Bookmakere » anmeldelse » Sportingbet » Anmeldelse


Sportingbet

Sportingbet har siden starten i 1997 udviklet sig til at være en af verdens største online bookmakere. Hvor der tidligere var udgangspunkt i et traditionelt britisk udvalg, er der i dag et bredt udvalg, med en lang række sportsgrene og mange spiltyper.

 

Spiludbud

Dækningen af forskellige sportsgrene og ligaer ligger over gennemsnittet. Ud over de sædvanlige sportsgrene som alle bookmakere har, er der både et nik til Commonwealth-kunderne og til et mere internationalt publikum. Og nordiske puntere har også noget at komme efter. Der er fx cricket, snooker og dart til de anglofile, men der er også boksning, MMA, motorsport, golf og cykling. Og vintersport.

Især indenfor fodbold er udbuddet varieret, og også sekundære ligaer indenfor de dækkede nationer er god. Endvidere dækkes øvrige sportsgrene pænt, og på fx. håndbold og ishockey dækkes en lang række af de bedste europæiske ligaer, mens der på tennis- og golf-fronten tilbydes spil på mere eller mindre alle turneringer.

 

Spiltyper

På de store ligaer indenfor holdsport som fx. fodbold, håndbold, ishockey mv., har Sportingbet som regel en lang række special-spil på de enkelte kampe, i form af handicapspil, over/under, halvleg/perioderesultat, etc. På kampe fra de mere populære ligaer, er op imod 90 forskellige spil ikke ualmindeligt. Før i tiden var antallet af spiltyper på mere sekundære ligaer ret begrænset, men her har Sportingbet udviklet sig og har typisk 30 forskellige spiltyper på næsten alle fodboldkampe.

I det hele taget synes Sportingbet at have udviklet sig over hele linien. På tennis findes der typisk 15+ spiltyper per kamp (WTA+ATP), mens håndbold og ishockey også har et pænt udvalg.

Blandt de øvrige sportsgrene har de en flot dækning af forskellige spil på især golf, hvor der ofte findes et varieret udvalg af turnerings- og matchspil på alle de velkendte Tours.

 

Odds

Sportingbet opererer med godkendte tilbagebetalingsprocenter, men ligger ikke i den stærke ende af markedet. Det trækker dog op at man ofte, især på golf, opererer med top-spil hvor der er fuld udbetaling i tilfælde af "dead heat", hvor stort set alle andre bookmakere fordeler gevinster ligeligt.

 

Livebetting

Ligesom det er tilfældet med det øvrige spiludvalg, er Sportingbet rigtigt godt med når det kommer til livebetting.

Dagligt finder man spil på meget mere end typisk TV-transmitterede begivenheder, og på dage med mange kampe (typisk midtuge og weekend) er der ofte en lang række spil på programmet. Udover det meste populære - fodbold - har Sportingbet ofte håndbold, snooker, rugby, baseball, basketball mm. på livebetting programmet.

For en typisk fodboldkamp finder man på livebetting i omegnen af 10-20 spiltyper, men det skal dog i denne forbindelse nævnes, at tilbagebetalingen på live odds ofte er en smule under det normale niveau for den pågældende begivenhed.

En god feature ved livebetting-modulet er muligheden for at vælge spiltyper på tværs af kampe ud, så de vises på én side. På denne måde kan du holde øje med 1X2 på én kamp, mens du følger udviklingen af over/under på en anden kamp - uden at du skal skifte kamp og side hele tiden.

 

Website

Sportingbets website er let at overskue, og overblikket samles i en overskuelig menu i venstre side, hvor man uden besvær kan navigere rundt mellem forskellige sportsgrene. Sportingbet opererer med "betting slip", så man til enhver tid kan se sin kupon.

En hage ved at bruge Sportingbets hjemmeside er, at navigationen mellem kampe indenfor en given liga kræver en del klik frem og tilbage. Det er kun muligt at få et samlet overblik over alle kampe i en liga med udgangspunkt i 1X2 odds, så hvis man fx. vil se over/under odds for alle kampe i en liga, skal man klikke sig ind på hver enkelt kamp, hvilket forringer overblikket. Ligeledes savnes en søgefunktion til hurtig søgning af kampe og spil.

 

Ind- og udbetalinger

Mulighederne for ind- og udbetaling er hos Sportingbet mangfoldige.

Udover betalingskort (VISA, VISA Electron og Mastercard) og bankoverførsel, kan man til indbetalinger også anvende Danske Netbetaling eller eWire, hvilket er en stor fordel for danskere der kun har et Dankort. Endvidere kan benyttes ewallet-tjenester som Neteller, Skrill samt paysafecard.

Ved udbetalinger kan benyttes VISA, bankoverførsel, Neteller og Skrill. Der følges princippet "same way out as in", dvs. at en indbetaling med kort ikke senere udbetales til en Neteller-konto. Først når samme beløb som er gået ind via én betalingsform også er gået ud igen, kan evt. overskydende beløb udbetales til fx. bank.

 

Support

Sportingbets supportmuligheder er rigtig gode for danske kunder. Firmaet har en afdeling lokaliseret i Danmark, som blandt andet sørger for at websitet også kan vises i en dansk version, og med en sådan, følger også dansk support. Denne kan kontaktes på dansk både via email, telefon (gratisnummer) og via chat. Responstiden på emails kan til tider være lidt lang, men dette går an når der tilbydes øjeblikkelige services i form af telefon og chat, og har man et ærinde der haster, anbefales de sidstnævnte kontaktformer.

Kundeservicen er tilgængelig alle dage fra 10-18.30.

 

Indsatspolitik

Sportingbet praktiserer personlige limits til nogle kunder, som regel med stort overskud. Limit vil typisk være på udvalgte ligaer/sportsgrene, hvor begrænsningen kan gå på enten indsatsen eller gevinsten. I enkelte tilfælde kan kunder med stort overskud på enkelte sportsgrene opleve en "global" limit, dvs på alle sportsgrene, dog på forskelligt niveau. Typisk formidles hverken grænse, form eller årsag direkte til kunden, uanset om man sender en forespørgsel herom.

 

Konklusion

Sportingbet er blandt de mere erfarne bookmakere på markedet, og det kan mærkes på flere fronter. Der udbydes et bredt udvalg af spil fra en lang række ligaer og sportsgrene, om end der mangler noget i spiltyper når man bevæger sig væk fra "main stream" ligaerne. Når det gælder live betting, er Sportingbet med helt fremme i det stærke felt.

På servicesiden er Sportingbet helt i top, med flere indgange til direkte dansk support. Desuden er det ikke sjældent at det forekommer at både nye og eksisterende kunder kan hente sig gode bonus-tilbud, så de få huller hist og her med website, udvalg af spiltyper og limit-risikoen til trods, er Sportingbet absolut en anbefaling værd.

Bemærk
Sportingbet udsender fra tid til anden nyhedsbreve med bonus-tilbud. Fine tilbud. Men man bør lige sikre sig at man nu også er berettiget til det pågældende tilbud (det er man ikke nødvendigvis selv om man får en mail med tilbuddet). Ifølge deres regler, kan Sportingbet nemlig nægte visse kunder deltagelse i disse tilbud. Det vil typisk være kunder som betragtes som "professionelle". Derfor: Hvis du har limit hos Sportingbet, så sørg for at tjekke hos supporten (spørg specifikt om tilbuddet gælder DIG) før du forsøger at benytte dig af et bonus-tilbud.

 

Besøg Sportingbet »

 

Anmeldelse opdateret pr. 2. september 2014, kl. 12:00

Denne anmeldelse af Sportingbet er skrevet af BetXpert.com
Besøg Sportingbet

NFLXpert rating:
Sportingbet ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik


Besøg Sportingbet »Positive egenskaber Stort spiludbud
Stort live betting-udvalg
God support

Negative egenskaber Risiko for limit

Aktuelle bonuser
SPORTINGBET BONUS:
Indbetaling: 100% op til 750 DKK

Flere detaljer


Besøg Sportingbet »

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@nflxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

I forum lige nu

NFL-optakt 2014: Detroit Lions: kommentar (Flacco)
NFL-optakt 2014: Detroit Lions: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Flacco (31/08-2014, 17:35)
@ Peter Jensen Jeg er altså dybt imponeret over dine flotte og omfangsrige optaktsartikler. Supergodt gået endnu engang....

31/08
Patriots' ProShop bytter Hernandez-trøjer: kommentar (Simon2814)
Patriots' ProShop bytter Hernandez-trøjer: kommentar
1 Anbefalinger af denne analyse: 1
Simon2814 (23/06-2014, 13:13)
Hvis man, som jeg var en af dem der ikke fik byttet sin trøje fandt jeg mig en ny på: http://www.sport24.dk/ovrige-sportsgrene/amerikansk-fodbold/fodboldtoj.html! Jeg var på jagt efter en trøje me...

23/06
Re: Podcast-emner - kom med forslag (Peter, NFLXpert.com)
Podcast-emner - kom med forslag
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (25/03-2014, 22:32)
Så er vi jo så småt kommet i gang med at optage podcasts (QB-podcasten kan findes her: http://nflxpert.com/nyheder/draft/2014-nflxpert-draft-podcast-1-quarterbacks), og vi er fortsat åbne for at m...

25/03
Re: Free agency 2014: Liveblog (opd. 11/3 kl. 21.30): kommentar (Peter, NFLXpert.com)
Free agency 2014: Liveblog (opd. 11/3 kl. 21.30): kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (18/03-2014, 09:58)
Hej Nicks: En ét-årig aftale er det logiske. Jo, hvis han har en monstersæson står han foran en ny stor kontrakt, som han måske kan hente andetsteds. Men hvad hvis det ikke sker? Hvad hvis han...

18/03
Re: Saints, Lions lader rutinerede kræfter gå: kommentar (Peter, NFLXpert.com)
Saints, Lions lader rutinerede kræfter gå: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (15/02-2014, 10:37)
Hej Han runder 32 om et par måneder, spillede kun én kamp i denne sæson pga. skader og hans niveau har været tvivlsomt i flere år og i løbespillet er hans niveau ikke-eksisterende. Saints ...

15/02
Preview: Super Bowl XLVIII: kommentar (CDbjerg)
Preview: Super Bowl XLVIII: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
CDbjerg (02/02-2014, 23:51)
Hejsa Peter. Tak for endnu en forrygende optakt. :) CDbjerg.....

02/02
Denver Broncos - Seattle Seahawks: kommentar (federer)
Denver Broncos - Seattle Seahawks: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
federer (02/02-2014, 18:26)
Seahawks-sejr på 1-6 fås til odds 5 hos Partybets...

02/02
Denver Broncos - Seattle Seahawks: kommentar (dysseus)
Denver Broncos - Seattle Seahawks: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
dysseus (01/02-2014, 23:44)
Unibet har 1,80 på spillet...

01/02
Salg af #18 Manning Broncos hjemmebane jersey, Limited edition (HansenRacingDK)
Salg af #18 Manning Broncos hjemmebane jersey, Limited edition
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
HansenRacingDK (30/01-2014, 08:03)
Hej, Fik en rigtig fin fødselsdagsgave i går af min kone, desværre kan jeg ikke passe min nye Manning jersey, der er str. M. :-( Har i nogen gode idéer til hvor der kunne være en interesseret...

30/01
Re: Seahawks Super Bowl-klar efter drama: kommentar (Bosse)
Seahawks Super Bowl-klar efter drama: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Bosse (20/01-2014, 22:35)
Jeg er helt enig i, at dommerpræstationen var noget uheldig flere gange. Især den diskuterede running in to the kicker/roughing the kicker fik stor betydning for 9'ers. Det var en klokkeklar og pinl...

20/01
Gå til Diverse forum

NFL nyheder

Ingen artikler fundet.