Bookmakere » anmeldelse » Sportingbet » Anmeldelse


Sportingbet

Sportingbet har siden starten i 1998 udviklet sig til at være en af verdens største online bookmakere. Firmaet har i dag kundeskare på den gode side af 3 millioner, fordelt på en lang række lande. Hvor de tidligere havde udgangpunkt i et traditionelt britisk udvalg, er der i dag fokus på et pænt udvalg, bredt fordelt over en lang række sportsgrene.

Bemærk: Fra 1. august 2010 er det ikke længere muligt at benytte Sportingbet for kunder bosiddende i Norge.

Sportingbet ejer Scandic der kører med samme spil og odds.

I marts 2013 blev Sportingbet opkøbt af henholdsvis William Hill (der snuppede Sportingbets spanske og australske interesser) og GVC Holding (der snuppede resten - bl.a. det danske marked).

 

Spiludbud

Dækningen af forskellige sportsgrene og ligaer ligger over gennemsnittet. Især indenfor fodbold er udbuddet varieret, og også sekundære ligaer indenfor de dækkede nationer er god. Endvidere dækkes øvrige sportsgrene også pænt, og på fx. håndbold og ishockey dækkes en lang række af de bedste europæiske ligaer, mens der på tennis- og golf-fronten tilbydes spil på mere eller mindre alle turneringer.

Yderligere er der ofte også et bredt udvalg på vintersport.

 

Spiltyper

På de store ligaer indenfor holdsport som fx. fodbold, håndbold, ishockey mv., har Sportingbet som regel en lang række special-spil på de enkelte kampe, i form af handicapspil, over/under, halvleg/perioderesultat, etc. På kampe fra de mere populære ligaer, er op imod 90 forskellige spil ikke ualmindeligt. Før i tiden var antallet af spiltyper på mere sekundære ligaer ret begrænset, men her har Sportingbet udviklet sig og har typisk 30 forskellige spiltyper på næsten alle fodboldkampe.

I det hele taget synes Sportingbet at have udviklet sig over hele linien. På tennis findes der typisk 15+ spiltyper per kamp (WTA+ATP), mens håndbold og ishockey også har et pænt udvalg.

Blandt de øvrige sportsgrene har de en flot dækning af forskellige spil på især golf, hvor der ofte findes et varieret udvalg af turnerings- og matchspil på alle de velkendte Tours.

 

Odds

Sportingbet opererer med godkendte tilbagebetalingsprocenter, men ligger ikke i den stærke ende af markedet. Den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent ligger på 93%, men på de fem store fodboldligaer er man oppe over 95%. Det gælder også på de amerikanske sportsgrene, mens de sekundære ligaer og discipliner godt kan ligge lavere. Det trækker dog op at man ofte, især på golf, opererer med top-spil hvor der er fuld udbetaling i tilfælde af "dead heat", hvor stort set alle andre bookmakere fordeler gevinster ligeligt.

 

Livebetting

Ligesom det er tilfældet med det øvrige spiludvalg, er Sportingbet rigtigt godt med når det kommer til livebetting.

Dagligt finder man spil på meget mere end typisk TV-transmitterede begivenheder, og på dage med mange kampe (typisk midtuge og weekend) er der ofte en lang række spil på programmet. Udover det meste populære - fodbold - har Sportingbet ofte håndbold, snooker, rugby, baseball, basketball mm. på livebetting programmet.

For en typisk fodboldkamp finder man på livebetting i omegnen af 10-20 spiltyper, men det skal dog i denne forbindelse nævnes, at tilbagebetalingen på live odds ofte er en smule under det normale niveau for den pågældende begivenhed.

En god feature ved livebetting-modulet er muligheden for at vælge spiltyper på tværs af kampe ud, så de vises på én side. På denne måde kan du holde øje med 1X2 på én kamp, mens du følger udviklingen af over/under på en anden kamp - uden at du skal skifte kamp og side hele tiden.

 

Website

Sportingbets website er let at overskue, og overblikket samles i en overskuelig menu i venstre side, hvor man uden besvær kan navigere rundt mellem forskellige sportsgrene. Sportingbet opererer med "betting slip", så man til enhver tid kan se sin kupon.

En hage ved at bruge Sportingbets hjemmeside er, at navigationen mellem kampe indenfor en given liga kræver en del klik frem og tilbage. Det er kun muligt at få et samlet overblik over alle kampe i en liga med udgangspunkt i 1X2 odds, så hvis man fx. vil se over/under odds for alle kampe i en liga, skal man klikke sig ind på hver enkelt kamp, hvilket forringer overblikket. Ligeledes savnes en søgefunktion til hurtig søgning af kampe og spil.

 

Ind- og udbetalinger

Mulighederne for ind- og udbetaling er hos Sportingbet mangfoldige.

Udover kreditkort (VISA og Mastercard) og bankoverførsel, kan man til indbetalinger også anvende eWire, hvilket er en stor fordel for danskere der kun har et Dankort. Endvidere kan benyttes ewallet-tjenester som Neteller, Skrill samt paysafecard. Ikke alle indbetalingsformer kan anvendes ved udbetalinger, om end udvalget til udbetalinger er godkendt.

Sportingbet følger princippet "same way out as in", dvs. at en indbetaling med kreditkort ikke senere udbetales til en Neteller-konto. Først når samme beløb som er gået ind via én betalingsform også er gået ud igen, kan evt. overskydende beløb udbetales til fx. bank.

Bemærk at der er et gebyr på 9 kr per transaktion.

 

Support

Sportingbets supportmuligheder er rigtig gode for danske kunder. Firmaet har en afdeling lokaliseret i Danmark, som blandt andet sørger for at websitet også kan vises i en dansk version, og med en sådan, følger også dansk support. Denne kan kontaktes på danske både via email, telefon (gratisnummer) og via chat. Responstiden på emails kan til tider være lidt lang, men dette går an når der tilbydes øjeblikkelige services i form af telefon og chat, og har man et ærinde der haster, anbefales de sidstnævnte kontaktformer.

Kundeservicen er tilgængelig alle dage fra 10-18.30.

 

Indsatspolitik

Sportingbet praktiserer i nogen grad personlige limits, som gives på udvalgte ligaer/sportsgrene, hvor indsats-niveauet kan være begrænset til under 100 DKK. I nogle tilfælde sættes grænsen ud fra et maksimalt tilladt gevinst-niveau. I begge tilfælde formidles hverken grænse eller limit-form dog direkte til kunden, uanset om man sender en forespørgsel herom. I enkelte tilfælde kan kunder med stor avance på enkelte sportsgrene opleve at man får limit "globalt", dvs. på alle sportsgrene, dog på forskelligt niveau. Er man generelt en vindende spiller der ynder store indsatser, kan Sportingbet således være et svært sted at få sin konto til at leve et langt og profitabelt liv.

 

Konklusion

Sportingbet er blandt de mere erfarne bookmakere på markedet, og det kan mærkes på flere fronter. Der udbydes et bredt udvalg af spil fra en lang række ligaer og sportsgrene, om end der mangler noget i spiltyper når man bevæger sig væk fra "main stream" ligaerne. Når det gælder live betting, er Sportingbet med helt fremme i det stærke felt.

På servicesiden er Sportingbet helt i top, med flere indgange til direkte dansk support. Desuden er det ikke sjældent at det forekommer at både nye og eksisterende kunder kan hente sig gode bonus-tilbud, så de få huller hist og her med website, udvalg af spiltyper og limit-risikoen til trods, er Sportingbet absolut en anbefaling værd.

Bemærk
Sportingbet udsender fra tid til anden nyhedsbreve med bonus-tilbud. Fine tilbud. Men man bør lige sikre sig at man nu også er berettiget til det pågældende tilbud (det er man ikke nødvendigvis selv om man får en mail med tilbuddet). Ifølge deres regler, kan Sportingbet nemlig nægte visse kunder deltagelse i disse tilbud. Det vil typisk være kunder som betragtes som "professionelle". Derfor: Hvis du har limit hos Sportingbet, så sørg for at tjekke hos supporten (spørg specifikt om tilbuddet gælder DIG) før du forsøger at benytte dig af et bonus-tilbud. Hvis tilbuddet fx går ud på at man får et freebet efter at have satset og tabt et beløb, kan man jo stå med håret i postkassen hvis det viser sig at man ikke er berettiget til tilbuddet.

 

Besøg Sportingbet »

 

Anmeldelse opdateret pr. 15. april 2014, kl. 12:00

Denne anmeldelse af Sportingbet er skrevet af BetXpert.com
Besøg Sportingbet

NFLXpert rating:
Sportingbet ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik


Besøg Sportingbet »Positive egenskaber Stort spiludbud
Stort live betting-udvalg
God support

Negative egenskaber Risiko for limit

Aktuelle bonuser
SPORTINGBET BONUS:
Indbetaling: 100% op til 750 DKK

Flere detaljer


Besøg Sportingbet »

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@nflxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

I forum lige nu

Re: Podcast-emner - kom med forslag (Peter, NFLXpert.com)
Podcast-emner - kom med forslag
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (25/03-2014, 22:32)
Så er vi jo så småt kommet i gang med at optage podcasts (QB-podcasten kan findes her: http://nflxpert.com/nyheder/draft/2014-nflxpert-draft-podcast-1-quarterbacks), og vi er fortsat åbne for at m...

25/03
Re: Free agency 2014: Liveblog (opd. 11/3 kl. 21.30): kommentar (Peter, NFLXpert.com)
Free agency 2014: Liveblog (opd. 11/3 kl. 21.30): kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (18/03-2014, 09:58)
Hej Nicks: En ét-årig aftale er det logiske. Jo, hvis han har en monstersæson står han foran en ny stor kontrakt, som han måske kan hente andetsteds. Men hvad hvis det ikke sker? Hvad hvis han...

18/03
Re: Saints, Lions lader rutinerede kræfter gå: kommentar (Peter, NFLXpert.com)
Saints, Lions lader rutinerede kræfter gå: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (15/02-2014, 10:37)
Hej Han runder 32 om et par måneder, spillede kun én kamp i denne sæson pga. skader og hans niveau har været tvivlsomt i flere år og i løbespillet er hans niveau ikke-eksisterende. Saints ...

15/02
Preview: Super Bowl XLVIII: kommentar (CDbjerg)
Preview: Super Bowl XLVIII: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
CDbjerg (02/02-2014, 23:51)
Hejsa Peter. Tak for endnu en forrygende optakt. :) CDbjerg.....

02/02
Denver Broncos - Seattle Seahawks: kommentar (federer)
Denver Broncos - Seattle Seahawks: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
federer (02/02-2014, 18:26)
Seahawks-sejr på 1-6 fås til odds 5 hos Partybets...

02/02
Denver Broncos - Seattle Seahawks: kommentar (dysseus)
Denver Broncos - Seattle Seahawks: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
dysseus (01/02-2014, 23:44)
Unibet har 1,80 på spillet...

01/02
Salg af #18 Manning Broncos hjemmebane jersey, Limited edition (HansenRacingDK)
Salg af #18 Manning Broncos hjemmebane jersey, Limited edition
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
HansenRacingDK (30/01-2014, 08:03)
Hej, Fik en rigtig fin fødselsdagsgave i går af min kone, desværre kan jeg ikke passe min nye Manning jersey, der er str. M. :-( Har i nogen gode idéer til hvor der kunne være en interesseret...

30/01
Re: Seahawks Super Bowl-klar efter drama: kommentar (Bosse)
Seahawks Super Bowl-klar efter drama: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Bosse (20/01-2014, 22:35)
Jeg er helt enig i, at dommerpræstationen var noget uheldig flere gange. Især den diskuterede running in to the kicker/roughing the kicker fik stor betydning for 9'ers. Det var en klokkeklar og pinl...

20/01
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers: kommentar (federer)
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
federer (19/01-2014, 13:29)
Nu 1,90 - Partybets har 1,95...

19/01
Re: NFLXpert 2014 mock draft vol. 1.0: kommentar (Ravnen)
NFLXpert 2014 mock draft vol. 1.0: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Ravnen (15/01-2014, 23:36)
Det glæder jeg mig og til at se.. Det er sjovt, hvor stærk den division er blevet på et par år.. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg syne om Mike Zimmer i Vikings, han er jo virkelig god, me...

15/01
Gå til Diverse forum

NFL nyheder

Ingen artikler fundet.