Bookmakere » anmeldelse » Sportingbet » Anmeldelse


Sportingbet

Sportingbet har siden starten i 1997 udviklet sig til at være en af verdens største online bookmakere. Hvor der tidligere var udgangspunkt i et traditionelt britisk udvalg, er der i dag et bredt udvalg, med en lang række sportsgrene og mange spiltyper.

 

Spiludbud

Dækningen af forskellige sportsgrene og ligaer ligger over gennemsnittet. Ud over de sædvanlige sportsgrene som alle bookmakere har, er der både et nik til Commonwealth-kunderne og til et mere internationalt publikum. Og nordiske puntere har også noget at komme efter. Der er fx cricket, snooker og dart til de anglofile, men der er også boksning, MMA, motorsport, golf og cykling. Og vintersport.

Især indenfor fodbold er udbuddet varieret, og også sekundære ligaer indenfor de dækkede nationer er god. Endvidere dækkes øvrige sportsgrene pænt, og på fx. håndbold og ishockey dækkes en lang række af de bedste europæiske ligaer, mens der på tennis- og golf-fronten tilbydes spil på mere eller mindre alle turneringer.

 

Spiltyper

På de store ligaer indenfor holdsport som fx. fodbold, håndbold, ishockey mv., har Sportingbet som regel en lang række special-spil på de enkelte kampe, i form af handicapspil, over/under, halvleg/perioderesultat, etc. På kampe fra de mere populære ligaer, er op imod 90 forskellige spil ikke ualmindeligt. Før i tiden var antallet af spiltyper på mere sekundære ligaer ret begrænset, men her har Sportingbet udviklet sig og har typisk 30 forskellige spiltyper på næsten alle fodboldkampe.

I det hele taget synes Sportingbet at have udviklet sig over hele linien. På tennis findes der typisk 15+ spiltyper per kamp (WTA+ATP), mens håndbold og ishockey også har et pænt udvalg.

Blandt de øvrige sportsgrene har de en flot dækning af forskellige spil på især golf, hvor der ofte findes et varieret udvalg af turnerings- og matchspil på alle de velkendte Tours.

 

Odds

Sportingbet har flotte tilbagebetalingsprocenter på større og eksponerede ligaer og turneringer som fx Premier League og Champions League i fodbold. Her befinder Sportingbet sig i toppen af markedet.

Hvorimod de på mindre markeder som fx den bedste polske fodboldrække har en forholdsvis lav tilbagebetalingsprocent.

Det trækker også op, at man ofte, især på golf, opererer med top-spil hvor der er fuld udbetaling i tilfælde af "dead heat", hvor stort set alle andre bookmakere fordeler gevinster ligeligt.

BetXpert kårede i december 2015 Sportingbet som bookmakeren med den næstbedste tilbagebetalingsprocent med udgangspunkt i de mest populære markeder.

 

Livebetting

Ligesom det er tilfældet med det øvrige spiludvalg, er Sportingbet rigtigt godt med når det kommer til livebetting.

Dagligt finder man spil på meget mere end typisk TV-transmitterede begivenheder, og på dage med mange kampe (typisk midtuge og weekend) er der ofte en lang række spil på programmet. Udover det meste populære - fodbold - har Sportingbet ofte håndbold, snooker, rugby, baseball, basketball mm. på livebetting programmet.

For en typisk fodboldkamp finder man på livebetting i omegnen af 10-20 spiltyper, men det skal dog i denne forbindelse nævnes, at tilbagebetalingen på live odds ofte er en smule under det normale niveau for den pågældende begivenhed.

En god feature ved livebetting-modulet er muligheden for at vælge spiltyper på tværs af kampe ud, så de vises på én side. På denne måde kan du holde øje med 1X2 på én kamp, mens du følger udviklingen af over/under på en anden kamp - uden at du skal skifte kamp og side hele tiden.

 

Website

Sportingbets website er let at overskue, og overblikket samles i en overskuelig menu i venstre side, hvor man uden besvær kan navigere rundt mellem forskellige sportsgrene. Sportingbet opererer med "betting slip", så man til enhver tid kan se sin kupon.

En hage ved at bruge Sportingbets hjemmeside er, at navigationen mellem kampe indenfor en given liga kræver en del klik frem og tilbage. Det er kun muligt at få et samlet overblik over alle kampe i en liga med udgangspunkt i 1X2 odds, så hvis man fx. vil se over/under odds for alle kampe i en liga, skal man klikke sig ind på hver enkelt kamp, hvilket forringer overblikket. Ligeledes savnes en søgefunktion til hurtig søgning af kampe og spil.

 

Ind- og udbetalinger

Mulighederne for ind- og udbetaling er hos Sportingbet mangfoldige.

Udover betalingskort (VISA, VISA Electron og Mastercard) og bankoverførsel, kan man til indbetalinger også anvende Danske Netbetaling eller eWire, hvilket er en stor fordel for danskere der kun har et Dankort. Endvidere kan benyttes ewallet-tjenester som Neteller, Skrill samt paysafecard.

Ved udbetalinger kan benyttes VISA, bankoverførsel, Neteller og Skrill. Der følges princippet "same way out as in", dvs. at en indbetaling med kort ikke senere udbetales til en Neteller-konto. Først når samme beløb som er gået ind via én betalingsform også er gået ud igen, kan evt. overskydende beløb udbetales til fx. bank.

 

Support

Sportingbets supportmuligheder er rigtig gode for danske kunder. Firmaet har en afdeling lokaliseret i Danmark, som blandt andet sørger for at websitet også kan vises i en dansk version, og med en sådan, følger også dansk support. Denne kan kontaktes på dansk både via email, telefon (gratisnummer) og via chat. Responstiden på emails kan til tider være lidt lang, men dette går an når der tilbydes øjeblikkelige services i form af telefon og chat, og har man et ærinde der haster, anbefales de sidstnævnte kontaktformer.

Kundeservicen er tilgængelig alle dage fra 10-18.30.

 

Indsatspolitik

Sportingbet praktiserer personlige limits til nogle kunder, som regel med stort overskud. Limit vil typisk være på udvalgte ligaer/sportsgrene, hvor begrænsningen kan gå på enten indsatsen eller gevinsten. I enkelte tilfælde kan kunder med stort overskud på enkelte sportsgrene opleve en "global" limit, dvs på alle sportsgrene, dog på forskelligt niveau. Typisk formidles hverken grænse, form eller årsag direkte til kunden, uanset om man sender en forespørgsel herom.

 

Konklusion

Sportingbet er blandt de mere erfarne bookmakere på markedet, og det kan mærkes på flere fronter. Der udbydes et bredt udvalg af spil fra en lang række ligaer og sportsgrene, om end der mangler noget i spiltyper når man bevæger sig væk fra "main stream" ligaerne. Når det gælder live betting, er Sportingbet med helt fremme i det stærke felt.

På servicesiden er Sportingbet helt i top, med flere indgange til direkte dansk support. Desuden er det ikke sjældent at det forekommer at både nye og eksisterende kunder kan hente sig gode bonus-tilbud, så de få huller hist og her med website, udvalg af spiltyper og limit-risikoen til trods, er Sportingbet absolut en anbefaling værd.

Bemærk
Sportingbet udsender fra tid til anden nyhedsbreve med bonus-tilbud. Fine tilbud. Men man bør lige sikre sig at man nu også er berettiget til det pågældende tilbud (det er man ikke nødvendigvis selv om man får en mail med tilbuddet). Ifølge deres regler, kan Sportingbet nemlig nægte visse kunder deltagelse i disse tilbud. Det vil typisk være kunder som betragtes som "professionelle". Derfor: Hvis du har limit hos Sportingbet, så sørg for at tjekke hos supporten (spørg specifikt om tilbuddet gælder DIG) før du forsøger at benytte dig af et bonus-tilbud.

 

Besøg Sportingbet »

 

Anmeldelse opdateret pr. 15. marts 2016, kl. 12:00

Denne anmeldelse af Sportingbet er skrevet af BetXpert.com
Besøg Sportingbet

NFLXpert rating:
Sportingbet ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik


Besøg Sportingbet »Positive egenskaber Stort spiludbud
Stort live betting-udvalg
God support

Negative egenskaber Risiko for limitBesøg Sportingbet »

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@nflxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

I forum lige nu

Re: Draft 2016: Offensive rankings: kommentar (Peter, NFLXpert.com)
Draft 2016: Offensive rankings: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (23/04-2016, 20:18)
Og du fik forhåbentlig svaret i podcasten :) Selv inden Eagles bekræftede at de ville op efter en quarterback ville jeg have meget meget svært ved at forestille mig andet end at det var dét de ...

23/04
Re: Et spørgsmål vedr. wild card-holdene (Flacco)
Et spørgsmål vedr. wild card-holdene
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Flacco (05/01-2016, 21:12)
@ Peter, NFLXpert.com Mange tak for dit svar - og lad mig benytte lejligheden til at sige dig tusind tak for endnu en sæson, hvor det har været en stor fornøjelse at følge dine skriverier her p...

05/01
Re: 2015 Midseason All-Pro's & Awards : kommentar (Peter, NFLXpert.com)
2015 Midseason All-Pro's & Awards : kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (18/11-2015, 18:31)
Hejsa Jeg har faktisk selv kigget lidt på AFC South-vinder, men jeg må erkende at jeg i højere grad er fristet af odds på Jaguars end på Texans. Det virkede lidt som en "perfect storm" for Tex...

18/11
Re: NFL 2015: Week 8 Preview: kommentar (Peter, NFLXpert.com)
NFL 2015: Week 8 Preview: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (01/11-2015, 08:20)
Hej Jeg vil først og fremmest pointere meget klart, at jeg laver alle disse bud uden at skele til odds, handicaplinjer, over/under-linjer osv. - jeg kan snildt anbefale en sejr til et hold jeg ikk...

01/11
Re: NFL 2015: Week 8 Power rankings TNF-preview: kommentar (Peter, NFLXpert.com)
NFL 2015: Week 8 Power rankings TNF-preview: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (31/10-2015, 17:18)
Extra Points absolutte hovedfokus er draften - hvor de til gengæld også laver mere dybdegående analyser end du finder på noget andet dansk site af de prospects de kigger på. Mvh Peter...

31/10
Re: Week 1 set i bakspejlet (Peter, NFLXpert.com)
Week 1 set i bakspejlet
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (23/10-2015, 18:56)
Nej, vi er også på Soundcloud: https://soundcloud.com/huddle-up-dk/ Mvh Peter...

23/10
Re: Week 1: Nogle tips? (Peter, NFLXpert.com)
Week 1: Nogle tips?
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (12/09-2015, 18:17)
Hejsa! Tipdelen af NFLXpert er rykket til BetXpert.com fra starten af denne sæson - der vil komme et eller flere tips op, formentlig i løbet af i aften. Mvh Peter...

12/09
2015-preview: Miami Dolphins: kommentar (azAAzin)
2015-preview: Miami Dolphins: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
azAAzin (10/09-2015, 09:50)
Det er et vanvittigt flot stykke arbejde. Jeg tør ikke tænke på, hvor meget tid du har brugt på disse optakts :) Lidt input fra depth chart: Brice McCain ser ud til at starte på den anden side a...

10/09
Re: San Francisco 49ers-Minnesota Vikings i Week 1 (Flacco)
San Francisco 49ers-Minnesota Vikings i Week 1
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Flacco (05/09-2015, 21:17)
@ Peter Jensen Mange tak for dit svar. Jeg glæder mig meget til at følge dine skriverier her sitet den kommende sæson....

05/09
Re: 2015-preview: Tennessee Titans: kommentar (Peter, NFLXpert.com)
2015-preview: Tennessee Titans: kommentar
0 Anbefalinger af denne analyse: 0
Peter, NFLXpert.com (05/09-2015, 12:42)
Hej Tak for rosen. I forhold til kampprogram: Jeg laver mit bud på hvordan alle kampene ender med henblik på at komme med et bud i sidste ende på hvordan holdenes records ender - om jeg også...

05/09
Gå til Diverse forum

NFL nyheder

Ingen artikler fundet.