Peter Jensen » Ekspertblog

Ugen der gik - Week 10

18/11-2010, 04:33
Af Peter Jensen

Cowboys genfandt glæden og gløden:

Dér var det Cowboys-mandskab Jerry Jones troede kunne vinde Super Bowl på hjemmebane! Det krævede blot en head coach, der kunne slå ned på ego’erne i omklædningsrummet og få spillerne til at holde sig selv ansvarlige for deres spil på banen. Jeg erkender blankt at jeg ikke havde den store tiltro til Cowboys i kampen mod Giants – jeg troede ganske enkelt ikke at spillerne SÅ hurtigt ville reagere på Garretts stil og genfinde viljen til at yde en indsats.

 

Jeg indså at jeg tog fejl efter 11 og 23 sekunders spil – da referee Bill Leavy havde set spillet igennem og annoncerede at Kitnas kast til Bryant ikke var incomplete, som oprindeligt dømt på gaden, men et touchdown i stedet. Reaktionen på sidelinjen blandt spillerne viste tydeligt at der var en helt anden gejst end i de forgangne uger – og de fulgte op på det i resten af kampen.

 

For en uge eller to siden lignede den Thanksgiving-kamp mod Saints ikke noget interessant opgør – hvis Cowboys lever op til favoritværdigheden på søndag hjemme mod Lions (og dermed vinder på hjemmebane for første gang i år) kan de lige pludselig tage alverdens momentum med sig til Thanksgivings-kampen. Det vil for øvrigt være første gang i historien at Saints spiller på Thanksgiving.

 

Michael Vick – you… are… ridiculous:

Jeg kan ikke mindes at have set en præstation som den Vick leverede mandag nat mod Redskins. Nuvel, det var ”bare” Redskins, hvis kasteforsvar ikke ligefrem tilhører ligaens bedste, men Vick leverede ganske enkelt en fejlfri præstation, i regnvejret over FedEx Field i Washington. Han lammede reelt set forsvarsspillerne fordi de frygtede at han ville tage benene på nakken. Tonen blev slået an fra kampens første spil og reelt set var det vel ”kun” det faktum at Redskins slet ikke var i stand til at følge med offensivt, der gjorde at Vick ikke sluttede med en endnu bedre statline. Vick har stadig ikke kastet en interception eller mistet en fumble i år og snitter 8,8 yards pr. attempt, med 11 passing touchdowns og 7,8 yards pr. carry med 4 rushing touchdowns.

 

Sikken start på Thursday Night Football:

Uge 10 markerede starten på Thursday Night Football, og der vil de kommende seks uger være football tre gange om ugen, torsdag, søndag og mandag – bortset fra spilleuge 16, hvor vi på hver side af juleaften får serveret football med en kamp både torsdag og lørdag, foruden de sædvanlige søndagskampe og MNF.

 

Falcons mod Ravens åbnede torsdagsfootballsæsonen, og på forhånd var der næppe mange opgør i uge 10, der så mere indbydende ud (det skulle da lige have været Patriots @ Steelers) – og det blev da også et forrygende opgør, der var spændende til det sidste. Hvis resten af torsdagskampene kan være bare halvt så interessante som denne er der masser af god football at se frem til!

 

Hvad angår dommerpræstationen i ovenstående kamp. Uha! To særdeles tvivlsomme kald – eller rettere ”ikke-kald” – i slutfasen. Facemask-straffen på Suggs burde i princippet være offsetting da der ganske tydeligt var ligeså meget faskmask den anden vej, og selvom Josh Wilson faldt lidt let på Roddy Whites touchdown, er der kaldt pass interference på mindre skub end dét.

 

Jeg vil dog ikke gå så vidt som til at sige at dommerne forærede Falcons sejren i kampen – eller kostede Ravens sejren. Det er forfejlet logik at sige sådan. Falcons skulle ”kun” bruge et field goal for at vinde og selvom en pass interference-straf på White ville have taget dem uden for field goal-afstand var der stadig både tid og downs til at komme tilbage. Det lette er at koge afgørelsen på tætte kampe ned til små beslutninger/enkelte spil (Belichick der går på fjerde down mod Colts sidste år, Favres interception eller pass interference på Colston i NFC-finalen sidste år for blot at nævne nogle to eksempler), men det korte af det lange er at begge hold har 60 minutter (plus evt. overtid) til at afgøre kampen – og set over hele kampen i torsdags var Falcons det bedste hold og fortjente sejren. Havde Ravens spillet bedre i første halvleg kunne Whites touchdown let ”bare” have været en trøstescoring i stedet for en game-winner.

 

Award-sektionen:

Rundens mest imponerende præstation: Michael Vick, Philadelphia Eagles

Ikke for på nogen som helst måde at negligere Tom Bradys flotte kamp mod Steelers, men at kalde Vicks præstation for rundens mest imponerende er det letteste kald i denne klumme i år.

 

Rundens bedste kamp: Baltimore Ravens @ Atlanta Falcons 21-26

Spænding til det sidste. Det lignede en klar Falcons-sejr i første halvleg, men Ravens viste god moral ved at kæmpe sig tilbage – men Matt Ryan til Roddy White sikrede sejren, Matt Ryans 18. i 19 kampe på hjemmebane.

 

Rundens catch: Dez Bryant, Dallas Cowboys og Hakeem Nicks, New York Gians

To gange nummer 88 leverede et par forrygende catches på New Meadowlands Stadium. Rookien Bryant fik på forunderligvis først hevet bolden ind og siden armene under den for at sikre et forrygende catch for touchdown, der bragte Cowboys i front 6-3. Giants’ nummer 88 holdt sig dog ikke tilbage med et fabelagtigt én-håndscatch i fjerde quarter.

Se Bryants touchdown http://www.youtube.com/watch?v=COhI-iHf0Vc" target="_blank">her (hvor du også kan se den gejst og vilje jeg omtalte i starten af denne klumme) - og se Nicks’ catch http://www.nfl.com/gamecenter/2010111408/2010/REG10/cowboys@giants#tab:watch/analyze-channels:cat-post-playbyplay" target="_blank">her (1:34 inde i videoen – hvor Bryants catch i øvrigt også kan ses helt i starten).

 

Rundens detalje: Mike Thomas’ Hail Mary-touchdowncatch – eller rettere; Glover Quins assist

Er der noget hold i ligaen der har haft mere held (eller dygtighed) til at få en afgørende scoring i sidste sekund på et usandsynligt spil end Jacksonville Jaguars? Først Josh Scobees 59-yard field goal mod Colts og nu Mike Thomas’ mirakelcatch mod en anden divisionsmodstander, Texans, efter tiden var løbet ud, der sørgede for at kampen ikke gik i overtid, men sikrede Jaguars sejren på 31-24? Detaljen i spillet er dog Texans’ cornerback Glover Quins forsøg på at slå kastet i jorden; intentionen er helt rigtig – bolden skal i jorden så en modstander ikke kan gribe den – men udførelsen var knapt så rigtig. I stedet for at slå bolden ned, slog han den fremad, i den retning bolden – og Jaguars-receiver Mike Thomas – kom fra. Bolden røg ned i favnen på Thomas, der greb bolden på 1-yard linjen og efter lige at have brugt et splitsekund på at komme sig over chokket over at stå med bolden, tager det nødvendige skridt ind i end zone, der bragte Jaguars på 5-4 og Texans på 4-5.

 

Rundens overraskelse: Dallas Cowboys @ New York Giants 33-20

Næppe nogen stor overraskelse at det er den kamp der ender her. Cowboys gjorde hvad der skal gøres og lignede ”who we thought they were” – det skete bare ni uger for sent. Too bad – som de spillede søndag kunne de faktisk være interessante at følge i slutspillet.

 

Rundens skuffelse: Delt mellem Kansas City Chiefs og Washington Redskins

Redskins og Chiefs skulle tilsammen blot bruge 35 minutter og 7 sekunder på at komme bagud samlet 0-63. Washington Redskins vs. Philadelphia Eagles 0-35 efter 15 minutter og 14 sekunder – Denver Broncos vs. Kansas City Chiefs 28-0 efter 19 minutter og 53 sekunder. Nuff said.

 

Rundens dumhed: Browns’ spilkald på deres sidste drive i overtiden mod Jets.

Ikke for at give spilkaldet skylden for Browns’ nederlag med 16 sekunder tilbage af overtiden mod Jets, men jeg ser det som en stor fejl at Browns’ stab vælger ikke at spille efter uafgjort. Det er ret enkelt; i Browns’ situation (3-5 med momentum efter to flotte sejre over Saints og Patriots) med bolden på egen 3-yard linje med 1.35 kalder man ikke et kast på første down. Nok er jeg fortaler for altid at gå efter at vinde at gå efter at vinde kampe, men uafgjort er trods alt en halv sejr i NFL, og ved at kaste på første down stoppede Browns tiden og sikrede at Jets ville kunne få bolden tilbage hvis ikke de skaffede en ny første down.

- Løb bolden på første down og se hvad dét ville bringe. Lad Jets kalde deres sidste timeout efter første down og hav omkring halvandet minut tilbage på klokken.

- Løb bolden på anden down og lad klokken køre ned til omkring 45 sekunder.

- Løb bolden på tredje down. Giver det en ny første down, så kald din første timeout og prøv evt. at kaste bolden på både første og anden down og se om det kan få holdet ned ad banen. Får du ikke ny første down vil resten af tiden køre af klokken (eller i hvert fald så tæt på at du med et godt punt kun vil give Jets en helt teoretisk (læs: relativt usandsynlig) chance for at vinde kampen) og du vil være 3-5-1 i stedet for at give Jets muligheden for at bringe dig på 3-6.

 

Jeg er som skrevet fortaler for at gå efter sejren og forsøge at vinde kampen når man har chancen (hvorfor jeg også har støttet op om Bill Belichicks fjerde down-beslutninger mod Colts sidste år og Chargers i år (udførelsen af sidstnævnte var jeg som nævnt i en tidligere klumme mindre begejsret for)), men det skal altså også gøres på en smart måde, og fanget dybt på egen banehalvdel dybt i overtiden, vil jeg først og fremmest forsøge at afholde modstanderen fra at kunne vinde før jeg forsøger selv at vinde.

 

 

Og så til de øvrige priser. Disse skal ses som her-og-nu-uddelinger; ikke bud på hvem jeg tror på ender med priserne – i parentes hvem jeg havde til prisen i sidste uge):

 

Most Valuable Player: QB Michael Vick, Philadelphia Eagles (Michael Vick, Eagles)

Vick imponerede mod Colts, men var milevidt bedre mod Redskins. Han har fået spilletid i seks kampe – spillet sammenlagt hvad der svarer til ca. fem kampe (20 quarters), og har enten løbet eller kastet for 15 touchdowns, uden en eneste turnover. Jeg kan sagtens acceptere at nogle mener Vick ikke bør kåres som Midseason-MVP når han har misset stort set halvdelen af første halvsæson, men Vick har nu engang bare været SÅ god når han endelig har spillet at jeg er villig til at ignorere det. Tom Bradys præstation mod Steelers holder ham inde i kampen.

 

Offensive Player of the Year: Philip Rivers, San Diego Chargers (Philip Rivers, Chargers)

Rivers spillede ikke, men er stadig mit valg her – og lå Chargers til en slutspilsplads ville han også være min MVP på nuværende tidspunkt, på trods af at Vick har været så god som han har.

 

Defensive Player of the Year: OLB Clay Matthews III, Green Bay Packers (Clay Matthews III, Packers)

Claymakeren sad også over, men forbliver på toppen af denne trone.

 

Offensive Rookie of the Year: QB Sam Bradford, St. Louis Rams (Sam Bradford, Rams)

Bradford leverede et stærkt drive for at sende kampen mod 49ers i overtid, men har endnu sin første sejr på udebane til gode. Han fører stadig klart her og jeg kan pt. kun se Dez Bryant presse ham – og det kræver stadig at Bradford kollapser og Bryant viser endnu mere.

 

Defensive Rookie of the Year: DT Ndamukong Suh, Detroit Lions (Ndamukong Suh, Lions)

En relativt stille dag for Suh da Bills fik deres første sejr mod Suhs løver. Men han fører stadig kampen om denne pris komfortabelt.

 

Comeback Player of the Year: QB Michael Vick, Philadelphia Eagles (Michael Vick, Eagles)

Vick gjorde intet i denne uge for at få mig til at overveje andre her – se “Most Valuable Player” for øvrig uddybning.

 

Coach of the Year: Andy Reid, Philadelphia Eagles (Steve Spagnuolo, Rams)

Eneste ændring i denne uge kommer her. Reid tradede McNabb væk og satsede på at Kolb (med Vick som backup) ville videreføre holdet – det blev Vick med Kolb som backup, men ingen træner har taget en beslutning i offseason, som ser bedre ud på dette tidspunkt i sæsonen. Raheem Morris, Steve Spagnuolo og Bill Belichick er også inde i overvejelserne her.

 

Power rankings:

Hermed mit ydmyge bud på hvor holdene står efter uge 10. Vær endelig uenig og brok løs.

1. (3 op) New England Patriots (7-2)

Vintage-Brady – og Welker. Next up: Indianapolis Colts.

 

2. (3 op) New York Jets (7-2)

Gode hold finder måder at vinde på – også selvom det kræver overtid i en kamp der bør vindes.

 

3. (2 ned) Baltimore Ravens (6-3)

Der er som sådan ingen skam i at tabe på udebane til Falcons. Det var et bittert nedelag, men der var ingen tvivl om at Falcons var det bedste spillende hold og fortjente at vinde på dagen.

 

4. (1 ned) Pittsburgh Steelers (6-3)

Der er et eller andet ved Steelers der ikke klikker –jeg er ikke sikker på at det “bare” er pga. skaderne på den offensive og defensive linje.

 

5. (4 op) Atlanta Falcons (7-2)

Det holdt hårdt mod Ravens. Nok har de vundet tre i træk, men det var alle på hjemmebane. Mere stabiltet – især på udebane – og de ville være i top 3.

 

6. (5 op) Philadelphia Eagles (6-3)

Over de seneste to uger kan jeg ikke komme på noget hold der har set bedre ud.

 

7. (1 ned) Indianapolis Colts (6-3)

Vandt lidt heldigt over Bengals – det burde ikke være blevet så tæt. Men måske fokus var rettet mod de kommende uger? (@Patriots, vs. Chagers de kommende to uger - og vs. Cowboys, @Titans, @Jaguars, vs. Raiders, vs. Titans i de sidste fem uger).

 

8. (6 ned) New York Giants (6-3)

Øh, what just happened? Giants var overmatched mod Cowboys. Ved nærmere eftersyn har Giants faktisk ikke slået et eneste godt hold i år (alle seks hold de har slået rangerer fra 17 og nedefter på denne uges rangering).

 

9. (2 ned) Green Bay Packers (6-3)

Spillede ikke, men rykker ned pga. flotte kampe af Falcons og Eagles.

 

10. (2 ned) New Orleans Saints (6-3)

Se Packers.

 

11. (1 op) San Diego Chargers (4-5)

Rykker modsat ovenstående hold opad i deres bye week. Var der et hold i ligaen der havde en bedre bye week? Med Broncos’ sejr er Chargers nu kun én sejr fra en delt førsteplads i AFC West.

 

12. (2 ned) Tennessee Titans (5-4)

Just som man troede at Titans ville være forbedret...

 

13. (1 op) Oakland Raiders (5-4)

Hvis der var ét hold med en bedre bye week end Chargers må det være Raiders, der uden at spille røg op på førstepladsen i AFC West – og holder en tiebreakerfordel mod Chargers.

 

14. (1 op) Miami Dolphins (5-4)

Flot sejr over Titans, og selvom jeg tror på Thigpen mod Bears er jeg ikke endnu helt solgt på ham for resten af sæsonen.

 

15. (4 op) Cleveland Browns (3-6)

Fire pladsers spring fremad efter et nederlag? Jo, den er god nok. Browns har kun tabt to kampe i år som de reelt set havde en rimelig chance for at vinde undervejs. Pressede Jets gennem fem quarters og beviste at sejrene over Saints og Patriots ikke var tilfældigheder.

 

16. (-) Tampa Bay Buccaneers (6-3)

Fin sejr over Panthers – men... det var over Panthers.

 

17. (1 op) Chicago Bears (6-3)

Solid præstation mod Vikings – svær udekamp mod Dolphins torsdag aften i Primetime.

 

18. (5 ned) Houston Texans (4-5)

Har nu tabt tre i træk og ligner langt fra det hold de gjorde i starten af sæsonen. De skal i gang nu hvis de ikke skal misse slutspillet igen.

 

19. (5 op) Jacksonville Jaguars (5-4)

Ord jeg aldrig havde troet jeg skulle skrive i år: ”Jeg begynder rent faktisk så småt at have lidt tiltro til Jaguars”.

 

20. (3 ned) Kansas City Chiefs (5-4)

Fik deres svagheder udstillet af Broncos. Magien virker så småt til at være forsvundet.

 

21. (1 ned) St. Louis Rams (4-5)

Kom igen tæt på årets første udesejr, men måtte denne gang se sig slået efter overtid. Søndag kommer Falcons på besøg. Jeg indrømmer det med det samme: Jeg har fidus til Rams (om de så er værd at spille på er en anden sag).

 

22. (4 op) San Francisco 49ers (3-6)

Smith var løsningen på 49ers’ quarterback-problemer – fornavnet på Smith var bare Troy, ikke Alex.

 

23. (2 ned) Detroit Lions (2-7)

Fik intet i gang mod Bills og har nu tabt 25 udekampe i træk. Den gode nyhed er at det kunne være værre: De kunne have tabt til Panthers.

 

24. (4 op) Denver Broncos (3-6)

Var det så en enlig svale eller har Broncos tænkt sig at følge op på mandag mod Chargers?

 

25. (4 op) Seattle Seahawks (5-4)

Okay, de kan faktisk godt på udebane – det skal bare være med Hasselbeck under center.

 

26. (3 ned) Minnesota Vikings (3-6)

Bretts (måske) sidste kamp mod Packers venter forude – det ligner også Vikings’ sidste chance for at få noget ud af den her sæson.

 

27. (3 op) Dallas Cowboys (2-7)

Hvis bare de havde spillet sådan hele året...

 

28. (3 ned) Cincinnati Bengals (2-7)

Har nu tabt seks kampe i træk – flest af alle i NFL. En lille hemmelighed til Bengals: Man må også godt flytte bolden effektivt og sætte points på tavlen når modstanderen ikke fører.

 

29. (7 ned) Washington Redskins (4-5)

Overset faktum fra kampen mod Eagles: Keiland Williams scorede tre touchdowns. Ikke overset: Donovan McNabbs nye kontrakt - som måske ikke var helt så lukrativ som først annoncerett

 

30. (3 ned) Arizona Cardinals (3-6)

Tættere på 31. pladsen end 29. pladsen. Ikke desto mindre: Hold øje med Cardinals i weekenden.

 

31. (-) Buffalo Bills (1-8)

Afsluttede den længste aktive stime af nederlag– og skal på søndag forsøge at forlænge Bengals’ stime.

 

32. (-) Carolina Panthers (1-8)

Tony Pike og Mike Goodson var ikke lige den QB-RB-duo Panthers havde regnet med at skulle satse på i løbet af denne sæson.

 

Week 11 Preview – del 1:

Chicago Bears @ Miami Dolphins

Bears er noget overraskende 6-3, og selvom sejrene langt fra altid har været mod gode hold, er sejrene kommet. Dolphins brød deres stime af nederlag på hjemmebane mod Titans, men mistede Henne og Pennington. Dolphins’ pass rush er anderledes stærkt end de hold Bears har slået de seneste uger, så Jay Cutler kan få en lang kamp bag en af ligaens dårligste linjer. Tyler Thigpen er vel næsten ligaens bedste 3. quarterback, og ikke den store nedgradering ift. de skadede Chad’s – om noget bør han kunne finde Brandon Marshall ned ad banen, i modsætning til Henne, der ikke kastede dybt og Pennington, der ikke havde armkræfter til at gøre det. Jeg ser Dolphins som det bedste hold og med hjemmebanefordel går jeg også med dem her.

 

Chicago Bears 17 @ 25 Miami Dolphins

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Ugen der gik - Week 10


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70