Peter Jensen » Ekspertblog

Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview

25/11-2010, 16:02
Af Peter Jensen

Forudsigelig – og nødvendig – udvikling i Minneapolis:

Green Bay Packers fik for anden gang indenfor få uger ydmyget et hold så meget foran hjemmepublikummet at det førte til en mandagsføring. 45-7 i Dallas over Cowboys kostede Wade Phillips jobbet og 30-3 i Minneapolis over Minnesota Vikings kostede i mandags Brad Childress jobbet. Forudsigeligt, nødvendigt og det eneste rigtige at gøre – som jeg også tidligere har argumenteret for her.

 

Childress havde mistet respekten fra nøglespillerne i omklædningsrummet, og det var ikke hverken kort- eller langtidsholdbart. Ligesom Cowboys får Vikings nu mulighed for at se en hyppigt nævnt head coach-kandidat an. Leslie Frazier har – ligesom Jason Garrett hos Cowboys – et hold, der som sådan er godt nok til at vende skuden, hvis spillerne spiller op til niveau, og kan Frazier få holdet i gang kan han meget vel sikre sig et fast job, hvad enten det bliver hos Vikings eller et andet sted.

 

Næste år står den formentlig på genopbygning. Der er (alt for) mange nøglespillere med kontraktudløb efter sæsonen og Frazier vil dermed – hvis han forbliver i jobbet – kunne bygge sit eget hold op. Der skal findes en ny quarterback – selvom Frazier har været hos Vikings længe er det ikke ham der har valgt Tarvaris Jackson (der også har kontraktudløb efter denne sæson), så jeg har bestemt mine tvivl om hvorvidt han er at finde i uniformen næste år. Angrebet har i Percy Harvin og Adrian Peterson to vigtige byggebrikker for fremtiden – og en rookiequarterback ville bestemt kunne komme til et dårligere stillet hold end Vikings med de to spillere.

 

Defensivt ser det knapt så godt ud – der er flere aldrende spillere og et begrænset antal unge, lovende spillere på positionerne. Kan Jared Allen genfinde sit niveau er der noget at bygge på her – han har kontrakt til og med 2013-sæsonen, og bør med sine 28 år (29 ved sæsonstart næste år) have flere gode år tilbage i sig. MLB E.J. Henderson er 30 år, har kontrakt til og med 2011, og jeg vil umiddelbart tro at han får den forlænget og skal fungere som den defensive styrmand i årene fremover.

 

Men ser man på starterne i det defensive front seven fremgår det tydeligt at der er problemer i årene fremover:

(Position, navn, alder ved sæsonstart næste år og kontraktudløb efter sæson)

DT: Kevin Williams; 31 år ved sæsonstart næste år; Kontraktudløb efter 2011-sæsonen

DT: Pat Williams; 39; Free agent efter denne sæson (har givet udtryk for gerne at ville forlænge)

DE: Jared Allen; 29; 2013-sæsonen

DE: Ray Edwards; 26; Free agent

MLB: E.J. Henderson; 31; 2011-sæsonen

OLB: Ben Leber; 32; Free agent

OLB: Chad Greenway; 28; Free agent

 

Det bageste forsvar er der nogenlunde styr på (der er et par unge spillere i Asher Allen og rookie Chris Cook på cornerback og både Antoine Winfield, Cedric Griffin og Madieu Williams på kontrakt indtil 2013), men det defensive front seven har altså fire spillere med kontraktudløb efter denne sæson og kun én med kontrakt længere end 2011. Det er prisen Vikings har måttet betale for Childress’ forsøg på at vinde Super Bowl – fremtiden er ofret for at få succes nu. Og det er så endt i 3-7 og fyring i året hvor de skulle gå hele vejen til Super Bowl.

 

Der er noget at bygge på både offensivt og defensivt, men der vil formentlig ske en stor udskiftning i truppen efter denne sæson.

 

Kaos i Tennessee:

For få uger siden så alt så godt ud for Titans. Randy Moss blev claimet, hvilket burde åbne op for Chris Johnson  og køre Titans til en slutspilskandidat. Nu er situationen vendt helt på hovedet. Vince Young er faldet i unåde hos Jeff Fisher og sat på injured reserve – Fisher er derfor højst sandsynligt faldet i unåde hos ejer Bud Adams, der er en stor Vince Young-fan/-støtte – og det her kan meget vel ende med at blive et spørgsmål om Fisher eller Young.

 

Kerry Collins er ude nogle uger endnu, hvilket betyder at rookie Rusty Smith kan se frem til sin første karrierestart på søndag – han kan dog glæde sig over at det bliver mod ligaens mest patetiske kasteforsvar, Houston Texans’. Backup Chris Simms kan reelt presse på for spilletid da han kender systemet, men han virker udelukkende til at være signet som backup indtil Collins vender tilbage.

 

Den triste nyhed om Mike Heimerdingers kræftsygdom og kemobehandling herfor gør bestemt ikke situationen bedre i Nashville. Quarterbacks-coach Dowell Loggains overtager som play-caller mens Heimerdinger er i behandling. For Rusty Smith kunne det dog være værre da det må forventes at Loggains som træner for holdets quarterbacks har et bedre kendskab til rookien end mange andre i staben har og måske vil være i stand til at skabe en gameplan der kan drage fordel af Smiths styrker.

 

Holdet ville dog, naturligvis, være bedre stillet uden disse ændringer – og herfra skal der lyde et ønske om god bedring til Mike Heimerdinger.

 

Award-sektionen:

Rundens mest imponerende præstation: Tom Brady, New England Patriots

Statistisk set var det ikke den mest imponerende kamp en quarterback kunne levere, men Brady arbejdede sig gennem Colts’ forsvar som en kirurg. Med sikker hånd og næsten uhyggelig præcision lagde han snittene i forsvaret og operationen lykkedes og Patriots overlevede trods Colts’ comebackforsøg.

 

Rundens bedste kamp: Indianapolis Colts @ New England Patriots 28-31

For andet år i træk var Patriots foran med 17 i fjerde quarter og burde kunne cruise sejren hjem – og for andet år i træk stod Peyton Manning og Colts-angrebet med muligheden for at kunne vinde i sidste øjeblik. Denne gang gik den bare ikke.

 

Rundens catch: Lance Moore, New Orleans Saints

Ikke helt Randy Moss’sk, men derhen af. Moore leverede et nydeligt én-håndscatch helt ude ved sidelinjen, hvor han uden større problemer hiver bolden ind og får holdt fødderne in-bounds.

 

Rundens detalje: Jaguars vandt – og jeg havde gættet på det!

Jaja, totalt uvæsentligt i praksis, I know. Men ikke desto mindre: Jeg har nu 10 gange forsøgt at gætte på udfaldet af en Jaguars-kamp, og for første gang valgte jeg Jaguars til at vinde en kamp i sidste runde – og jeg fik ret. Det kunne være man skulle prøve det noget oftere.

 

Rundens overraskelse: Buffalo Bills @ Cincinnati Bengals 49-31

Ikke så meget en overraskelse at Bills vandt, som at de overkom at være bagud 7-28. 42-3 derfra – Ouch, Bengals!

 

Rundens skuffelse: Brett Bowl

31-3 – Game over. FIRE CHILDRESS. Som sagt, så gjort. Jeg havde virkelig en god fornemmelse af et tæt opgør foran hjemmepublikummet, men sådan skulle det ikke gå.

 

Rundens dumhed: Texans’ pass coverage

Findes der noget mere patetisk end Texans’ secondary i ligaen? JaMarcus Russell er ikke i ligaen længere, så jeg er særdeles fristet til at sige: Nej. Når man lige har leveret et stærkt comeback og bragt sig foran i en uhyre vigtig kamp som den i søndags, så går man IKKE ud og smider sejren overbord på den måde. Tåbeligt!

 

 

Og så til de øvrige priser. Disse skal ses som her-og-nu-uddelinger; ikke bud på hvem jeg tror på ender med priserne – i parentes hvem jeg havde til prisen i sidste uge):

 

Most Valuable Player: QB Tom Brady, New England Patriots (Michael Vick, Eagles)

Vick har bestemt ikke spillet sig ud af denne plads – han var igen stærkt spillende mod Giants og det var receiverne, ikke Vick, der tabte de lette touchdowns. Men Brady leverede varen eftertrykkeligt og som quarterback for et 8-2-hold får han fordelen overfor Vick og Eagles’ 7-3-hold.

 

Offensive Player of the Year: Philip Rivers, San Diego Chargers (Philip Rivers, Chargers)

Intet nyt at melde om her. Rivers er stadig forrygende.

 

Defensive Player of the Year: OLB Clay Matthews III, Green Bay Packers (Clay Matthews III, Packers)

Tre kampe i træk med et sack. Tre kampe hele året hvor han ikke har noteret sig for et sack, og han sad udenfor i den ende, og var stadig uhyggeligt stærkt spillende i de to øvrige.

 

Offensive Rookie of the Year: QB Sam Bradford, St. Louis Rams (Sam Bradford, Rams)

Dez Bryant lurer i horisonten, men det kræver et Bradford-/Rams-kollaps eller en helt sindssyg slutspurt af Bryant før han får denne

 

Defensive Rookie of the Year: DT Ndamukong Suh, Detroit Lions (Ndamukong Suh, Lions)

Suh noterede sig atter i sack-kolonnen og er nu oppe på 7,0 for sæsonen.

 

Comeback Player of the Year: QB Michael Vick, Philadelphia Eagles (Michael Vick, Eagles)

Vick fastholder det stærke spil – pt. er det her ikke engang tæt i mine øjne.

 

Coach of the Year: Andy Reid, Philadelphia Eagles (Andy Reid, Eagles)

Der er mange stærke kandidater, inkl. Belichick, Spagnuolo og Raheem Morris – men jeg holder fast i Reid, selvom jeg er splittet.

 

Power rankings:

Hermed mit ydmyge bud på hvor holdene står efter uge 11. Vær endelig uenig og brok løs.

1. (-) New England Patriots (8-2)

Ligaens utvetydigt bedste hold baseret på det første tre quarters mod Colts – men hvorfor lukke dem ind i kampen?

 

2. (-) New York Jets (8-2)

I hård kamp med Jaguars om titlen som “NFLs mest heldige mandskab”. Det kan ikke blive ved med at gå godt med alle de tætte afgørelser. Jets kan meget passende starte i nat mod Bengals.

 

3. (2 op) Atlanta Falcons (8-2)

Blev det første udehold siden uge 1 til at vinde i St. Louis. Resultatet afspejler ikke kampen, men en flot sejr uanset.

 

4. (1 ned) Baltimore Ravens (7-3)

Der er ingen grund til ikke at stikke af fra et hold med Brian St. Pierre som quarterback og Mike Goodson som running back før fjerde quarter og takket være to defensive touchdowns.

 

5. (1 ned) Pittsburgh Steelers (7-3)

Udraderede Raiders på hjemmebane, men rykker alligevel en tak tilbage – breather alert søndag mod Bills inden divisionskampene mod Ravens og Bengals.

 

6. (-) Philadelphia Eagles (7-3)

Kan ikke “cracke” top 5 trods endnu en fin præstation mod Giants.

 

7. (2 op) Green Bay Packers (7-3)

Jeg er fristet af at rykke dem højere op. Inde i en sejrsstime, og de efterlader – modsat mange andre – ingen tvivl mod de dårlige hold i øjeblikket. Er det Singletarys tur til at blive fyret efter et møde med Packers om halvanden uge?

 

8. (2 op) New Orleans Saints (7-3)

Ligner efterhånden det hold der vandt Super Bowl.

 

9. (2 ned) Indianapolis Colts (6-4)

Jeg er rent faktisk positivt overrasket over at Colts ikke tabte større til Patriots. Viste igen at de ikke skal regnes ude mod nogle hold og kan holde sig inde i enhver kamp til det sidste – men så nytter det ikke at blive intercepted tre gange.

 

10. (1 op) San Diego Chargers (5-5)

Der venter et brag mod Colts søndag i Primetime.

 

11. (6 op) Chicago Bears (7-3)

Før eller siden må jeg hellere give dem noget kredit for at vinde kampe. Forsvaret er legit, og så er det ligegyldigt at angrebet ikke for alvor imponerer. Man kan sagtens bortforklare flere af deres sejre, men 7-3 er nu engang 7-3 og nok til en førsteplads i NFC North.

 

12. (4 op) Tampa Bay Buccaneers (7-3)

En 7-3-record er nu engang en 7-3-record uanset hvordan den er opnået – at de så leverede et shutout ude mod 49ers gør det kun lettere at rykke dem op.

 

13. (5 ned) New York Giants (6-4)

Har vi de seneste to uger været vidne til begyndelsen på Giants’ årlige second-half-slump?

 

14. Jacksonville Jaguars (6-4)

Kan ikke just siges at være uheldige og jeg kan sagtens prøve at bortforklare deres 6-4-record – men det ændrer nu engang bare ikke på at de fører AFC South og gentagne gange har fundet en måde at vinde på. Bliver Giants det næste hold i rækken?

 

15. (3 op) Houston Texans (4-6)

Intet hold i ligaen har et ringere secondary. Jeg bryder mig ikke rigtig om at rykke dem opad efter et nederlag, og slet ikke tre pladser, men jeg ser dem pt. som et bedre hold end de der ligger under dem, og de gav trods alt Jets kamp til stregen.

 

16. (4 op) Kansas City Chiefs (6-4)

Jeg kan ikke rykke dem længere op for at vinde over Cardinals på hjemmebane – og det er kun andre holds pludselige elendighed, der gør at Cheifs rykker fire op.

 

17. (4 ned) Oakland Raiders (5-5)

Note to self: Raiders-sejr i Pittsburgh er ikke det bedste bud du er kommet med på et resultat i år. Raiders kom ned på jorden igen – eftertrykkeligt.

 

18. (3 ned) Cleveland Browns (3-7)

De kunne let have vundet mange flere kampe – men netop dét at de ikke gør det, er grunden til at de ligger 18 i stedet for 8. Browns formår ganske enkelt ikke at vinde de tætte kampe i øjeblikket.

 

19. (8 op) Dallas Cowboys (3-7)

Nuvel, det var kun Lions de slog, men Cowboys har set stærke ud de seneste uger. De kan meget vel komme ned på jorden i aften når Saints kommer på besøg.

 

20. (8 ned) Tennessee Titans (5-5)

Ingen Vince Young, ingen Mike Heimerdinger – snart ingen Jeff Fisher? Skidt uge for Titans. Og nederlaget til Redskins gjorde ikke situationen bedre.

 

21. (7 ned) Miami Dolphins (5-5)

Nej, Tyler Thigpen kunne ikke føre Dolphins til noget som helst – det bliver næppe bedre hvis Marshall er ude.

 

22. (1 ned) St. Louis Rams (4-6)

Ydede fin modstand mod Falcons. De skal i gang med at vinde på udebane hvis de vil vinde divisionen.

 

23. (6 op) Washington Redskins (5-5)

Hov, hvor kom det spil lige pludselig fra?

 

24. (1 ned) Detroit Lions (2-8)

Lions har været notorisk svage på Thanksgiving de seneste år, så det kan gå helt galt i aften.

 

25. (-) Seattle Seahawks (5-5)

Der er ikke nogen skam i at tabe på udebane til Saints.

 

26. (4 ned) San Francisco 49ers (3-7)

Der er som sådan heller ikke nogen skam i at tabe til Bucs – men 0-21 på hjemmebane? Dét er skammeligt

 

27. (4 op) Buffalo Bills (2-8)

Bills er for første gang ude af Bund-2 på listen, og de har gjort sig fortjent til det!

 

28. (4 ned) Denver Broncos (3-7)

Perfekt udført første offensive drive mod Chargers – derfra var det elendigt.

 

29. (3 ned) Minnesota Vikings (3-7)

Det kan kun blive bedre med en ny træner.

 

30. (2 ned) Cincinnati Bengals (2-8)

Det er kun fordi de sidste to hold på listen er virkelig elendige at Bengals ikke er dernede. 3-42 efter at have bragt sig foran 28-7? Seriously?!?

 

31. (-) Arizona Cardinals (3-7)

Årets ringeste MNF-kamp på programmet – men måske “dårlig mod endnu dårligere” (49ers mod Cardinals) kan give en spændende kamp.

 

32. (-) Carolina Panthers (1-9)

Ydede overraskende god modstand mod Ravens, men var aldrig tæt på sejren og fandt på fornem vis en måde at smide kampen helt overbord på til sidst.

 

Week 12 – Preview: Thanksgiving-kampene:

New England Patriots @ Detroit Lions

På et eller andet tidspunkt bliver den tidlige Thanksgiving-kamp måske spændende igen. Jeg tillader mig at tvivle på at det bliver i aften. Lions har ganske vist haft nogenlunde held til at holde deres kampe tætte i år og Patriots har ikke formået konsekvent at være overbevisende i deres sejre. Det lugter dog af klasseforskel her, og med en kort uge til at forberede sig lader jeg fordelen gå til den bedste coach og quarterback. Advantage: Pariots. Læg dertil Lions’ store problemer mod løbet og Patriots fund af et løbeangreb med ”The Lawfirm” BenJarvus Green-Ellis over de seneste uger. Shaun Hill har før gjort kampe tætte og det kan naturligvis ske igen – Calvin Johnson, Nate Burleson og Brandon Pettigrew kan sagtens komme til at volde problemer – men jeg har svært ved at se det være nok til en Lions-sejr

 

New England Patriots 38 @ 20 Detroit Lions

 

New Orleans Saints @ Dallas Cowboys

Cowboys har været et stærkt Thanksgiving-hold over de seneste år, og ikke mindst Tony Romo har gang på gang leveret fornemt spil på foran hele det grov-ædende USA (og Danmark og...) denne torsdag sent i november. Nu er Romo-magien der ikke og spørsgmålet er om den Garrett-magi vi har været vidne til de seneste uger kan tages med til denne kamp, mod et Saints-mandskab, der langt om længe er begyndt at ligne dét de er – forsvarende Super Bowl-mestre. Cowboys’ secondary mod Saints’ receivers ligner umiddelbart et mismatch, men omvendt skal Saints’ secondary også oppe sig i forhold til hvad de leverede i søndags mod Seahawks, for ellers er Kitna, Witten, Bryant, Austin og Williams klar til at udnytte det. Saints har revanche til gode efter Cowboys kom til Louisiana og ødelagde Saints 16-0-drøm sidste år, og jeg tror de får den. Men jeg er ikke sikker på at det bliver i overbevisende stil.

 

New Orleans Saints 30 @ 27 Dallas Cowboys

 

Cincinnati Bengals @ New York Jets

På papiret lignede det forud for sæsonen en rigtig god Thanksgiving – ikke bare pga. ovenstående kampe (specielt den i Dallas), men også pga. udsigten til Bengals’ revanche for de to nederlag i uge 17 og 18 sidste år; ikke mindst dét i uge 18 da Jets kom til Cincinnati og spillede sig til Divisional Playoffs. Siden da er Bengals kun blevet dårligere og Jets blevet bedre – og Jets har derudover hjemmebanefordel her. Bengals’ skader i det bageste forsvar og Jets’ pludseligt stærke kasteangreb med bl.a. en red-hot Santonio Holmes ligner et klart mismatch og med Owens vs. Revis, Ochocinco vs. Cromartie og Cedric Benson vs. Bart Scott går fordelen her klart til Jets. Det er altid farligt at spå et stort nederlag til Bengals, da de har vist sig i stand til at spille sig tilbage i kampene – men dette er Jets’ chance for at slå fast at de ikke ”bare” er et hold der vinder i sidste sekund over mere eller mindre middelmådige hold, og de vil dybt motiverede for at få en sejr forud for kampen i næste uge mod Patriots. Enten spiller de for at være 9-2 ligesom Patriots, eller også spiller de for at bringe sig helt alene i spidsen af divisionen, så et nederlag i næste uge ikke er helt så kritisk. Der er dømt breather alert for Jets (og også for Patriots) pga. den kamp på næste søndag, mod to hold, som er i stand til at sætte points på tavlen sent i kampene – men med ti dage til de kommende kampe bør de kunne holde fokus på dette opgør.

 

Cincinnati Bengals 17 @ 28 New York Jets

 

Glædelig Thanksgiving!

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70