Peter Jensen » Ekspertblog

Ugen der gik - Week 4

07/10-2010, 03:23
Af Peter Jensen

Stærke hold yderligere forstærket:

Ben Roethlisberger, Santonio Holmes og Brian Cushing. Alle tre er spillere for 3-1-hold (nogle mere overraskende end andre); alle tre er netop vendt tilbage efter at have udstået fire spilledages karantæne.

 

Ben Roethlisberger er den der har været mest fokus omkring – naturligvis, grundet både den position han spiller, og historien bag karantænen. Han vender tilbage til et hold, som efter manges mening skulle være glade hvis de kunne gå 2-2 i de fire kampe uden deres quarterback. Stærkt forsvarsspil og ”just enough” fra angrebet har dog gjort det én sejr bedre, og det var jo ikke ligefrem langt fra 4-0. Roethlisberger har trænet intensivt under sin karantæne hvor han har arbejdet med George Whitfield, en San Diego-baseret quarterback-coach.

 

Roethlisberger har med de fire ugers karantæne kunne fokusere på de små ting omkring hans dropbacks og afvikling af kast, frem for at holde fokus på den næste uges modstander. Han vil naturligvis mangle kamptræningen, men med en bye week i denne uge giver det ekstra tid til at blive kampklar. I preseason så Roethlisberger klar ud, og meldingerne fra de tidlige træninger hos Steelers efter han kom tilbage har også været opløftende.

 

Status for Steelers må være at de hører til blandt favoritterne til at gå hele vejen. Et stærkt forsvar og et angreb, der kun kan blive bedre end de seneste uger. Steelers har desuden under Roethlisberger vist at de har hvad der skal til for at nå til Super Bowl – og vinde der.

 

Manden Roethlisberger kastede sit seneste kast i en Super Bowl til – Super Bowl XLIII-MVP Santonio Holmes – vender ligeledes tilbage efter udstået karantæne.

 

Jets tradede sig til Holmes efter denne bragte sig i unåde hos Steelers, og med Mark Sanchez positive udvikling i de første uger af sæsonen, kan tilføjelsen af Holmes kun gøre angrebet farligere. Holmes, Edwards, Cotchery, Keller og Tomlinson/Greene vil være et uhyggeligt farligt 3-receiver-set, hvor det specielt med Tomlinson på banen gør det svært for modstanderne at dække op.

 

Jets’ angreb har generelt været meget bedre kørende end man kunne have forventet, og med Darrelle Revis på vej tilbage efter en skade (og dermed på vej til for anden gang i år at stå overfor Randy Moss – more on that later), og også Calvin Pace klar efter skadesfravær, må forsvarer også tage et skridt i den rigtige retning.

 

Status for Jets må i lighed med Steelers være at de er blandt favoritterne til at gå hele vejen. De trak det længste strå i den første omgang divisionsopgør, og kan de overkomme en svær division, har de også gode chancer i slutspillet. De kan på dagen slå hvem som helst – men i en slutspilskamp vil jeg holde Steelers som favoritter over Jets.

 

Brian Cushing vender tilbage efter fire kampes fravær pga. brug af præstationsfremmende stoffer, og han har arbejdet hårdt i de fire uger og må forventes at være i intet mindre end fysisk pragtform og med noget at bevise.

 

Af de tre tilbagevendte er det Cushing der har været mindst fokus omkring, men man skal ikke undervurdere hans betydning for Texans’ forsvar. Texans har tilladt 408 offensive yards pr. kamp – flest i ligaen – og specielt kasteforsvaret har haft problemer. Cushing vil klart opgradere forsvaret på alle punkter. Han er en god blitzer og stærk både mod løbet og i coverage.

 

Texans er lidt overraskende gået 3-1 uden ham trods et hårdt kampprogram, og kan angrebet blive ved med at køre på samme cylindre som det har gjort i år, samtidig med at forsvaret kan levere de få nødvendige stops det har gjort hidtil, så er Texans kommet langt.

 

Status må dog være at Texans stadig blot er en outsider. De spiller i en svær division, som de dog fører på nuværende tidspunkt, men hvor Colts stadig er favoritter. De har aldrig været i slutspillet før, så vi skal næppe forvente et langt playoff-run, selvom det vil være en kærkommen overraskelse hvis det sker. Forsvaret skal dog blive bedre hvis Texans skal kunne gå hele vejen – men chancerne for at det sker er dog blevet markant bedre med Cushing tilbage.

 

Det er stadig tæt:

Jeg skrev i sidste uge om hvor tæt det var i ligaen i år, baseret på det lave antal hold med enten 0 sejre eller 0 nederlag.

 

Uge 4 bød på nederlag til de to 3-0-hold der var i aktion, hvilket altså efterlader Kansas City Chiefs som det eneste ubesejrede hold efter fire spillede runder. Og de spiller deres fjerde kamp på søndag ude mod Indianapolis Colts.

 

I NFC kom tre af konferencens bedste hold på overarbejde i søndags, da de tog imod sejrsløse hold. Green Bay Packers, Atlanta Falcons og New Orleans Saints vandt således alle blot med to points på hjemmebane mod hhv. Detroit Lions, San Francisco 49ers og Carolina Panthers – der nu samlet har en 0-12-record.

 

Vi taler om de forsvarende Super Bowl-mestre mod et hold med en rookie-quarterback, som fik deres eneste våben i kasteangrebet skadet, et Packers-mandskab der ikke har tabt på hjemmebane til Lions siden 1991 og et Falcons-mandskab der sidste år udraderede 49ers 45-10 på udebane.

 

Saints har nu vundet med 5 points over Vikings (1-2), 3 points over 49ers (0-4), 2 points over Panthers (0-4) – og tabt i overtid til Falcons. Nej, det har ikke været nogen nem sæson for de forsvarende mestre.

 

Alt kan stadig ske, og selv 49ers’ 0-4-mandskab skal ikke udelukkes som vinder af NFC West, hvor ingen hold for alvor imponerer, og man efterhånden næsten kan kalde St. Louis Rams for favoritter.

 

Moss tilbage hos Vikings:

Nogle gange er man bare heldig. Jeg ville egentlig have skrevet denne blog tirsdag aften, men valgte i stedet at udskyde det onsdag aften. Og vupti – Moss-til-Vikings-traden dukker op, og giver noget oplagt at skrive om.

 

Først en kommentar til kompensationen – et tredjerundevalg (og Vikings får et syvenderundevalg i 2012 den anden vej). Det virker lavt. Patriots er kendt for at ”vinde” deres trades, men i en situation som denne – et desperat Vikings-hold – burde Patriots kunne presse citronen mere. Moss er stadig en produktiv receiver, der på dagen kan dominere hvem som helst, og Vikings vil gøre hvad som helst for at kunne nå Super Bowl i år. De har kun Favre på kontrakt i år og har desperat brug for at give ham nogle mål mens Sidney Rice er ude. Et tredjerundevalg virker som en meget rimelig kompensation, selv hvis Moss ikke får en ny kontrakt, og dermed kun får 13 kampe i klubben inden han smutter efter sæsonen.

 

Hvad betyder det så for holdene?

Moss har måske kun grebet ni bolde for Patriots i år, og blev holdt til 0 catches i mandagens storsejr over Dolphins, men hans betydning er stadig kæmpestor. Han trækker så mange doublecoverages i løbet af en kamp at det åbner op for Wes Welker og resten af receiverkorpset, og så kan han stadig lave de mest utrolige catches. Patriots vil formentlig installere Brandon Tate som starter modsat Wes Welker nu her, og selvom Tate havde en god kamp i mandags (ikke bare pga. hans returntouchdown), så er han langt fra at være den receiver som Moss er. Og hvem skal ellers spille på ydersiden når Welker rykker i slotten i tre-receiver-sets?

 

Wes Welkers produktion vil lide under det her og hele Patriots’ angreb vil tage et skridt tilbage. Og det er bekymrende for et hold hvis forsvar ikke just har imponeret i størstedelen af indeværende sæson.

 

Man må dog også konstatere at det formentlig var ved at være sidste chance for Belichick og Patriots at få noget for Moss. Med kontraktudløb efter sæsonen skulle han trades for at de kunne få kompensation for ham. Patriots ville dog få et kompensationsvalg i 2012-draften hvis han forsvandt i free agency, men det er ikke til at sige hvor tidligt det valg ville komme.

 

Patriots står nu med to valg i de første fire runder af årets draft; ekstra førsterundevalg for Richard Seymour-traden til Raiders, ekstra andetrundevalg modtaget i årets draft for at Panthers kunne trade op efter Armanti Edwards, ekstra tredjerundevalg for denne trade og et ekstra fjerderundevalg modtaget af Broncos for Laurence Maroney. For et hold der allerede er loadet med ungt talent virker det altså voldsomt – specielt med tanke på at Belichick sjældent trader op efter store talenter, men hellere ned og samler ekstra valg. Det svært at sige at man kan have for mange draftvalg – men det er lige før det er tilfældet for Patriots, der har mere brug for kvalitet end kvantitet når det kommer til deres draftvalg.

 

For Vikings vil kasteangrebet selvklart blive forstærket. Moss har godt nok aldrig spillet i et West Coast-angreb før, og han vil i sin første kamp i systemet skulle stå overfor Darrelle Revis når Vikings på mandag møder Jets, så det bliver ikke nogen nem debut for ham. På det lange korte sigt – dvs. på langt sigt i denne sæson – gør det dog Vikings farlige. Sidney Rice må vende tilbage før eller siden, og med Moss og Rice på ydersiden, Harvin i slotten, Shiancoe på tight end og Peterson som running back har Vikings pludselig et farligt angreb, der – hvis de skulle nå slutspillet – kan blive farligt at have med at gøre for enhver modstander. Det omtalte ”hvis” er desværre for Vikings bare ret stort...

 

Award-sektionen:

28 af ligaens 32 hold er nu 25% gennem sæsonen. Det er stadig tidligt at snakke om sæsonpriserne, men det skal heller ikke i denne uge afholde mig fra det. Men først nogle for denne uges præstationer.

 

Rundens mest imponerende præstation: Patrick Chung, New England Patriots

To blokeringer på special teams – et field goal der blev returneret for touchdown af Kyle Arrington og et punt, der kort efter førte til touchdown – og en interception returneret for touchdown. Wow for en Primetime-kamp for Chung.

 

Rundens bedste kamp: Indianapolis Colts @ Jacksonville Jaguars 28-31

Som altid blev det tæt da Jaguars og Colts tørnede sammen. Ikke den store overraskelse for mig (forudsagde det også i mit http://www.nflxpert.com/ekspert/blogs/week-4-preview" href="/Week 4 Preview" target="_self">Week 4 Preview), men at Jaguars skulle tage sejren var dog en overraskelse for mig. Dårlig brug af timeout og et par dumme/uheldige turnovers i red zone for Colts’ vedkommende og overraskende godt offensivt spil af Jaguars gjorde det til en tæt og spændende kamp, der først blev afgjort på kampens sidste spil da Josh Scobee sparkede et 59-yard field goal op mellem stængerne.

 

Rundens catch: Taylor Mays, San Francisco 49ers

Fantastisk kropskontrol af 49ers’ rookiesafety Taylor Mays da han sikrede 49ers et touchdown i stedet for en safety efter et blokeret punt. Mays griber bolden højre i luften og får lige akkurat begge fødder ned bagest i end zone for touchdown.

 

Rundens detalje: Roddy Whites forced fumble

... og her er så grunden til at 49ers ikke vandt den kamp. Foran 14-13 intercepter 49ers’ cornerback Nate Clemens Falcons’ quarterback Matt Ryan, og i forsøget på at returnere bolden for touchdown glemmer han at passe på bolden. Falcons-receiver Roddy White viser formidabel kampånd ved at storme efter Clemens og haler ind da Clemens møder traffik og ikke vælger at smide sig ned og lade angrebet komme ind og trække tid (og måske sikre sejren derigennem). White slår ud efter bolden og Clemens mister den. Fumble. Falcons kommer over den – og Matt Ryan kører angrebet ned ad banen (hjulpet af nogle catches af White) og Matt Bryant kan sætte et field goal på tavlen i sidste sekund. Falcons 3-1, 49ers stadig sejrsløse.

 

Rundens overraskelse: Indianapolis Colts @ Jacksonville Jaguars 28-31

Se ”Rundens bedste kamp”.

 

Rundens skuffelse: Dolphins’ special teams

Ugh – ”Not so special”. Forståelig fyring af special teams coach John Bonamego hvis enhed mandag tillod et kickoff return for touchdown, et blokeret punt og et blokeret field goal – og i sidste uge også fik et punt blokeret.

 

Rundens dumhed: Bears’ offensive linjes beslutning om ikke at møde op

Måske lidt søgt, men come on... NI sacks i første halvleg?! Mike Martz-quarterbacks er altid i fare for at blive ramt og/eller sacked alene fordi de spiller i det system de gør, men det er ikke nogen undskyldning for at lade Giants’ defensive linje slå sig løs i det omfang den gjorde søndag aften. Pinlig og uværdig indsats.

 

Og så til de øvrige priser. Disse skal ses som her-og-nu-uddelinger; ikke bud på hvem jeg tror på ender med priserne – i parentes hvem jeg havde til prisen i sidste uge):

 

Most Valuable Player: Mark Sanchez, New York Jets (Peyton Manning, Colts)

Jeg synes ikke for alvor der er nogen der skiller sig ud på nuværende tidspunkt. Manning står stadig i spidsen for et angreb, der reelt kun har ham, men en 2-2-record taler imod. Tom Brady er også en overvejelse værd, men bærer ikke i samme omfang ansvaret for Patriots’ 3-1-record. Mark Sanchez er den eneste quarterback, som efter 16 quarters ikke har stået for en eneste turnover. 8 touchdowns er ligeså mange som Aaron Rodgers (der har fem interceptions) og flere end Drew Brees. Hans blot 711 passing yards og et stærkt løbeangreb taler imod, men Sanchez kan vinde kampe for Jets i år og har bidraget kraftigt til at Jets fører AFC East – og havde han fået lov til at slå sig løs i uge 1 vil jeg vove at påstå at de ville være 4-0 nu. Nu kommer Santonio Holmes til og gør blot angrebet og Sanchez endnu farligere. Sophomore slump? Ikke endnu da.

 

Offensive Player of the Year: Peyton Manning, Indianapolis Colts (Peyton Manning, Colts)

Heller ikke i denne uge har meget ændret sig. Det er en pris hvor stats gerne er afgørende, og selvom der er flere running backs med flotte sæsoner, så ligger denne umiddelbart også Manning i øjeblikket. Kyle Orton har flere yards, men færre touchdowns og flere interceptions. Manning fører ligaen i passer rating, touchdowns og har næstflest yards af alle quarterbacks i ligaen.

 

Defensive Player of the Year: Clay Matthews III, Green Bay Packers (Clay Matthews, Packers)

Troy Polamalu, Haloti Ngata m.fl. presser på, men Matthews får stadig min stemme. Han fører stadig ligaen i sacks og er næsten ustoppelig for modstanderne.

 

Offensive Rookie of the Year: QB Sam Bradford (Jahvid Best, Lions)

Så kom skiftet her. Bradfords stats er måske ikke imponerende, men han har utrolig stor andel i Rams’ 2-2-record og kan Rams vinde bare 4-5 kampe i år skal Bradford levere umådeligt dårligt spil for ikke at tage prisen – eller en spiller som Jahvid Best skal være på niveau med uge 2 resten af året.

 

Defensive Rookie of the Year: FS Earl Thomas, Seattle Seahawks (Earl Thomas, Seahawks)

Jeg holder fast i Thomas her efter han for anden uge i træk fik en interception – denne gang af min offensive rookie of the year, og ligesom den ene i sidste uge var det et kast han greb i end zone. Nate Allen er på andenpladsen her, tæt efter Thomas.

 

Comeback Player of the Year: RB LaDainian Tomlinson, New York Jets (Michael Vick, Eagles)

To running backs med mindst 50 carries snitter over 6 yards pr. carry; Arian Foster er den ene – LaDainian Tomlinson den anden. Tomlinson er som genfødt efter to svage sæsoner hos Chargers med 3,8 og senest 3,3 yards pr. carry. Vick er stadig med i opløbet og Welker kan også komme med i betragtning igen, men vil få det sværere med mere fokus fra forsvaret efter Randy Moss er forsvundet.

 

Coach of the Year: Todd Haley, Kansas City Chiefs (Todd Haley, Chiefs)

Haley gjorde intet i den forløbne uge for at miste denne titel – han er nu head coach for ligaens eneste, meget overraskende, ubesejrede mandskab. Forude venter en meget svær opgave mod Colts.

 

Power rankings:

Hermed mit ydmyge bud på hvor holdene står efter uge 4. Vær endelig uenig og brok løs.

1. (-) Pittsburgh Steelers (3-1)

Rykker ikke ned trods nederlag. Ben Roethlisberger er tilbage – og jeg tror de havde været 4-0 med ham under center i de første fire uger.

 

2. (1 op) New York Jets (3-1)

Santonio Holmes og Calvin Pace gør sæsondebut mandag og også Darrelle Revis er tilbage.

 

3. (2 op) Baltimore Ravens (3-1)

Har slået både nummer 1 og 2 på denne liste.

 

4. (-) Green Bay Packers (3-1)

Flot første halvleg og elendig anden halvleg i kneben sejr over Lions. Ikke så dominerende som man kunne ønske.

 

5. (3 ned) Indianapolis Colts (2-2)

De nederlag indenfor divisionen kan blive farlige.

 

6. (2 op) Houston Texans (3-1)

Brian Cushing vender tilbage og angrebet kunne uden Andre Johnson.

 

7. (1 ned) Atlanta Falcons (3-1)

Sejren er hvad der tæller, men imponerende var det ikke

 

8. (1 op) New England Patriots (3-1)

Sådan kan special teams ikke spille hver uge. Angrebet skal køre bedre – og nu uden Raaaaaandy.

 

9. (2 ned) New Orleans Saints (3-1)

Sejre på 2, 3 og 5 points over hold med en samlet 1-10-record. Nok er det sejrene der tæller, meeeen...

 

10. (4 op) San Diego Chargers (2-2)

September overstået, så nu kommer det stabile spil formentlig. Rivers til Gates holder stadig 120%.

 

11. (1 op) Minnesota Vikings (1-2)

Rykker op i bye week – og ikke bare fordi Randy’s back in town.

 

12. (3 op) Dallas Cowboys (1-2)

Rykker også op trods bye week. Hvorfor? Fordi de øvrige hold i dette område flopper,

 

13. (3 ned) Chicago Bears (3-1)

Det ER rent faktisk lovligt at forhindre en modstander i at nå ind til quarterbacken.

 

14. (3 ned) Miami Dolphins (2-2)

Kampe kan også tabes på special teams.

 

15. (3 op) Kansas City Chiefs (3-0)

Ligaens eneste ubesejrede hold. Slå de Colts på søndag er de i top 10 i næste uge – I promise.

 

16. (4 op) Denver Broncos (2-2)

Intet hold har flere passing yards i år end Broncos.

 

17. (5 ned) Cincinnati Bengals (2-2)

Mange yards, for få points.

 

18. (2 ned) Tennessee Titans (2-2)

2500 yards, Chris Johnson? Har kurs mod 1416 med 3,8 yards pr. carry.

 

19. (3 op) New York Giants (2-2)

Don’t be fooled. Det var Bears’ offensive linje der tabte den kamp mere end det var Giants’ forsvar der vandt.

 

20. (6 op) St. Louis Rams (2-2)

11 pladser op på to uger – og hvert eneste trin opad har de fortjent.

 

21. (-) Washington Redskins (2-2)

Fint at vinde indenfor divisionen, men hvad med de øvrige 10 kampe?

 

22. (5 ned) Philadelphia Eagles (2-2)

Tabte til Redskins og må nu undvære både Vick og McCoy.

 

23. (-) Tampa Bay Buccaneers (2-1)

Bengals venter forude efter en tidlig bye week.

 

24. (4 op) Cleveland Browns (1-3)

To gode præstationer indenfor divisionen i træk. Falcons og Steelers venter i de kommende to uger.

 

25. (6 ned) Seattle Seahawks (2-2)

Fortsætter de stilen går de 8-8. Fint at kunne vinde hjemme, men skal også kunne være med på udebane.

 

26. (1 ned) San Francisco 49ers (0-4)

Er én tanketorsk fra Nate Clemens fra at være 1-3. Divisionstitlen kan stadig nås.

 

27. (3 op) Jacksonville Jaguars (2-2)

Tænk hvor højt oppe Jaguars ville være hvis de kunne finde motivationen til at yde en indsats hver uge.

 

28. (1 ned) Oakland Raiders (1-3)

Haves: Potentiale. Søges: Evnen til at indfri det.

 

29. (-) Detroit Lions (0-4)

Igen en god præstation, men sejrene udebliver

 

30. (1 op) Carolina Panthers (0-4)

Spillede op med de forsvarende Super Bowl-mestre – men må undvære Steve Smith i de kommende uger. Hvem skal Jimmy Clausen kaste til?

 

31. (7 ned) Arizona Cardinals (2-2)

Jeg fatter ikke at de har samme record som Colts og Chargers. Anderson fortjent bænket – hvad kan så Max Hall?

 

32. (-) Buffalo Bills (0-4)

Bold prediction: Bills er ikke nummer 32 i næste uge.

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Ugen der gik - Week 4


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70