Peter Jensen » Ekspertblog

Week 1 Preview

11/09-2011, 09:25
Af Peter Jensen

De tidlige søndagskampe:
Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens
Et brag af et divisionsopgør åbner sæsonen på TV2 Sport. Hele otte gange har disse to hold tørnet sammen over de seneste tre sæsoner – Steelers har vundet de seks, og begge kampe som Ravens har vundet har været mod et Steelers-angreb uden Ben Roethlisberger. Der ventes igen i år en tæt kamp i toppen af AFC North, hvor disse to hold må ventes at være de dominerende mandskaber, og vigtigheden af disse indbyrdes opgør kan ikke underspilles – slet ikke med tanke på at vi står i uge 1, hvor det sejrende hold i praksis vil have 1½ kamps forskel før sæsonen næsten er kommet i gang.

Ravens har skiftet en del ud i truppen siden sidste sæson, men har på stort set alle pladser fundet solide erstatninger – eller sågar opgraderinger – mens Steelers returnerer størstedelen af mandskabet fra sidste sæson og i Rashard Mendenhall har en running back med tre touchdowns over de seneste to møder på samvittigheden og en receiver i Antonio Brown, der er klar til gennembrud. På papiret ligner det tæt på 50/50 – Steelers har Roethlisberger, mens Ravens har hjemmebanen og måske også den ekstra sult for endelig at tage skridtet forbi ståldrengene og hente den divisionssejr de har ventet så længe på.

Pittsburgh Steelers 17 @ 20 Baltimore Ravens

Atlanta Falcons @ Chicago Bears
Sidste års to højstseedede mandskaber i NFC – og to hold, der begge måtte se sig besejret af Green Bay Packers i slutspillet. Falcons har forstærket sig på et par svage positioner i offseason med tilføjelserne af Julio Jones og Ray Edwards, men er på papiret en smule svækket på den offensive linje, hvor Harvey Dahl er forsvundet og Todd McClure er ude med en skade.

Bears føler jeg ikke var NFCs næstbedste hold i sidste sæson – uanset andenseedning og NFC-finalenederlaget siger at de var det – og jeg er ikke overbevist om at hverken forsvar eller angreb (især den offensive linje) holder niveau over hele sæsonen. J’Marcus Webb overfor John Abraham og rookie Gabe Carimi overfor Ray Edwards kan meget vel være overmatched, men det samme kunne selvfølgelig siges om linjens matchups sidste år, hvor Bears gang på gang på mere eller mindre absurd vis hentede sejre. Karma må dog slå til før eller siden.

Atlanta Falcons 20 @ 13 Chicago Bears

Cincinnati Bengals @ Cleveland Browns
Det glemte divisionsopgør i AFC North. Bengals og Browns ventes at skulle kæmpe om tredjepladsen, og her vil jeg på forhånd give Browns fordelen. Browns er ganske vist i en omstillingsfase med ny trænerstab og mange unge spillere, men i modsætning til Bengals har Browns en quarterback at sætte under center, som har vist sig i stand til at spille på NFL-niveau.

Der mange ting at kunne lide ved Bengals’ hold – især på forsvaret – men manglen af en quarterback overtrumfer de positive ting. Andy Dalton skal nok kunne udvikle sig positivt i løbet af sæsonen, men han har ikke i preseason vist sig i stand til gang på gang at få bolden i hænderne på sine receivers – især A.J. Green – så det kan hænge på løbeangrebet, hvilket jeg ikke er overbevist om vil give succes.

Omvendt viste Colt McCoy flere positive takter i løbet af sidste sæson, og head coach Pat Shurmurs system er som skræddersyet til McCoys evner. Receivergruppen er bekymrende, men jeg stoler stadig mest på Browns’ angreb, selvom deres forsvar ikke helt matcher Bengals’. Jeg tror ikke det bliver nogen køn kamp, men hjemmeholdet må i hvert fald tage favoritværdigheden.

Cincinnati Bengals 10 @ 20 Cleveland Browns

Indianapolis Colts @ Houston Texans
No Manning, no problem? Øhm..... JO! Det måske største spørgsmål forud for denne spillerunde må være hvor Colts står uden Peyton Manning under center – der må være en kæmpe forskel (og ikke til det bedre), men jeg tillader mig ikke desto mindre at tro (eller håbe?) at der er tilpas med kvalitet på holdet til at Colts ikke er en kandidat til et top 5-valg i næste års draft hvis Manning er ude i hele sæsonen.

Dermed ikke sagt at Colts går ud og vinder her – langt fra. Texans er rettelig klare favoritter, og selv hvis Arian Foster misser kampen med den baglårsskade, der plager ham, er angrebet af så høj kvalitet, at Texans bør tage sejren her. Motivationen kan måske blive et problem for Texans – der nok skal være motiverede for at slå Colts, men måske ikke tager opgaven helt så seriøst med Manning ude, og den megen snak om, og forventning til, at Texans uden problemer vinder her. De har tidligere haft problemer når forventningspresset rammer dem.

Indianapolis Colts 17 @ 30 Houston Texans

Tennessee Titans @ Jacksonville Jaguars
To hold, der med Mannings skade kan øjne en chance for succes i AFC South. Titans med Hasselbeck under center og Chris Johnson i backfielden kan – med Jaguars’ noget overraskende fyring af David Garrard og beslutning om at gå med Josh McCown på quarterback – muligvis tage til Florida og hente en lidt overraskende sejr. Chris Johnson har før vist sig i stand til at løbe løs mod Jaguars, men også Maurice Jones-Drew har leveret gode kampe for Jaguars mod netop Titans, så det ligner på mange måder et åbent opgør.

Jaguars er svage favoritter, selv efter beslutningen om at gå med McCown, men jeg har alligevel lidt fidus til at Titans får den bedste start på sæsonen af de to og besejrer et Jaguars-hold, der ikke for alvor, for mig at se, virker til at tro på, at i år er året hvor de igen når slutspillet.

Tennessee Titans 17 @ 13 Jacksonville Jaguars

Buffalo Bills @ Kansas City Chiefs
Sidste års overraskende AFC West-vinder har ikke set godt ud siden Charlie Weis’ annoncerede at han tog imod jobbet som offensive coordinator hos Florida Gators. End ikke en offseason til at få styr på den nye situation har – baseret på preseason, hvor alt skal tages med visse forbehold – hjulpet på tilstanden af Chiefs’ angreb, hvor Matt Cassel har set rystende upræcis og usikker ud. Resten af holdet ser ganske stærkt ud, men quarterbacken er nu engang bare så vigtig en del af football i dag at det er en stor bekymring ved indgangen til 2011-sæsonen.

Bills var samlet set også en positiv overraskelse sidste år, hvor de pressede flere slutspilshold ud i tætte kampe (flere af dem endda overtid), men trods en forstærket defensiv kan løbeforsvaret stadig få det svært mod Jamaal Charles her. Angrebet er jeg ikke sikker på hvor jeg har. Lee Evans er væk og selvom han ikke viste meget sidste år var han det bedste våben for Ryan Fitzpatrick. Bills er stadig et på mange måder middelmådigt hold, og deres matchup i dette opgør er ikke fordelagtigt – alligevel kan jeg ikke helt sige mig fri for at have lidt fidus til overraskelsen.

Buffalo Bills 13 @ 10 Kansas City Chiefs

Philadelphia Eagles @ St. Louis Rams
NFLs måske mest individuelt imponerende mandskab mod forhåndsfavoritterne i hvad der anses for NFLs svageste division. Eagles har loadet op til denne sæson, især på defensiven, og er klar til et Super bowl-run, men spørgsmålstegn er der alligevel. Kan Vick følge op på sin flotte sæson sidste år, kan defensiven fungere som enhed, og ikke som fantastiske individuelle spillere, og hvor svag er den offensive linje egentlig?

Rams har hentet Josh McDaniels ind som offensive coordinator og det bør give angrebet et boost – om det så er nok overfor et (i hvert fald på papiret) fabelagtigt kasteforsvar med stærke pass rushers og ligaens bedste cornerback-trio er et væsentligt spørgsmål. Rams voldte problemer for stærke mandskaber sidste år og bør være bedre i år, men jeg lader i første omgang tvivlsspørgsmålene komme Eagles til gode.

Philadelphia Eagles 27 @ 17 St. Louis Rams

Detroit Lions @ Tampa Bay Buccaneers
To af de hold i ligaen, der i min optik bliver mest spændende mandskaber at følge over de kommende år. Godt coachede, unge mandskaber med spændende talenter, der begge kan presse på for en slutspilsplads i år, om alt går vel. Buccaneers var den positive overraskelse i NFC South sidste år hvor de viste massiv fremgang og masser af lovende takter – ikke mindst på angrebet hvor quarterback Josh Freeman, running back LeGarrette Blount og wide receiver Mike Williams alle gjorde rigtig god figur. Den offensive linje er jeg stadig ikke solgt på og forsvaret har også nogle spørgsmålstegn.

Kan Matthew Stafford holde sig fri af skader og langt om længe spille en hel sæson for Lions viste han i preseason hvad man kan vente. Calvin Johnson kan dog se frem til en svær kamp overfor Aqib Talib, og det kan presse Stafford til at kigge i andre retninger. Han har dog running back Jahvid Best og spillere som Burleson, rookie Titus Young samt tight ends Scheffler og Pettigrew, som alle kan bidrage og med en uhyggelig defensiv linje, og forstærket linebackerkorps har Lions faktisk ganske pæne chancer i denne kamp, selvom Buccaneers må tage favoritværdigheden på sine skuldre. Lions vandt da holdene mødtes i slutningen af sidste sæson – dengang måtte Bucs dog undvære Talib, hvilket Johnson (uden Stafford som quarterback) udnyttede til en formidabel kamp – og lukkede sæsonen af med fire sejre, og jeg satser på at de fortsætter det gode spil og indleder sæsonen med en sejr.

Detroit Lions 31 @ 23 Tampa Bay Buccaneers

De sene søndagskampe:
Carolina Panthers @ Arizona Cardinals
Cardinals er ikke på papiret et voldsomt skræmmende mandskab, men med en forstærket quarterback-position (der kunne reelt set ikke nedgraderes) og en Beanie Wells, der langt om længe ser ud til at være klar til sit gennembrud, bør de være gode nok til at kunne overkomme et Panthers-forsvar, der ikke er stærkt nok besat i midten af den defensive linje.

På den anden side af bolden har Panthers et stærkt løbeangreb, men de har også Cam Newton, som jeg dels ikke har den store tiltro til på langt sigt, dels slet ingen tiltro har til på kort sigt. Han skal nok være spektakulær i nogle kampe – men i andre tror jeg han vil være spektakulær i sin elendighed. Jeg stoler ikke på at han er det første i sin første regulære sæsonkamp.

Carolina Panthers 10 @ 24 Arizona Cardinals

Minnesota Vikings @ San Diego Chargers
Chargers er år efter år under Norv Turner kommet snublende ud af startblokken i september for først mod slutningen af sæsonen at ramme niveauet – sidste år kiksede det og de missede slutspillet. I år tror jeg de er klar fra start. Philip Rivers har Vincent Jackson og Marcus McNeill med fra sæsonstart, Jackson må være top-top-TOPmotiveret for en stor sæson med free agency ventende forude og hævntørsten på holdet må ligeledes være stor efter det missede slutspil sidste år trods ligaens statistisk bedste angreb og forsvar. Special teams kan ikke være så ringe to år i træk (eller kan det?!).

Vikings har jeg ikke meget fidus til i år efter at de har mistet Sidney Rice, Ray Edwards og Pat Williams – og må klare sig uden Kevin Williams i denne kamp. Dertil kommer at Charlie Johnson erstatter Bryant McKinnie. Jeg frygter det værste for Vikings, som dog nok skal forsøge at give en god dosis af Adrian Peterson fra starten af kampen. De defensive mangler bør være for store for Vikings til at det her bliver spændende – men Chargers har før tabt kampe de på papiret let burde vinde.

Minnesota Vikings 13 @ 31 San Diego Chargers

Seattle Seahawks @ San Francisco 49ers
To hold der er meget små forventninger til i år – i hvert fald fra min side. Jeg stoler ikke på nogle af de to holds quarterbacks, men mest på Tarvaris Jackson – til gengæld har jeg mest tiltro til 49ers’ løbeangreb og da de samtidig er på hjemmebane og Seahawks formentlig må undvære både Robert Gallery og Sidney Rice, og yderligere har Chris Clemons og David Hawthorne som Questionable må 49ers være favoritterne. Jeg kan dog se denne kamp gå hvad vej det skal være og har så lave forventninger som overhovedet muligt til kampen.

Seattle Seahawks 10 @ 13 San Francisco 49ers

New York Giants @ Washington Redskins
På ti-årsdagen for angrebene på New York og Washington tørner Redskins og Giants sammen i hovedstaden i sæsonens første 3+-kamp. Det er næsten absurd hvor hårdt ramt af skader Giants er på forsvaret, men skaderne har primært ramt kasteforsvaret, og da Redskins’ svageste del af angrebet er kastespillet – med Good/Bad Rex Grossman under center – bør Giants stadig have en fordel her, selvom skaderne åbner døren på klem for Redskins. Redskins’ løbeangreb ser til gengæld stærkt ud og forsvaret er heller ikke helt dårligt besat.

Giants bør dog ikke desto mindre stadig være i stand til at levere godt nok spil på angrebet til at kunne tage sejren. Løbeangrebet med Ahmad Bradshaw og Brandon Jacobs er svært at lukke ned og selvom Eli Manning har set skidt ud i preseason har han stadig et par solide våben i Nicks og Manningham at kaste til. Det er selvfølgelig NFC East det her, så alt kan ske – men fordelen må trods alt gå til gæsterne.

New York Giants 23 @ 10 Washington Redskins

Sunday Night Football:
Dallas Cowboys @ New York Jets
Cowboys bør kunne præstere bedre end sidste år i denne sæson, men der venter et svært opgør når ”America’s Team” tager til det formentlig særdeles følelsesramte New York til sæsonens første Sunday Night Football. Cowboys har iværksat et generationsskifte på den offensive linje, og kan risikere at skulle undvære Tyron Smith, hvilket må give Rex Ryans forsvar en fordel her. Dertil kommer at Terence Newman er dømt ude og Mike Jenkins er tvivlsom, og det giver Jets’ angreb et fordelagtigt matchup til denne kamp. Også center Phil Costa er tvivlsom.

Rex Ryan er 3-0 i karrieren mod tvillingebror Rob, der står i spidsen for Cowboys’ forsvar, og med den forkortede forberedelsestid må Rex have fordelen her. Hjemmebanefordelen sætter streg under Jets’ favoritværdighed og selvom jeg aldrig vil dømme Cowboys ude på forhånd – for jeg har ganske god fidus til dem – så ligner det en svær første kamp.

Dallas Cowboys 24 @ 30 New York Jets

Monday Night Football – doubleheader:
New England Patriots @ Miami Dolphins
Umiddelbart kunne det godt ligne klasseforskel, og sandsynligheden taler da også for at Patriots vinder kampen uden større besvær. Dolphins’ forsvar er dog ganske stærkt – især blandt de forreste syv – og med Sebastian Vollmers forventede fravær kan der vente rookie Nate Solder en svær kamp på right tackle for Patriots. Sidste års bedste hold i den regulære sæson har tidligere haft problemer i en sæsonpremiere – 25-24-sejren over Bills i 2009 – og netop Dolphins har også tidligere voldt Patriots problemer.

Meget afhænger dog af hvad Dolphins’ angreb kan præstere. Den offensive linje er ikke voldsomt imponerende (pånær på left tackle) og får Patriots’ opgraderede defensive linje overtaget kan det blive meget svært for Dolphins at flytte bolden – i hvert fald på jorden. Med Brandon Marshall, Brian Hartline og Davone Bess er der dog en ganske fin receivergruppe at arbejde med for Chad Henne, og kan Henne få gang i sit spil er Dolphins ikke uden chancer her.

New England Patriots 20 @ 17 Miami Dolphins

Oakland Raiders @ Denver Broncos
I mandagens sene nattetimer – eller tirsdagens tidlige morgentimer – skal Raiders forsøge at følge op på deres fornemme 6-0-record indenfor AFC West fra sidste sæson mod Broncos. Raiders må undvære tight end Kevin Boss og receiver Louis Murphy, mens Broncos fortsat er svækket indvendigt på den defensive linje, og også må se bort fra linebacker D.J. Williams. Det giver et fordelagtigt matchup for Raiders’ løbeangreb (og Raiders’ egne skader taler også for mere fokus på løbet), og for Broncos bliver opgaven så at sikre sig en føring, så Raiders er tvunget til at kaste bolden.

Broncos er favoritter hjemme på Mile High Stadium, og vil ganske givet forsøge at teste Raiders’ Asomugha-løse secondary, men fokus ventes at være på løbeangrebet med Knowshon Moreno og Willis McGahee. De får det dog ikke nødvendigvis let mod Raiders’ løbeforsvar, der er bedre end det får kredit for – men skal skære ned på antallet af store spil det tillader. Kan Raiders afholde Broncos fra de store spil står Raiders med gode kort på hånden her, og det vil kunne hjælpe dem til at minimere Elvis Dumervil og Von Millers impact.

Oakland Raiders 16 @ 20 Denver Broncos

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 1 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70