Peter Jensen » Ekspertblog

Week 10 Preview

14/11-2010, 13:49
Af Peter Jensen

Falcons hev en 26-21-sejr hjem over Ravens i torsdags (spåede en 27-24-sejr i Ugen der gik). Her følger resten af ugens kampe.

 

De tidlige søndagskampe:
Detroit Lions @ Buffalo Bills

Lions igen igen uden en skadet Stafford, men til gengæld med Shuan Hill tilbage. Angrebet led ikke væsentlig overlast af at have Hill under center sidst, og selvom det er et spørgsmålstegn om han er helt klar efter sin skadespause, er det min forventning. Bills kæmper godt og kan – ligesom Chiefs for et par år siden – sagtens sætte points på tavlen, men det er bare ikke nok til at vinde. Løbeforsvaret er historisk dårligt og selvom Lions’ løbeoffensiv ikke for alvor har imponeret er dette kampen hvor Best skal i gang. Begge hold burde have vundet i sidste uge, men kan takke brændte ekstra points for at det ikke skete. Bills er vel svage favoritter på hjemmebanen, men de finder bare måder at tabe kampe på, som de burde vinde, uge efter uge. Havde Lions haft Stanton under center var jeg gået med Bills, men det har de ikke og derfor...

Detroit Lions 23 @ 20 Buffalo Bills

Minnesota Vikings @ Chicago Bears
Vikings fastholdt sæsonen i respirator med deres comeback i sidste uge mod Cardinals – en kamp, som dog aldrig burde have været spændende – mens Bears på en eller anden måde formåede at bringe sig på 5-3 og dermed holde sig i toppen af divisionen. Vikings fik kickstartet deres pass rush og tangerede i sidste uge med seks sacks deres total fra de første syv kampe, og det er dårlige nyheder for et Bears-mandskab, der har Olin Kreutz småskadet. Johnny Knox overfor Chris Cook ligner et mismatch Cutler kan udnytte, men omvendt har Adrian Peterson været en Bear-killer hidtil i karrieren – seks kampe, 11 touchdowns og et snit på 138 total yards pr. kamp. Bears kan sagtens vinde her, men jeg går med Vikings (og så skal det nok passe at Favre indser at han er ved at redde Childress’ job og beslutter at lave om på det)

Minnesota Vikings 24 @ 19 Chicago Bears

New York Jets @ Cleveland Browns
Efter tre flotte præstationer siden Colt McCoy kom under center, og to sejre over Saints og Patriots er Browns svære at gå imod. Browns har reelt set spillet ganske godt hele året, men det er først nu sejrene er begyndt at komme. Trænerne kender hinanden godt og ved hvilke svagheder der skal udnyttes. Jeg har bare mest tiltro til at Jets kan udnytte det. De har det bedste forsvar – et forsvar, som i modsætning til Patriots’, bør kunne stoppe Peyton Hillis – og angrebet kan levere de nødvendige spil til at vinde. Jets har bestemt ikke imponeret de seneste uger, men selvom det er fristende at gå med Browns her, holder jeg mig til gæsterne.

New York Jets 20 @ 14 Cleveland Browns

Cincinnati Bengals @ Indianapolis Colts
Colts er stadig ramt af skader, men hjemme på Lucas Oil Stadium ugen efter et nederlag må jeg med det samme sige at jeg ikke går imod Colts – i hvert fald ikke mod et Bengals-mandskab, der kun kan finde ud af at spille når de er kommet langt bagud. Bengals’ kasteangreb har ikke noget nemt matchup mod Colts, og det er Bensons matchup, der er mest tiltalende. Det er dog formentlig kasteangrebet der kommer på overarbejde igen igen.

Cincinnati Bengals 17 @ 30 Indianapolis Colts

Houston Texans @ Jacksonville Jaguars
Ligaens to dårligste kasteforsvar. Jaguars er blevet yderligere svækket med Kampman sat på IR og Alualu tvivlsom. Det er reelt set hele deres pass rush der vil være ude hvis også Alualu misser kampen. Mike Sims-Walker får ikke noget bedre matchup end her overfor Kareem Jackson, og det skal han udnytte. Løbeangrebene bør begge kunne få noget i gang og alt tyder umiddelbart på en højtscorende affære. Dukker den gode David Garrard op er Jaguars slet ikke uden chancer, men jeg går ikke MED det bedste angreb her, men MOD det dårligste forsvar – og som jeg ser det er det Jaguars’. Og hvad angår mit bud: Da jeg er så dårlig til at spå om noget bliver højt- eller lavtscorende som det er, går jeg imod al logik og siger at det bliver relativt lavtscorende.

Houston Texans 20 @ 10 Jacksonville Jaguars

Tennessee Titans @ Miami Dolphins
Dolphins med ny Chad med Titans med ny receiver i Moss. Dolphins’ quarterbackskifte bundede bl.a. i red zone-problemer, og de får da fra start mulighed for at undersøge om det er forbedret – de står nemlig overfor ligaens bedste red zone defense (10 touchdowns på 35 possessions). Titans’ angreb bør være forbedret med Randy Moss på banen da det giver plads til Chris Johnson, og det bør de udnytte til at tildele Dolphins deres fjerde nederlag i fire kampe på hjemmebane. De hold der har formået at sætte mange points på tavlen mod Titans er hold, som først og fremmest lever på en god kasteoffensiv, og den profil passer Dolphins ikke rigtig på.

Tennessee Titans 31 @ 19 Miami Dolphins

Carolina Panthers @ Tampa Bay Buccaneers
Panthers med backup-quarterback og backup-backup-backup-running back mod et relativt skadesfrit Buccaneers-mandskab. Buccaneers er det bedste mandskab, vandt det omvendte opgør 20-7, og det er generelt bare svært at komme på argumenter for at tro på Panthers her. De er blevet ydmyget to uger i træk og kan have noget at bevise ovenpå ydmygelserne og dét kan gøre dem farlige, men Bucs bør alligevel tage den her.

Carolina Panthers 13 @ 24 Tampa Bay Buccaneers

De sene søndagskampe:
Kansas City Chiefs @ Denver Broncos

Broncos, udhvilede efter en bye week, med tvivlsom status på D.J. Williams (starter ikke, men hvornår kommer han på banen i kampen?) på et i forvejen horribelt løbeforsvar – overfor Chiefs med Jamaal Chrales og Thomas Jones. Fordel: Chiefs. Broncos kan kaste bolden, men vil nok også før eller siden forsøge at få Knowshon Moreno involveret. Defensivt er Broncos nogenlunde mod kastet og Dwayne Bowe kan formentlig se frem til et matchup med Champ Bailey – men så længe de kan løbe bolden er det vist heller ikke det store problem.

Kansas City Chiefs 34 @ 17 Denver Broncos

Seattle Seahawks @ Arizona Cardinals
Af alle kampe i denne runde er dette den på papiret mest uattraktive. Et pivelendigt Cardinals-mandskab som jeg vitterligt ikke fatter har vundet tre kampe i år, mod et Seahawks-mandskab, der intet kan offensivt for tiden – heller ikke med Matt Hasselbeck under center. Cardinals kan score på forsvaret og har Fitzgerald og det kan gøre forskellen i denne kamp. Jeg har mest af alt lyst itl at sige at jeg ikke ville se kampen om jeg så blev betalt for det, så derfor bliver det sikkert højtscorende. Det piner mig næsten at pege på en vinder i denne, men jeg må gå med Cardinals her.

Seattle Seahawks 24 @ 30 Arizona Cardinals

Dallas Cowboys @ New York Giants
Cowboys med ny head coach mod NFCs vel nok stærkeste mandskab i øjeblikket. Giants sendte Romo ud på sidelinjen (og dermed også indirekte Wade Phillips ud i kulden), og selvom Cowboys har noget at recanchere kan jeg ikke rigtig se hvordan de skal gøre det. Giants virker overlegne på alle punkter for tiden og ”ny head coach”-effekten tror jeg ikke på i kamp 1 under den nye head coach.

Dallas Cowboys 13 @ 38 New York Giants

St. Louis Rams @ San Francisco 49ers
Det på papiret mest spændende af de to NFC West-divisionsopgør. Bradford er stadig sejrsløs på udebane og 49ers er stadig ikke helt til at vide hvor man har. De formåede at slå Broncos, men det var ikke uden besvær. Rams er bare anderledes ude og hjemme og mod et 49ers-mandskab, der med sejr i denne kamp kan bringe sig én kamp fra toppen af NFC West (hvis altså Cardinals slår Seahawks), og derfor må være topmotiverede kan jeg ikke gå med holdet, der endnu ikke har vundet på udebane.

St. Louis Rams 14 @ 17 San Francisco 49ers

Sunday Night Football:
New England Patriots @ Pittsburgh Steelers
Steelers er skadesramt på den offensive linje og mod et Patriots-mandskab, der ovenpå sidste uges nederlag formentlig vil troppe topmotiveret op til dette opgør, må jeg gå med udeholdet. Patriots er 20-2 ugen efter et nederlag siden 2003 og ingen formår at sætte sit hold op efter en skuffelse som den i sidste uge, som Bill Belichick. Nederlaget i sidste uge var et totalt kollaps, også på det mentale plan, hvor fokus formentlig var rettet mere mod de kommende kampe (Steelers og Colts) frem for et 2-5-mandskab som Browns. Det vil ikke ligne et Belichick-mandskab at lave dét nummer to uger i træk. Steelers er favoritter, men jeg går med Patriots.

New England Patriots 24 @ 17 Pittsburgh Steelers

Monday Night Football:
Philadelphia Eagles @ Washington Redskins
Eagles har revanche til gode og med Vick tilbage under center – mod holdet der skadede ham – og i hvad der ligner topform, er Eagles svære at gå imod. Redskins har haft to uger til at komme sig ovenpå Bad McNabb-Bad Rex-floppet mod Lions, men DeAngelo Hall overfor DeSean Jackson er ikke et matchup jeg ville se frem til, hvis jeg holdt med Redskins. Det samme gælder Santana Moss overfor Asante Samuel. Eagles er bedst på stort set alle enheder (måske ikke run-defense), og bør vinde her, trods udebane.

Philadelphia Eagles 27 @ 13 Washington Redskins

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 10 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70