Peter Jensen » Ekspertblog

Week 10 Preview

13/11-2011, 03:23
Af Peter Jensen

Lad os tage et kig på resten af rundens kampe. Bemærk, som altid, at bud på resultater IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på et overspil; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.

 

De tidlige søndagskampe:

New Orleans Saints @ Atlanta Falcons

Kampen om førstepladsen i NFC South. Matt Ryan og Falcons er generelt svære at få skovlen under i Atlanta, men det lykkedes dog for Saints sidste år (efter Falcons havde vundet i New Orleans tidligere på sæsonen) og efter at holdet fik gang i Julio Jones i sidste uge er opgaven ikke just blevet lettere for Saints, der har været ukarakteristisk ustabile i denne sæson og atter må klare sig uden Jonathan Vilma. Falcons klarede sig uden større besvær uden Sam Baker i sidste uge mod Colts og Dwight Freeney, men fraværet af Baker kan blive svært at overkomme mod Gregg Williams’ forsvar. De to hold har leveret tætte kampe de seneste år og de seneste fem møder er alle afgjort indenfor otte points. Lad os sige vi får endnu et tæt opgør – og at Falcons drager fordel af hjemmebanefordelen.

 

New Orleans Saints 20 @ 24 Atlanta Falcons

 

Tennessee Titans @ Carolina Panthers

Titans har tabt tre af sine seneste fire kampe (kun en sejr over Colts har reddet dem fra en værre stime), og trods en overordnet set fin præstation i sidste uges nederlag til Bengals virker Titans til at være på vej i den forkerte retning efter en fin start på sæsonen, hvor ikke mindst sejren hjemme over Ravens gav løfter om en god sæson. Chris Johnson viste lidt liv i sidste uge og mod Panthers’ løbeforsvar skulle der også være potentiale for endnu en fin kamp. Panthers og Cam Newton har kunnet bruge friugen på at komme sig over det dumme nederlag til Vikings og Panthers’ løbeangreb ser tilpas stærkt ud til at Titans kan få svært ved at stoppe det – og Titans’ angreb ser i perioder dårligt nok ud til at også Panthers kan stoppe det. Intet er givet på forhånd i denne kamp, men jeg giver fordelen til værterne.

 

Tennessee Titans 13 @ 20 Carolina Panthers

 

Pittsburgh Steelers @ Cincinnati Bengals

Topkamp i AFC North. Steelers led et kostbart hjemmebanenederlag til Ravens i sidste uge, som betyder at de nu skal slutte sæsonen med flere sejre end Ravens for at kunne vinde divisionen. Hvor seriøst Bengals skal tages i år vil formentlig blive afgjort over de kommende fem runder hvor der venter holdet fire divisionsopgøre (herunder to mod Steelers) samt et møde med Texans. Det eneste møde med et rigtig stærkt forsvar hidtil i år endte med et 8-13-nederlag mod 49ers. Bengals er slet ikke uden chancer her, men jeg går alligevel med Steelers.

 

Pittsburgh Steelers 16 @ 13 Cincinnati Bengals

 

St. Louis Rams @ Cleveland Browns

Én af to kampe som kun fans af elendig football eller fans af de involverede hold (den ene gruppe kan meget vel tænkes at være en delmængde af den anden – og den anden en delmængde af den ene) kan finde på at se. Browns har et solidt kasteforsvar, men har derudover ikke meget at byde på. Rams har i de seneste uger vist nogle enkelte positive takter og Steven Jackson har umiddelbart et fint matchup her, men når holdet ikke er i stand til at sætte mere end tre field goals og to safeties på tavlen mod Cardinals, og taber til John Skelton og co., så står det skidt til. Browns må tage favoritværdigheden pga. hjemmebanen, men jeg går med Rams.

 

St. Louis Rams 13 @ 10 Cleveland Browns

 

Buffalo Bills @ Dallas Cowboys

Cowboys kom tilbage på sporet med sin sejr over Seahawks, mens Bills kom ned på jorden med sit nederlag til Jets. DeMarco Murray ligner mere og mere ”the real deal” og mod et Bills-forsvar, der uden Kyle Williams har haft det svært mod løbet, kan det blive en svær opgave at stoppe ham. Bills kan dog glæde sig over at Cowboys er uden et par vigtige spillere i kastespillet – både offensivt og defensivt – med Miles Austin og Mike Jenkins ude, så Steve Johnson, der havde en fin kamp overfor Darrelle Revis i sidste uge, kan have en god kamp i vente. Cowboys’ løbeforsvar blev løbet over af Marshawn Lynch og skal nu op mod en af ligaens bedste running backs i denne sæson i Fred Jackson. Cowboys har ryggen mod muren og Bills kan ikke nyde godt af hjemmebaneopbakningen i dette opgør, så jeg går med Cowboys.

 

Buffalo Bills 17 @ 27 Dallas Cowboys

 

Jacksonville Jaguars @ Indianapolis Colts

Kamp nummer to, der næppe vækker mange folks interesse. Af de fire offensive og defensive enheder i kampen er der kun én anstændig af slagsen – Jaguars’ defensive. Colts’ angreb har været på tilbagegang i de seneste uger og har over de seneste tre kampe kun stået for 17 points (forsvaret stod jo for de syv i sidste uge). Blaine Gabbert har sæsonen igennem været middelmådig for Jaguars, men han har dog Maurice Jones-Drew til at trække angrebet lidt i den rigtige retning. Colts har fordel af hjemmebane, men den fordel opvejes vel af at Jaguars har et bedre løbeangreb og et bedre forsvar. På papiret er dette formentlig Colts’ bedste chance for en sejr i år, men jeg går med Jaguars, der har for vane at volde Colts – med Manning – problemer.

 

Jacksonville Jaguars 17 @ 13 Indianapolis Colts

 

Denver Broncos @ Kansas City Chiefs

Efter sejren over Raiders i søndags er Broncos atter med i kampen om AFC West, hvor Chiefs dog med en sejr her – ovenpå sit ydmygende nederlag til Dolphins – kan springe til tops i divisionen. Raiders var slet slet ikke forberedt på at Broncos og Tim Tebow ville køre det option-angreb, som man har meldt ud nu er fuldt installeret – Chiefs må og skal være bedre forberedt og det store spørgsmål er så om de kan finde ud af at stoppe det. Præstationen mod Dolphins var alt for dårlig både mod løbet (Reggie Bush lignede en stjerne) og kastet (Matt Moore lignede en... øhm... bedre meget quarterback end Matt Moore), og det må og skal Romeo Crennel have fundet en løsning på til dette opgør. Broncos ydmygede Chiefs på hjemmebane sidste år, men led et nederlag i et tæt opgør på udebane. Foran hjemmepublikummet bør Chiefs være i stand til at tage revanche efter den måde de lod fansene forlade Arrowhead i sidste uge.

 

Denver Broncos 24 @ 27 Kansas City Chiefs

 

Washington Redskins @ Miami Dolphins

Redskins har efter sin gode start på sæsonen tabt fire i træk. Dolphins har efter sin elendige start på sæsonen vundet én i træk – men været konkurrencedygtig i tre i træk. John Beck vender tilbage til Miami, hvor han startede fire kampe i Dolphins’ 1-15-sæson. Besøget fra Beck bør bidrage til at Dolphins undgår atter at gå 1-15.

 

Washington Redskins 10 @ 24 Miami Dolphins

 

Arizona Cardinals @ Philadelphia Eagles

Efter den dramatiske overtidssejr mod Rams tager Cardinals til Philadelphia – havde det været med Kevin Kolb under center havde der været noget at forsøge at sælge kampen på; men det bliver John Skelton, der atter starter for Cards. Eagles har efter nederlaget i mandags til Bears ryggen mod muren og her har Andy Reid og hans hold gang på gang vist sig i stand til at rejse sig og levere nogle af sine bedste præstationer. Cardinals’ forsvar virker stadig ikke godt nok til at stoppe et stærkt angreb, og Cardinals’ offensive linje kan få problemer overfor Eagles’ forsvar, der har noget at bevise efter præstationen i mandags, hvor Bears formåede at afholde Trent Cole og Jason Babin fra at ramme Jay Cutler.

 

Arizona Cardinals 10 @ 31 Philadelphia Eagles

 

Houston Texans @ Tampa Bay Buccaneers

Texans har vundet tre i træk og er for første gang i klubbens historie tre sejre over .500 (hvilket TV2 Sports Gameday-oversætter fik oversat som tre kampe i træk med over 500 yards (noget holdet kun har præsteret tre gange i historien – og én gang i år)). Bucs er efter to nederlag på stribe faldet til 4-4 og er to sejre fra førstepladsen i NFC South. Texans har ikke umiddelbart det store at frygte i et AFC South, hvor ingen af de andre hold virker som en stor trussel, mens Bucs med en god anden halvsæson kan kæmpe sig tilbage i NFC South, hvor ingen hold for alvor virker så stærke at de kan trække afgørende fra – og hvor Panthers kan begynde at true bagfra hvis ikke Bucs begynder at vinde. Texans er favoritter, men Bucs med ryggen mod muren og på hjemmebane kan godt levere overraskelsen.

 

Houston Texans 17 @ 20 Tampa Bay Buccaneers

 

De sene søndagskampe:

Baltimore Ravens @ Seattle Seahawks

Ravens har tabt til Titans og Jaguars, men besejret Steelers, Texans og Jets – og haft problemer mod Cardinals. Uge efter uge spiller de tilsyneladende op til – eller ned til – modstandernes niveau, og det har betydet flere tættere kampe end godt er. Seahawks fandt et løbeangreb mod Cowboys, men har et svært matchup her, hvor de dog kan glæde sig over hjemmebanen. Ravens’ to nederlag er fuldt i forlængelse af nogle af deres flotteste sejre i denne sæson mod middelmådig modstand; denne gang er det dog ikke et AFC South-hold, og selvom det sagtens kan tænkes at Ravens får problemer, så går jeg med dem, alene fordi jeg ikke stoler på at Seahawks har et godt nok angreb til at hente sejren mod et forsvar på Ravens’ niveau.

 

Baltimore Ravens 17 @ 14 Seattle Seahawks

 

Detroit Lions @ Chicago Bears

Bears har vundet tre i træk og Lions fik stoppet en begyndende dårlig stime ved to nederlag på stribe inden friugen. Bears har haft succes med at give Jay Cutler tid i lommen og Matt Forté er blevet ved med at levere store kampe – mens det kan blvie svært for Lions at stoppe Forté er jeg mere spændt på at se om Bears også her kan beskytte Cutler. Der venter en svær kamp for Bears’ front overfor Lions’ defensive linje, og selvom Lions’ angreb i de seneste uger ikke helt har spillet så stærkt som i starten af sæsonen, så er det stadig farligt med Stafford og Calvin Johnson. På hjemmebane må Bears påtage sig favoritværdigheden, men jeg går alligevel med Lions, der må være klar over at de skal hente sejrene for at kunne opnå en slutspilsplads i år. Tredjepladsen i NFC North er med al sandsynlighed ikke nok, og et nederlag vil betyde at Bears og Lions deler andenpladsen. Læg dertil at Lions har haft to ugers forberedelse til kampen og Bears én dag mindre end normalt.

 

Detroit Lions 27 @ 21 Chicago Bears

 

New York Giants @ San Francisco 49ers

Rundens topkamp afvikles i San Francisco hvor kampen om NFC sandenseedning står mellem 49ers og Giants. 49ers har vundet seks i træk, mens Giants har hentet tre sejre på stribe, om end der har været problemer undervejs. Giants kan være uden både Nicks og Manningham (mindst én, med Nicks som den mest sandsynlige, ventes dog at spille), og er med sikkerhed uden Bradshaw. Mod ligaens stærkeste løbeforsvar, og et af de stærkeste forsvar overhovedet, er det langt fra en optimal situation når Giants samtidig har skullet tage turen på tværs af landet til kampen.

 

New York Giants 20 @ 23 San Francisco 49ers

 

Sunday Night Football:

New England Patriots @ New York Jets

AFC East-topmøde. Patriots har tabt to i træk, mens Jets hentede sin tredje sejr på stribe med sejren over Bills. Skal Brady og Belichick virkelig lide det tredje nederlag i træk eller kan de undgå det og sweepe Jets for første gang siden 2007? Der er for mange gode matchups i kampen til at gennemgå, så der er ikke andet for end at se kampen og nyde især Jets’ stærke forsvar mod The Brady Bunch. Mark Sanchez og Jets-angrebet kom i gang i anden halvleg mod Bills, men der venter et sværere matchup her, om end Sanchez har et på papiret solidt matchup mod Pats’ kasteforsvar. Der er ingen tvivl om hvem jeg vil heppe på i dette opgør – og det bliver imod mit pick, for jeg kan ikke få mig selv til at vælge Patriots til at tabe tre på stribe.

 

New England Patriots 24 @ 17 New York Jets

 

Monday Night Football:

Minnesota Vikings @ Green Bay Packers

Vikings ydede fin modstand da Packers gæstede Minneapolis i sidste måned i Christian Ponders debut. Nu er det dog Lambeau Field det foregår på og selvom Vikings i Jared Allen og Adrian Peterson har spillere, der kan volde Packers problemer (og også har Antoine Winfield tilbage), så har jeg bare ualmindeligt svært ved at tro på at det er nok mod et Packers-hold, der ganske vist nok skal lide et nederlag før eller siden, men næppe gør det mod en af ærkerivalerne, i en kamp hvor Packers’ motivation nok skal være i top.

 

Minnesota Vikings 20 @ 38 Green Bay Packers

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 10 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70