Peter Jensen » Ekspertblog

Week 11 Preview

21/11-2010, 01:28
Af Peter Jensen

Så er det tid til at se på rundens resterende 15 kampe.

 

De tidlige søndagskampe:

Baltimore Ravens @ Carolina Panthers

Det ligner Mission: Impossible for Brian St. Pierre, Mike Goodson og co. mod et Ravens-mandskab, der ikke kan tåle at tabe kampe som denne. Ravens er ugens største favorit, trods udebane, og selvom alt kan ske Any Given Sunday virker det ikke specielt sandsynligt her. Panthers virker for skadesramte til at give nævneværdig modstand.

 

Baltimore Ravens 31 @ 6 Carolina Panthers 

 

Houston Texans @ New York Jets

Texans’ 2-0-start er blevet fulgt op af et 2-5-run med tre nederlag på stribe. Schaub er småskadet og Andre Johnson har booket billet til Revis Island. Texans’ (kaste-)forsvar er horribelt og holdet har ikke formået at holde en modstander til under 24 points endnu i år. Kan Texans få gang i løbeangrebet har de en chance, men det ligner at de skal vinde et shootout – og af disse to hold er det Jets der har haft det nødvendige held i de tætte kampe. Med hjemmebanefordel oveni hatten går jeg med Jets.

 

Houston Texans 20 @ 30 New York Jets

 

Buffalo Bills @ Cincinnati Bengals

Bengals’ løb er kørt i AFC North og så længe de ikke finder ud af at spille inden de er kommet langt bagud bliver det noget nær umuligt for dem at vinde kampe. Bills brød deres stime på otte nederlag i sidste uge, så de tropper op til denne kamp med masser af momentum – de har ydet fin modstand mod gode hold de seneste uger, og har samlet set vist mere end Bengals, som nok har det bedste hold på papiret. Bengals er favoritter, men jeg kan sagtens se det blive til det syvende nederlag på stribe.

 

Buffalo Bills 23 @ 20 Cincinnati Bengals

 

Oakland Raiders @ Pittsburgh Steelers

Raiders har vundet de seneste to møder mod Steelers – begge gange mens Steelers uden held har forsøgt at forsvare en Super Bowl-titel – og tager til Heinz Fifeld med tre sejre i træk i bagagen. Steelers er ramt af skader på begge linjer, men der er er stadig ikke tvivl om hvem der skal være favoritter i dette opgør. Raiders har nydt godt af deres bye week og får Zach Miller og Louis Murphy (og måske Nnamdi Asomugha) tilbage efter skader. Jeg har svært ved at se Steelers smide to i træk på hjemmebane, men jeg tror under alle omstændigheder at det bliver tæt, så hvorfor ikke gå med Raiders-sejren?

 

Oakland Raiders 24 @ 21 Pittsburgh Steelers

 

Cleveland Browns @ Jacksonville Jaguars

Jaguars vandt på en Hail Mary og Browns var 16 sekunder fra at få uafgjort mod Jets og komme ind til denne kamp med en stime på tre kampe i træk mod kvalitetsmodstandere uden at have tabt. Jaguars er ramt af skader og får ikke ligeså let ved at flytte bolden gennem luften som mod Texans. Til gengæld har Browns’ angreb et fint matchup – både Colt McCoy og Peyton Hillis. Jeg hælder klart mod Browns i dette opgør og har klart mest lyst til at vælge dem her – men efter at have konstateret at jeg i ni kampe har valgt Jaguars til at vinde nul gange, er det vist på tide at rette lidt op på den statistik – også selvom det betyder at jeg går imod min egen fornemmelse her.

 

Cleveland Browns 23 @ 27 Jacksonville Jaguars

 

Arizona Cardinals @ Kansas City Chiefs

Hvis ikke de seneste to kampe har tæret på humøret i Cardinals’ omklædningsrum ved jeg snart ikke hvad der skal til. Fem minutter fra at slå Vikings på udebane før Favre hiver en Favre op af hatten (ikke interceptionen) og vender kampen, og dernæst ydmyget på hjemmebane i en kamp hvor de var favoritter mod divisionsrivalerne Seahawks. Chiefs har tabt de seneste to og blev ydmyget af Broncos i søndags, men Todd Haley har her – mod sit gamle hold – en god mulighed for at få skuden på ret kurs. Hvis Chiefs vil holde liv i slutspilshåbet skal denne kamp vindes.

 

Arizona Cardinals 13 @ 34 Kansas City Chiefs

 

Washington Redskins @ Tennessee Titans

Titans fik ørerne i maskinen mod Dolphins i søndags, men det var ingenting i forhold til den lussing Redskins modtog hjemme i hovedstaden mandag foran hele USA. Jeg har svært ved at se Redskins rejse sig fra den ydmygelse her – deres forsvar har været horribelt på det seneste og den bedste run-stopper på holdet ser kun begrænset spilletid – og det vil nok også være tilfældet for Haynesworth når han vender tilbage til Nashville og møder sit gamle hold. Jeg har svært ved at se Redskins stoppe Chris Johnson og kasteangrebet bør kunne levere de nødvendige spil for at vinde her.

 

Washington Redsskins 17 @ 28 Tennessee Titans

 

Detroit Lions @ Dallas Cowboys

Cowboys fik en overraskende sejr i New Jersey og Giants og dermed står det mig atter frit at vælge dem til at vinde en kamp. Lions tabte samtidig til Bills og er dermed oppe på 25 nederlag i træk på udebane. Jeg kan godt se Lions vinde her, hvis Cowboys har for stor tro på egne evner efter sejren i søndags, og var Wade Phillips stadig head coach for Cowboys ville jeg nok også tro det – jeg tror dog på at Garrett får rettet fokus tilpas meget på denne kamp til at de vinder, selvom det langt fra bliver en walkover mod et Lions-mandskab, der kun har tabt én kamp med mere end otte points. Før eller siden må Cowboys vinde på hjemmebane – og de får ikke mange bedre chancer end i denne.

 

Detroit Lions 16 @ 20 Dallas Cowboys

 

Green Bay Packers @ Minnesota Vikings

Sidste chance for Vikings? Nej, det var i sidste uge. Realiteten er at Vikings har udspillet deres chance for i år – selv med sejre i resten af kampene i sæsonen er hverken divisionstitel eller Wild Card garanteret, og kampprogrammet indbyder ikke til syv sejre herfra. Et 3-6-hold har ikke nået slutspillet siden 1996, og jeg ser det heller ikke ske i år. Dermed ikke sagt at Vikings ikke vil kæmpe til det sidste og forsøge at ødelægge det for ærkerivalerne. Trods tre Favreceptions i det seneste møde – i Green Bay – var kampen tæt til det sidste, så jeg kan også sagtens se denne blive det. Vikings kan vinde, men jeg går med Packers.

 

Green Bay Packers 24 @ 23 Minnesota Vikings

 

De sene søndagskampe:

Seattle Seahwaks @ New Orleans Saints

Saints ser så småt ud til at have fundet Super Bowl-formen og med Reggie Bush (måske) tilbage bliver de farlige at have med at gøre resten af sæsonen. De har endnu ikke vist at de uge efter uge kan ramme topformen, men er storfavoritter hjemme mod et Seahawks-mandskab, som er markant bedre hjemme end ude. Seahawks’ angreb kan få svært ved at flytte bolden gennem luften nu hvor Saints’ secondary er ved at være skadesfrit, og Marshawn Lynch’s præstationer de seneste uger skræmmer næppe mange. Det kunne ligne en walkover, men jeg er ikke overbevist om at det bliver det.

 

Seattle Seahawks 13 @ 21 New Orleans Saints

 

Atlanta Falcons @ St. Louis Rams

Falcons har haft ti dage til at forberede sig til denne kamp, men kan let få sin sag for mod et Rams-mandskab, der er 4-1 (ubesejret i de seneste fire) på hjemmebane. Michael Turner er den slags fysiske spiller som Rams’ forsvar har svært ved at stoppe og Matt Ryan og Roddy White er næsten ustoppelige for tiden, så Rams skal ud finde storspillet frem. Det bliver Rams’ hårdeste opgave endnu i år på hjemmebane, og jeg tror på Falcons – men jeg går med overraskelsen her. Falcons har vigtige kampe forude med Packers og Bucs på programmet de kommende uger, og er fokus ikke 100% på denne kamp er Rams klar til at straffe det. Læg dertil at det er Falcons’ første udekamp i over en måned – jeg kan godt se dem få lidt startproblemer.

 

Atlanta Falcons 17 @ 20 St. Louis Rams

 

Tampa Bay Buccaneers @ San Francisco 49ers

49ers virker langt om længe til at være kommet i gang siden Troy Smith overtog fra Alex Smith. Frank Gore har et drømmematchup her mod et Buccaneers-forsvar, der ikke har kunnet stoppet løbet i år. Bucs er klart på rette spor, men en 5-26-record på vestkysten i holdets historie skæmmer, og på udebane mod et hold med 49ers’ momentum har jeg svært ved at se Buccaneers vinde – jeg har dog taget fejl med Bucs mange gange og kan også meget vel gøre det her.

 

Tampa Bay Buccaneers 17 @ 23 San Francisco 49ers

 

Indianapolis Colts @ New England Patriots

Et af NFLs største rivalopgør i det nye århundrede løber af stablen for sjette november i træk – det er det første møde mellem de to i Boston siden 2006, hvor Colts vandt 27-21. Det er dog to storhold i dårligere forfatning end vi har set dem de seneste år. Colts har vundet fem af de seneste seks møder (’05-’06 på udebane, slutspil ’06 samt ’08-’09 hjemme med nederlag hjemme i ’07), men er hårdt ramt af skader for tiden (selvom nogle af disse skadede spiller kan blive klar til kampen). Patriots har vundet 24 hjemmekampe i træk i den regulære sæson og er generelt bedre kørende end Colts. Ingen af holdene har formået at vise stabilt spil over en længere periode. Jeg er fristet til at sige at al logik skal smides overbord til en kamp som denne – det er holdet, som rammer dagen der vinder. Patriots har formået at give Colts kamp til stregen i hver eneste kamp i Indiana og selvom Colts vandt de seneste to kampe i Boston, må Patriots være favoritter her. En af nøglerne for Patriots bliver om det unge forsvar, der har fire rookies i deres første kamp mod Manning, kan levere de afgørende spil. Jeg tror og håber på en tæt kamp, men fornemmelsen siger at det ikke nødvendigvis bliver tæt – og at Patriots vinder.

 

Indianapolis Colts 27 @ 38 New England Patriots

 

Sunday Night Football:

New York Giants @ Philadelphia Eagles

Kampen om førstepladsen i NFC East. Giants skal forsøge at rejse sig ovenpå nederlaget til Cowboys mens Eagles vil forsøge at slå endnu en divisionsrival i Primetime. Giants er et solidt hold, og Hakeem Nicks kan blive et mareridt at have med at gøre for Eagles – det samme kan Ahmad Bradshaw. Eagles er det dog bedst spillende og mest stabile hold af de to for tiden og med hjemmebanefordel oveni må de tage favoritværdigheden på sig her.

 

New York Giants 24 @ 30 Philadelphia Eagles

 

Monday Night Football:

Denver Broncos @ San Diego Chargers

Chargers har startet deres comeback og skader til trods må de tage favoritværdigheden på sig her mod et Broncos-mandskab, der nok lammetævede Chiefs i søndags, men på mange punkter ser overmatched ud her. Brandon Lloyd skal nok give Antoine Cason noget at kæmpe med i hele kampen, men Mike Tolberts matchup mod Broncos’ løbeforsvar og Philip Rivers bør – uanset receivergruppe – få en solid kamp. Kan Broncos holde momentum fra Chiefs-kampen kan de levere overraskelsen her, men jeg må gå med Chargers – og jeg er ikke sikker på at det bliver tæt.

 

Denver Broncos 17 @ San Diego Chargers 42

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 11 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70