Peter Jensen » Ekspertblog

Week 12 Preview

27/11-2011, 03:23
Af Peter Jensen

Lad os tage et kig på resten af rundens kampe. Bemærk, som altid, at bud på resultater IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på et overspil; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.

 

De tidlige søndagskampe:

Minnesota Vikings @ Atlanta Falcons

Vikings uden Adrian Peterson mod et Falcons-mandskab, der jagter en slutspilsplads. På papiret er der klar forskel mellem holdene og med et solidt kasteangreb, der har Julio Jones tilbage i et matchup mod et af ligaens dårligste kasteforsvar, bliver det en svær opgave for Vikings, der kan få brug for en stor kamp fra Jared Allen for at vinde her. Allen kan næppe gøre det alene og selvom Christian Ponder har vist gode takter er det tvivlsomt om det er nok i Georgia Dome.

 

Minnesota Vikings 13 @ 24 Atlanta Falcons

 

Cleveland Browns @ Cincinnati Bengals

Der er dømt revanche for uge 1, men med udebane i dette opgør bliver det ikke just nogen let opgave for Browns at få den. Ganske vist ser både Peyton Hillis og Montario Hardesty ud til at blive klar til dette opgør, hvilket bør give bedre muligheder for succes for løbeangrebet, men mod en stærk Bengals-defensiv er det ”bedre muligheder” ikke nødvendigvis det samme som ”gode muligheder”. Bengals har A.J. Green tilbage og selvom han kan se frem til en lang aften i Joe Hadens opdækning er det en klar opgradering af Bengals’ chancer for succes. Med hjemmebane og et klart behov for sejren efter to divisionsnederlag på stribe går jeg med Bengals.

 

Cleveland Browns 10 @ 23 Cincinnati Bengals

 

Carolina Panthers @ Indianapolis Colts

Hvis Colts kører full-blown ”Suck for Luck” er dette om noget en kamp de skal tabe. Panthers har kun vundet to kampe, så en sejr til Colts her vil pludselig bringe dem indenfor én kamp af at risikere at miste topvalget i næste års draft – et nederlag giver omvendt én aktør mindre at bekymre sig om (og Rams kan potentielt gøre det til to mindre hvis de formår at vinde i en på papiret ret tæt kamp mod Cardinals). Med Curtis Painter tilbage under center er jeg fristet til at sige at Colts har sat en bevidst kurs mod topvalget, for med ét touchdown mod otte turnovers i sine seneste kampe og to bænkninger til fordel for Dan Orlovsky (ikke at jeg er overbevist om at han er meget bedre) indenfor den seneste måneds tid er det ikke just fordi han ser ud til at have lang snor. Hvorfor ikke bare se om Orlovsky kan få gang i noget, som Painter tydeligvis ikke kan? Anyway, Panthers kan løbe bolden, de har receivers, der kan gribe bolden – og Colts’ forsvar kan ikke andet end stoppe tight ends. Omvendt kan Colts løbe bolden overraskende godt – indtil de så er tvunget til at kaste i slutfasen – og Panthers kan ikke stoppe løbet. Panthers har ikke imponeret voldsomt de seneste kampe med først en helt elendig præstation mod Titans og siden en skidt anden halvleg mod Lions, og på udebane mod et hold, der vel før eller siden må vinde en kamp (eller hvad?), så tør jeg ikke udelukke Colts-sejren. Men jeg går stadig med Panthers.

 

Carolina Panthers 17 @ 10 Indianapolis Colts

 

Houston Texans @ Jacksonville Jaguars

Jaguars har sat 17 spillere på injured reserve i denne sæson, herunder de to startende cornerbacks. Texans har sat Matt Schaub på injured reserve og starter Matt Leinart – det går vel næsten lige op? Leinart er i den bedst tænkelige position med et bundsolidt hold omkring sig med et stærkt løbeangreb, en god offensiv linje og et af ligaens nu bedste forsvar – og en solid gruppe receivers, der har Andre Johnson tilbage. Alligevel stoler jeg bare ikke rigtig på Leinart. Jaguars’ forsvar er dog solidt og selvom Texans vandt det omvendte møde i Houston var det ikke uden besvær. Det bekymrer naturligvis at holdet er uden Terrance Knighton og lod Chris Ogbonnaya ligne en stjerne i sidste uge. Texans er naturligvis favoritter, og kan forsvaret presse Gabbert tilstrækkeligt er det også svært at se Jaguars tage sejren, men Jaguars gør det som regel godt i divisionsopgør, så hvorfor ikke gå med overraskelsen her?

 

Houston Texans 13 @ 16 Jacksonville Jaguars

 

Buffalo Bills @ New York Jets

Bills er tilsyneladende gået i stå og med et væld af skader væltende ned over mandskabet ser det særdeles svært ud når de skal forsøge at revanchere det nederlag, der kickstartede den nuværende dårlige stime. Jets har ikke imponeret på det seneste, men kan Rex Ryans mandskab ikke vinde denne kamp har de intet belæg for at drømme om slutspil. Bills er uden sin bedste spiller på både angreb og forsvar (Kyle Williams har dog været ude længe) og Ryan Fitzpatrick spiller forfærdeligt for tiden – det må og skal Jets kunne udnytte foran hjemmepublikummet.

 

Buffalo Bills 0 @ 24 New York Jets

 

Arizona Cardinals @ St. Louis Rams

To 2-8-mandskaber må påtage sig en favoritværdighed i denne uge (det må næsten være første gang det sker), og jeg går med dem begge. Cardinals kom ned på jorden efter deres to sejre da 49ers’ forsvar i ro og mag pillede John Skeltons selvtillid væk, og mens Rams fortsatte deres elendige sæson, så er det her en kamp de skal kunne vinde. Kan de ikke vinde her, hvornår kan de så? Cardinals har overpræsteret i to kampe med John Skelton under center og selvom Rams er svækket her med skader på den offensive linje og Cardinals bør kunne løbe bolden – og flytte den gennem luften hvis Skelton rammer dagen – så bør dette være en kamp Rams vinder alene for at vise at de er villige til at spille for Steve Spagnuolo. Hans sæde brænder allerede nu, men det må næsten smelte under ham hvis de taber her. Rams har mere brug for den her, og selvom det langt fra altid er nok, så siger jeg at det er det her.

 

Arizona Cardinals 13 @ 17 St. Louis Rams

 

Tampa Bay Buccaneers @ Tennessee Titans

Titans led et forventeligt nederlag i Atlanta i sidste uge, men den ikke-voldsomt-sandsynlige-men-stadig-mulige drøm om at vinde AFC South lever stadig. Det kræver formentlig at enten Jaguars eller Colts formår at få skovlen under Texans inden Titans i sidste spillerunde gæster Houston – og så kræver det med al sandsynlighed en sejr i et opgør som dette mod et Buccaneers-mandskab, der slet ikke er godt kørende for tiden. Jovist, der så i perioder fint ud i sidste uge på Lambeau Field, men mon Bucs er i stand til at sætte sig ligeså meget op til et opgør som dette mod et 5-5-mandskab som et besøg hos Packers? Chris Johnson var atter ineffektiv i sidste uge, men har et fint matchup her mod et Bucs-forsvar uden Michael Bennett, og kan han ikke udnytte dét, så ser det altså skidt ud. Titans må undvære linebacker Barrett Ruud, men har Hasselbeck tilbage under center og selvom jeg ikke er imponeret af ham, og selvom Jake Locker viste nogle gode takter i sidste uge, så giver han Titans bedre chancer for at vinde her og nu. Kan Jaguars vinde over Texans samtidig med denne kamp, så er Titans kun én sejr bag Texans med et lidt mere overkommeligt slutprogram. Lad os bare få lidt spænding om det.

 

Tampa Bay Buccaneers 20 @ 27 Tennessee Titans

 

De sene søndagskampe:

Chicago Bears @ Oakland Raiders

Ingen Jay Cutler for Bears, ingen Jacoby Ford eller Darren McFadden for Raiders (og næppe heller Denarius Moore og Darrius Heyward-Bey). Det ligner en kamp for løbeangrebene og her står Bears umiddelbart med de bedste kort på hånden med Matt Forté mod Raiders’ boom-or-bust run-defense fremfor Michael Bush mod Bears’ defensive (der dog tillader (for et Bears-forsvar) sjældent sete 4,9 yards pr. carry). Over de seneste tre uger har Bears dog blot tilladt 251 rushing yards (sjettefærrest i ligaen) med 4,25 yards pr. carry, mens Raiders har tilladt ligahøje 6,38 yards pr. carry og 498 yards (tredjeflest). For Raiders’ vedkommende er Broncos-kampen naturligvis en del af grunden, men Forté er den bedre running back og Bears’ forsvar også det bedre af de to. Det opvejes dog af quarterback-situationen hvor Palmer har været bedre end ventet og Caleb Hanie står foran sin første NFL-start. Bears kan dog snildt levere overraskelsen her på løbeangrebet og et solidt forsvar – ikke mindst kasteforsvaret i et fint matchup med Raiders’ skader i receivergruppen – så jeg går med Bears trods udebanen (lige indtil Caleb Hanie bliver tvunget til at kaste og Raiders udstiller hvor elendig Bears’ offensive linje egentlig er).

 

Chicago Bears 19 @ 17 Oakland Raiders

 

Washington Redskins @ Seattle Seahawks

Med 49ers’ nederlag torsdag lever Seahawks stadig i kampen om NFC West (altså, i teorien – i praksis, not so much) og holdet kommer ind til dette opgør med masser af selvtillid efter to solide sejre i træk – først hjemme mod Ravens og senest ude mod Rams. Redskins har omvendt tabt seks i træk og jeg lader ikke sidste uges kamp mod Cowboys påvirke min holdning til Redskins alt for meget – det var et divisionsopgør mod Cowboys, og de er stort set altid tætte. Redskins er stadig et af ligaens absolut dårligste hold og selvom Seahawks ikke er meget bedre, så er der bedre og her er de på hjemmebane. Lad os udskyde ”spændingen” om hvem der vinder NFC West lidt endnu med en Seahawks-sejr.

 

Washington Redskins 17 @ 27 Seattle Seahawks

 

New England Patriots @ Philadelphia Eagles

Eagles er normalt gode med ryggen mod muren, men Vince Young, der atter er under center, spillede vitterlig ikke ret godt i sidste uge - bortset fra det sidste drive, hvor han så til gengæld også gjorde det fremragende. Hans matchup mod Patriots' forsvar er dog ikke det værste, og med en ganske fin offensiv linje foran sig til at stoppe Patriots' pass rush, og en stærkt spillende running back i LeSean McCoy til at tage presset af sig, er hans chancer for at kunne få succes ikke de allerdårligste. Jeg stoler dog ikke på Eagles' forsvar, trods en fantastisk kamp mod Giants. Det var dog et divisionsopgør, som de bare ikke ville tabe, og selvom de nok heller ikke ønsker det her, så er ønsket om en sejr næppe helt så stor som i sidste uge, og Patriots er mere stabile – og normalt heller ikke et hold der lader en mulighed for at rykke fra modstanderne slippe væk. Den mulighed har de her – for at lægge god afstand i divisionen og for at holde sig inde i kampen om AFCs førsteseedning. Men at Patriots er mere stabile er ikke et udtryk for at de ER stabile, og Patriots kan, på udebane, sagtens smide sejren her. Brady bør dog være i stand til at udnytte et forsvar, hvor Nnamdi Asomugha er tvivlsom og hvor han kender Asante Samuels evner (og begrænsninger), til at sætte nok points på tavlen til at vinde.

 

New England Patriots 27 @ 20 Philadelphia Eagles 

 

Denver Broncos @ San Diego Chargers

For en måneds tid siden blev Kyle Orton bænket og Tim Tebow givet sin chance da Broncos tog imod Chargers. Tebow iværksatte et flot comeback, men måtte i sidste ende se sit hold besejret. Siden har Chargers tabt fem i træk og Broncos vundet fire af fem. Broncos lever på et pludselig stærkt spillende forsvar og Tebows vindermentalitet og evne til at hive noget frem i de døende minutter af en kamp. Chargers spiller med en Philip Rivers, der ser skadet ud, og et forsvar, der ikke præsterer på sit allerhøjeste niveau. Kan Chargers starte stærkt ud og få sat points på tavlen fra start vil det lægge pres på Broncos og kunne tvinge dem til at kaste mere end de har lyst til og Chargers har et eksplosivt nok angreb til potentielt at gøre det. Spørgsmålet er så om jeg tør gå med et skidt spillende Chargers-mandskab og imod Tim Tebow og Broncos med ekstra forberedelsestid? Ikke med god fornemmelse, men Chargers må have kigget på Jets’ defensive præstation sidste torsdag og taget lidt ved lære (dog ikke lige af de sidste minutter).

 

Denver Broncos 13 @ 19 San Diego Chargers

 

Sunday Night Football:

Pittsburgh Steelers @ Kansas City Chiefs

34-3 var nok lige et voldsomt nok nederlag for Chiefs i mandags i New England (og så alligevel kunne det nu have været rart hvis det ene af Patriots’ field goals havde været et touchdown så jeg havde ramt plet med mit bud på kampens resultat). Chiefs var fint med i de første 25 minutter af kampen indtil Tom Brady fandt Rob Gronkowski over midten for et langt touchdown. Herfra var det ned ad bakke og Tyler Palko var chanceløs. Nu venter et bedre forsvar, et ca. ligeså solidt angreb – men til gengæld er man på hjemmebane. Hjemmebanen kan gøre meget for Chiefs og kan forsvaret ramme samme intensitetsniveau gennem 60 minutter som det havde i det meste af første halvleg i mandags, så er der Chiefs ikke uden chancer. Men med en kort uge ovenpå et stort nederlag er der en del at rette op på – og der venter et Steelers-mandskab, der kommer fra en friuge. Det her kan blive grimt.

 

Pittsburgh Steelers 27 @ 10 Kansas City Chiefs

 

Monday Night Football:

New York Giants @ New Orleans Saints

Med to nederlag i træk til Giants og fire sejre i træk til Cowboys er Giants nu pludselig i en position, hvor de skal vinde for at holde trit mod Cowboys i toppen af NFC East. Det bliver ikke let i New Orleans hvor Saints er 4-0 i år og skal vinde for at være sikre på at holde Falcons bag sig i kampen om divisionen – en Saints-sejr vil ligeledes kunne sende dem ind i kampen om andenseedningen i NFC efter 49ers’ nederlag torsdag. Giants er atter uden Ahmad Bradshaw og kan yderligere være uden Mario Manningham. Giants bør stadig være i stand til at sætte points på tavlen uden de to, men det kan blive svært at følge med Saints, hvis angrebet klikker for dem, som det efter en bye week og en ekstra dags forberedelse bør kunne.

 

New York Giants 24 @ 34 New Orleans Saints

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 12 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70