Peter Jensen » Ekspertblog

Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings

24/11-2011, 12:20
Af Peter Jensen

Lad os tage et kig på det fantastiske Thanksgiving-program. Bemærk, at bud på resultater IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på et overspil; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.


Inden mit bud, følger her Power Rankings forud for Week 12. Preview af resten af ugens kampe kommer lørdag eller søndag:

1. (1) Green Bay Packers (10-0)

Kan tage et afgørende skridt mod divisionstitlen – og 16-0 – med en sejr i aften.

 

2. (2) San Francisco 49ers (9-1)

Kan vinde divisionen i den her runde.

 

3. (3) New Orleans Saints (7-3)

Får en ekstra fridag efter sin bye week inden det mandag går løs mod Giants.

 

4. (4) Pittsburgh Steelers (7-3)

Er efter sin bye week rundens største favorit når de gæster Arrowhead Stadium og Tyler Palko/Kyle Orton til Sunday Night Football.

 

5. (5) New England Patriots (7-3)

Skulle bruge 20-25 minutter på at komme i gang, men så blev Chiefs også kørt over.

 

6. (7) Baltimore Ravens (7-3)

Vigtig sejr over Bengals – selvom det blev lidt for spændende til sidst. Nu venter the Harbaugh Bowl (eller The HarBaughwl om man vl) når Jim og 49ers kommer på besøg.

 

7. (9) Detroit Lions (7-3)

Jagter sin første Thanksgiving-sejr siden 2003.

 

8. (10) Dallas Cowboys (6-4)

Romo jagter sin femte Thanksgiving-sejr i fem forsøg.

 

9. (13) Atlanta Falcons (6-4)

Jake Locker var tæt på at gøre det lidt for spændende i Atlanta i søndags, men Falcons vandt og nu venter Vikings.

 

10. (6) Chicago Bears (7-3)

Vandt sin femte i træk – men falder i rangeringen pga. Jay Cutlers skade, der sender Caleb Hanie ind som starter i formentlig resten af den regulære sæson (og måske også i et evt. slutspil).

 

11. (11) Houston Texans (7-3)

Faldt i rangeringen i sidste uge efter Matt Schaubs skade (han er nu officielt sendt på injured reserve), så de bliver hvor de er i denne uge.

 

12. (8) New York Giants (6-4)

Tabte sin anden kamp i træk – er det endnu et gigantisk Giants-kollaps vi er vidne til? Saints vil forsøge at gøre det til tre i træk mandag.

 

13. (12) Cincinnati Bengals (6-4)

Har formentlig forpasset chancen for at vinde AFC North med nederlag til Steelers og Ravens – men Bengals er stadig med i kampen om et Wild Card.

 

14. (16) Oakland Raiders (6-4)

Raiders vandt for anden kamp i træk, men er ramt af skader på angrebet inden mødet med Bears’ forsvar.

 

15. (17) Miami Dolphins (3-7)

Tre sejre i træk sender Dolphins ind i ligaens bedste halvdel, som det klart bedste hold med max. tre sejre. Svær opgave i aften i Dallas.

 

16. (14) New York Jets (5-5)

To nederlag i træk må ikke blive til tre søndag hjemme mod Bills.

17. (18) Denver Broncos (5-5)

Spiller bedre forsvar end længe og er de inde i kampen i fjerde quarter, så kan Tebow levere det der skal til. Søndag står den på revanche mod et såret Chargers-mandskab.

 

18. (21) Philadelphia Eagles (4-6)

Slog Giants med stærkt spil på linjerne, og et fantastisk drive af Vince Young, men foruden dét drive var Young særdeles ujævn i sin præstation mod Giants. Jeg er ikke overbevist om at det er nok når Patriots kommer på besøg.

 

19. (15) Tennessee Titans (5-5)

Hasselbeck ventes tilbage til weekenden og selvom Locker viste lovende takter er det nok det bedste for Titans at give Locker mere tid på bænken.

 

20. (20) San Diego Chargers (4-6)

Fem nederlag i træk. Turners job hænger i en meget tynd tråd.

 

21. (23) Tampa Bay Buccaneers (4-6)

Fin præstation mod Packers var ikke nok til sejren – men det var nok til at rykke lidt op på denne liste.

 

22. (28) Seattle Seahawks (4-6)

Solid præstation på udebane mod Rams efter en forfærdelig start – nu kommer Redskins til Washington (staten altså), og her kan Seahawks muligvis hente sin tredje sejr i træk. Taber Seahawks samtidig med at 49ers vinder i den her runde, er divisionen afgjort.

 

23. (22) Jacksonville Jaguars (3-7)

Forsvaret er stadig solidt – men har mistet Clint Session – og angrebet er stadig elendigt. Intet nyt at berette om her.

 

24. (30) Cleveland Browns (4-6)

Forsvaret fortsatte med at vise nogle gode takter og angrebet leverede nok mod Jaguars til at vinde – seks pladser op på dén baggrund er måske overkill, og det kan vi så revanchere i næste uge når/hvis de får stryg af Bengals på søndag..

 

25. (25) Minnesota Vikings (2-8)

Gennem godt tre quarters så det ikke kønt ud, men Ponder fandt lidt magi frem i fjerde quarter og fik presset Raiders. Det ændrer dog ikke på at Vikings vil have Adrian Peterson klar igen så hurtigt som overhovedet muligt,.

 

26. (19) Buffalo Bills (5-5)

Bills har tabt tre i træk og efterhånden sendt et halvt hold på injured reserve. Det er begrænset hvor meget selv et talentfuldt hold kan klare. Fred Jacksons sæsonafsluttende skade var med al sandsynlighed dødsstødet.

 

27. (24) Arizona Cardinals (3-7)

49ers’ defensive koordinator Vic Fangio sagde offentligt INDEN mødet med Cardinals, at 49ers’ forsvar i princippet godt kunne maskere deres opdækning, men at det ikke var nødvendigt mod John Skelton – Skelton svarede kritisk igen med en elendig præstation med tre interceptions. Guess Fangio was right.

 

28. (26) St. Louis Rams (2-8)

Baseret på spillet burde Rams næsten være rangeret som nummer 31 – dummer de sig igen på søndag kan det meget vel være dér de er at finde i næste uge.

 

29. (27) Kansas City Chiefs (4-6)

Matt Cassel sat på injured reserve – Kyle Orton hentet; men er det nok til at vende den synkende skude?

 

30. (29) Carolina Panthers (2-8)

Så flot en første halvleg – så skidt en anden halvleg.

 

31. (31) Washington Redskins (3-7)

Måske lidt unfair at fastholde dem som ligaens næstdårligste hold efter at have haft chancen for at slå Cowboys i overtid, men indtil de enten vinder eller viser gode takter i endnu en kamp (de to ting kan hænge sammen) bliver de svære at flytte.

 

32. (32) Indianapolis Colts (0-10)

Brugte friugen på at genoverveje quarterback-situationen og konkluderede at Curtis Painter skal starte. Gav vide om de overvejede hvem der gav bedst muligheder for at vinde eller for at tabe?

 

Thanksgiving-kampene:

Green Bay Packers @ Detroit Lions

Thanksgiving sparkes i gang med et brag af et opgør i NFC North, når Detroit Lions tager imod ubesejrede Green Bay Packers. I 1962 mødtes holdene ligeledes på Thanksgiving i en situation hvor Packers var ubesejret – Lions vandt og tildelte Packers holdets eneste nederlag i sæsonen, hvor de endte med at vinde mesterskabet. Jeg siger ikke at historien gentager sig selv, men... Lions står umiddelbart godt til Packers med et stærkt kasteangreb og den største defensive svaghed værende løbeforsvaret. Med James Starks tvivlsom kan Packers være tvunget til at gå mere gennem luften for at få succes og rammer Lions’ pass rush dagen kan Rodgers få en sværere dag på kontoret end han ellers Packers’ fans ønsker. Sidste år spillede holdene to tætte opgør og Lions holdt Packers til tre points i det ene – hvor Rodgers måtte udgå med en hjernerystelse ved pausen. Packers er bedre i år end på det tidspunkt, men det er Lions også. Packers er favoritter, men Lions må være desperate efter langt om længe at hente en Thanksgiving-sejr; noget de ikke har gjort siden 2003 – hvor de slog Packers 22-14. Hvorfor ikke i dag?

 

Green Bay Packers 34 @ 38 Detroit Lions

 

Miami Dolphins @ Dallas Cowboys

Hvad der for halvanden måned siden lignede en elendig kamp nummer to denne aften har over de seneste uger udviklet sig til et ganske interessant opgør (selvom jeg stadig anser det for den på papiret kedeligste af de tre kampe). Dolphins har spillet fem fine kampe i træk og vundet de seneste tre med hhv. 27, 11 og 28 points. Forsvaret er trådt i karakter (har tilladt 3, 9 og 8) og angrebet ser pludselig farligt ud med Matt Moore under center og en genopstanden Reggie Bush. Nu venter et besøg hos Dallas Cowboys, der ligesom Dolphins har vundet tre i træk, og med Tony Romo som quarterback har vundet sine Thanksgiving-opgør med 28, 31, 25 og 17 points med 12 touchdowns og én interception fra Romo. Cowboys må undvære Miles Austin og DeMarco Murrays lead blocker Tony Fiammetta, og efter holdets præstation i søndags mod Redskins kunne man være fristet til at tage Dolphins – men præstationen mod Redskins var, i min optik, netop en konsekvens af dels at det var et divisionsopgør, dels at lidt fokus måske allerede var rettet mod denne kamp. Jeg går ikke mod Romo på Thanksgiving før jeg har set en grund til at gøre det – dvs. tidligst næste år, hvis Cowboys taber i aften.

 

Miami Dolphins 17 @ 27 Dallas Cowboys

 

San Francisco 49ers @ Baltimore Ravens

Hvad der ”bare” skulle være en god historie til aftenens sidste kamp – det første møde mellem to brødre som head coaches i NFL-historien – har udviklet sig til det måske allerbedste opgør i aften, og et vigtigt opgør for begge hold. Ravens er stadig i høj grad med i kampen om AFC North, men det er tæt i toppen og der er ikke råd til flere dumheder – 49ers cruiser mod NFC West-titlen, men kæmper ligeledes for NFCs førsteseedning. Har Detroit vundet over Packers tidligere på aftenen vil 49ers med sejre resten af vejen sikre sig hjemmebanefordel hele vejen gennem slutspillet. 49ers er det bedste hold, har fordel af matchups – et stærkt løbeforsvar til at stoppe Ray Rice (og i hvert fald holde ham ude af end zone på løb, efter ti kampe uden at have tilladt et rushing touchdown), et stærkt pass rush og et fint secondary til at presse og forsvare Joe Flaccos kast. Omvendt formår Jim Harbaugh offensivt at styre Alex Smith på fornem vis og 49ers har været gode til at undgå de helt store fejl – der venter dog en hård test mod Ravens’ forsvar, der selv uden Ray Lewis, ser stærkt ud, og kan stoppe løbet, og holde stand mod kastet. 49ers har klaret sig fornemt i sine kampe på østkysten i år, men med en kort uge mod et Ravens-hold, der spiller uge efter uge spiller op (eller ned) til sine modstanderes niveau, går jeg med værterne i hvad der ligner et tæt opgør.

 

San Francisco 49ers 10 @ 13 Baltimore Ravens

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70