Peter Jensen » Ekspertblog

Week 14 Preview

11/12-2011, 01:50
Af Peter Jensen

Lad os tage et kig på resten af rundens kampe. Bemærk, som altid, at bud på resultater IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på et overspil; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.

 

De tidlige søndagskampe:

Indianapolis Colts @ Baltimore Ravens

Det tidligere Baltimore-mandskab gæster det nuværende. Colts jagter endnu sæsonens første sejr – Ravens jagter muligheden for AFCs førsteseedning. Ray Rice og Ricky Williams gik amok i sidste uge og mod et Colts-forsvar, der ikke er videre godt mod løbet, er der potentiale for endnu en stor dag. Det er dog i kastespillet Colts er svagest og her bør en spiller som Anquan Boldin også kunne volde problemer. Colts kæmpede fint i sidste uge, men Ravens’ forsvar er betydeligt bedre end Patriots’, og Dan Orlovsky får næppe lov til at se ligeså god ud i denne omgang.

 

Indianapolis Colts 13 @ 30 Baltimore Ravens

 

Atlanta Falcons @ Carolina Panthers

Falcons mistede et vigtigt skridt i kampen om NFC South med nederlaget til Texans i sidste uge. Panthers har intet andet end æren at spille for, men med to sejre i træk er formen god og motivationen bør ikke fejle noget når divisionsmodstanderen kommer på besøg. Panthers’ forsvar har det svært i år og det kan ligge op til en stor dag for Michael Turner – omvendt er Panthers’ angreb ganske godt kørende og bør også være i stand til at sætte points på tavlen her. Falcons er favoritter, men de skal ingenlunde forvente en walkover på udebane mod Cam Newton og co.

 

Atlanta Falcons 27 @ 24 Carolina Panthers

 

Houston Texans @ Cincinnati Bengals

Men en sejr kan Texans – hvis Titans samtidig taber til Saints – så godt som sikre sig divisionstitlen i AFC South, men de kan godt vente kamp til stregen fra et Bengals-mandskab, der kæmper for at sikre sig et wild card i AFC North. Bengals’ forsvar skuffede fælt mod Steelers i sidste uge og angrebet havde også sine problemer. Mod et stærkt Texans-forsvar og et dominerende Texans-løbeangreb kan Bengals godt få problemer her, og selvom de takket være hjemmebanen må påtage sig en favoritrolle, kan Texans snildt gå hen og sikre sig sin syvende sejr på stribe.

 

Houston Texans 17 @ 13 Cincinnati Bengals

 

Minnesota Vikings @ Detroit Lions

Vikings viste fint offensivt spil mod Broncos i sidste uge, men blev omvendt udstillet i det bageste forsvar af Tim Tebow og co. – hvad Tebow kan gøre gennem luften bør Stafford kunne gøre mindst ligeså godt, og Vikings’ håb hænger igen formentlig defensivt på at Jared Allen leverer en stor kamp. I de to holds første møde drev Allen kampen igennem gæk med Jeff Backus, men efter sin stærke start på sæsonen har Allen været mindre fremtrædende som pass rusher i den seneste tid. Kan han ikke genfinde niveauet bliver det særdeles svært. Offensivt burde Vikings være i stand til at sætte points på tavlen mod et fraværsramt Lions-forsvar – men med Joe Webb under center (hvilket det tegner til at kunne blive) mod et hold, der har mere brug for sejren, har jeg mine tvivl om hvorvidt Vikings kan få indsat nok points på kontoen (men hvis Lions fortsætter med sit udisciplinerede spil kan det selvfølgelig hurtigt ende med en Vikings-sejr).

 

Minnesota Vikings 17 @ 34 Detroit Lions

 

Tampa Bay Buccaneers @ Jacksonville Jaguars

To af de i øjeblikket dårligst spillende mandskaber. Jaguars blev blæst af banen af Chargers i mandags i Mel Tuckers første kamp som interim head coach – Buccaneers har tabt seks i træk og presset på Raheem Morris vokser uge for uge. Maurice Jones-Drew har et forrygende matchup mod et Bucs-forsvar, der slet ikke kan stoppe løbet i øjeblikket og selvom Blaine Gabbert ikke har vist noget til at berette en tro på at han kan udnytte det, er hans matchup blevet forbedret af at Bucs må undvære Aqib Talib. Bucs har formentlig Josh Freeman tilbage under center og mod et Jaguars-forsvar, der er ramt af talrige skader skulle der være mulighed for at udnytte det, og også for at få gang i løbeangrebet. Jeg har ikke megen fidus til nogle af holdene, så jeg går med det mest komplette angreb og der må fordelen gå til Bucs.

 

Tampa Bay Buccaneers 20 @ 13 Jacksonville Jaguars

 

Philadelphia Eagles @ Miami Dolphins

Dolphins leverede en overbevisende indsats i sejren over Raiders i sidste uge. Eagles skuffede fælt sidste torsdag, men har med ekstra forberedelsestid noget der minder om en friuge – en situation Andy Reid plejer at udnytte positivt. Dolphins er uhyre velspillende på begge sider af bolden i øjeblikket og selvom Eagles har Vick tilbage er der ingen garanti for forbedring af spillet fra de skuffende ørnes side. Eagles’ topnivaeu er højt – men de rammer det for sjældent, så jeg går med Dolphins.

 

Philadelphia Eagles 17 @ 27 Miami Dolphins

 

Kansas City Chiefs @ New York Jets

Kyle Orton-debuten udskydes og Tyler Palko skal op mod Darrelle Revis og co. – good luck with that. Chiefs har spillet solidt på forsvaret de seneste uger, og selvom Jets’ angreb sjældent imponerer, har holdet stadig evnen til at levere de afgørende spil i fjerde quarter til at sikre sig sejren. Mod et angreb, der har særdeles svært ved at sætte points på tavlen bør Jets’ angreb – og forsvar – godt nok til at sikre sig sejren.

 

Kansas City Chiefs 6 @ 17 New York Jets

 

New Orleans Saints @ Tennessee Titans

Titans har langt om længe fået gang i løbeangrebet og Matt Hasselbeck og hanss receivergruppe leverer samtidig de nødvendige spil for at holde Titans inde i deres kampe. Mod et Saints-forsvar, der tillader masser af yards gennem luften (om end en del af dem er garbage yards) kan Titans vise sig som en sværere modstander end de på papiret ser ud til at være for Saints. Drew Brees’ offensiv har dog været så stærk i de seneste uger, at gæsterne bør være stærkt nok til at hente sejren her, men genfinder Saints sit ustabile spil kan Titans hurtigt slå til og skabe spænding i NFC South – og måske også i AFC South.

 

New Orleans Saints 30 @ 24 Tennessee Titans

 

New England Patriots @ Washington Redskins

Redskins holdt kampen tæt mod Jets gennem tre quarters, men blev så kørt over i fjerde quarter. Patriots kørte Colts over gennem tre quarters, men var ved at smide det overbords i fjerde quarter. Redskins må undvære left tackle Trent Williams og tight end Fred Davis, men Santana Moss bør kunne få en god dag på kontoret mod Patriots’ kasteforsvar. Det er dog næppe nok, trods hjemmebane, mod et Patriots-angreb med Tom Brady i spidsen, der bør være i stand til – om nødvendigt – at levere de afgørende spil for at sikre sig sejren; i sidste ende er det dog næppe nødvendigt.

 

New England Patriots 28 @ 17 Washington Redskins

 

De sene søndagskampe:

San Francisco 49ers @ Arizona Cardinals

Cardinals har vundet fem af sine seneste seks kampe – kun udekampen i San Francisco mod 49ers er blevet tabt i den periode. 49ers har sikret sig NFC West-titlen og selvom de stadig kæmper for en bye week kan den sikrede divisionstitel potentielt få 49ers til ubevidst at tage foden lidt af speederen. Cards har stille og roligt forbedret sit defensive spil i den seneste tid og selvom Beanie Wells næppe forvente en stor kamp kan offensiven måske udnytte Patrick Willis’ fravær (officielt ”Questionable”, men ventes ikke at spille). 49ers’ stærke løbeangreb og undervurderede kasteangreb samt det stærke forsvar gør dem dog til favoritter, og selvom Cards snildt kan levere overraskelsen, går jeg med Niners.

 

San Francisco 49ers 20 @ 17 Arizona Cardinals

 

Chicago Bears @ Denver Broncos

Bears har siden Jay Cutlers skade ikke formået at levere solidt offensivt spil. Broncos viste endelig noget godt offensivt spil i sidste uge, men mod et betydeligt dårligere forsvar end de står overfor her. Med Matt Fortés skade er Bears dog nu så offensivt ramt at det er svært at se dem gå ud og hente sejren her, medmindre forsvaret leverer en pragtpræstation af de store og Tim Tebow ikke leverer magi i fjerde quarter. Før eller siden må et hold gennemskue Broncos’ angreb, men selv hvis det bliver Bears er jeg ikke overbevist om at de kan vinde – dertil har Broncos’ forsvar spillet for godt når Von Miller har været med.

 

Chicago Bears 10 @ 20 Denver Broncos

 

Oakland Raiders @ Green Bay Packers

Packers måtte langt om længe kæmpe til det sidste for at vinde en kamp i sidste uge. Raiders blev blæst af banen gennem tre quarters af Dolphins, og Packers er klare favoritter. Raiders må atter undvære flere offensive profiler og selvom Carson Palmer bør kunne flytte bolden mod Packers’ forsvar, er det stærkt tvivlsomt om det er nok mod et Packers-hold, der har sikret sig divisionstitlen og stadig jagter NFCs førsteseedning.

 

Oakland Raiders 20 @ 38 Green Bay Packers

 

Buffalo Bills @ San Diego Chargers

Chargers brød sin stime af nederlag i sidste uge, mens Bills fik forlænget sin til fem kampe. Med hjemmebanefordel er Chargers naturligvis favoritter mod et Bills-mandskab, der er ramt af flere skader. Bills bør være i stand til at sætte nogle points på tavlen mod et Chargers-forsvar, der i perioder lod Blaine Gabbert ligne en NFL-quarterback, men i sidste ende er det tvivlsomt om det er nok. Chargers aner muligvis en svag mulighed for en divisionstitel og den må og skal de jagte, hvor urealistisk det end er at de sikrer sig den.

 

Buffalo Bills 17 @ 27 San Diego Chargers

 

Sunday Night Football:

New York Giants @ Dallas Cowboys

Det er must-win for Giants når de gæster JerryWorld søndag aften. Et nederlag vil sende dem to sejre bagud i NFC East med tre kampe tilbage – og selvom der resterer et enkelt møde mellem holdene, i New Jersey, er alt andet end en Giants-sejr realistisk set ensbetydende med at Cowboys tager NFC East. Giants kan dog finde trøst i statistikken – de har vundet tre af de seneste fire, og fire af de seneste seks, møder, herunder de seneste to opgør i Dallas. Giants har tabt fire i træk, men viste sig konkurrencedygtige mod Packers i søndags – Cowboys led et overtidsnederlag til Cardinals og har ikke leveret en god præstation i flere uger, trods 4-1 i de seneste fem kampe. Jeg har meget lyst til at gå med Giants, men dårlige hold finder måder at tabe kampe på, og selvom jeg ikke synes Cowboys ligner et godt hold, så synes jeg Giants ligner et dårligere hold – og taber kampe som et dårligt hold.

 

New York Giants 31 @ 34 Dallas Cowboys

 

Monday Night Football:

St. Louis Rams @ Seattle Seahawks

Rams kan være tvunget til at starte Tom Brandstater (eller Kellen Clemens) med A.J. Feeley ude og Sam Bradford tvivlsom. Deres forsvar har været skidt spillende igennem længere tid og Seahawks har haft lang forberedelsestid til dette opgør – hvor de yderligere har hjemmebanefordel. Seahawks’ løbeangreb alene bør næsten kunne afgøre dette; hvis ikke Rams’ til tider ikke-eksisterende angreb kan sørge for det.

 

St. Louis Rams 13 @ 27 Seattle Seahawks

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 14 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70