Peter Jensen » Ekspertblog

Week 16 Preview - del 2

26/12-2010, 15:53
Af Peter Jensen

De tidlige søndagskampe:

New England Patriots @ Buffalo Bills

Da disse to hold mødtes tidligere på året fik Patriots – hjemme i Foxborough – en hårdere fight end mange havde forventet, og Bills er kun blevet bedre siden da. De offensive skader (Roscoe Parrish, Lee Evans) har dog sat en lille kæp i hjulet for Bills, og mod et Patriots-mandskab, der om muligt har forbedret sig mere end Bills siden det sidste møde, gør det opgaven utrolig svær for hjemmeholdet. Patriots har sikret sig en slutspilsplads og en sejr her vil sikre dem både divisionstitlen og AFCs førsteseedning, så motivationen bør være der, og efter overraskelsen mod Bills sidst – og i sidste uge mod de Matt Flynn-anførte Packers – vil jeg blive overrasket, hvis ikke Patriots er klar på hvad der venter.

 

New England Patriots 31 @ 20 Buffalo Bills

 

New York Jets @ Chicago Bears

TV2 Sports kamp kl. 19 – og en spændende en af slagsen. Det ligner umiddelbart en lavtscorende affære i det kolde vejr på Soldier Field, og det lægger umiddelbart op til at det er løbeangrebene, der skal sættes i scene – her venter et svært matchup for begge angreb, overfor to af ligaens bedste løbeforsvar. Kan Mark Sanchez og resten af Jets-angrebet fortsætte det solide spil fra Steelers-kampen har de gode chancer her, men Bears’ kasteangreb skal heller ikke dømmes ude, selvom Darrelle Revis formentlig vil tage Johnny Knox ud af kampen en stor del af dagen. Begge hold har brug for sejren – Jets for at sikre slutspilspladsen, Bears for at holde fast i andenseedningen – og i en kamp, der ser yderst tæt ud, med Bears som svage favoritter, går jeg med holdet, der har mest brug for sejren – og det ser jeg som Jets.

 

New York Jets 17 @ 14 Chicago Bears

 

Baltimore Ravens @ Cleveland Browns

Browns gav Ravens kamp til stregen i de to holds seneste møde – ikke mindst pga. en stor præstation af Peyton Hillis. Nu er Hillis lidt slidt af de mange touches (og hits) han har fået gennem sæsonen, og Ray Lewis og co. er opsatte på at vise, at de er i stand til at stoppe ham. Browns kunne, selv med Colt McCoy tilbage, ikke besejre et skadesramt Bengals-mandskab, og selvom de er farlige hvis de rammer dagen, kan jeg ikke helt se dem tage sejren her. De har leveret mange gode overraskelser i løbet af sæsonen, men gassen er vist gået lidt af ballonen, og Ravens spiller for divisionstitlen og fik langt om længe gang i Ray Rice i søndags.

 

Baltimore Ravens 23 @ 13 Cleveland Browns

 

Washington Redskins @ Jacksonville Jaguars

Farlig kamp for Jaguars, der næppe kan tåle at tabe flere kampe i år. Redskins’ quarterbackskifte gav delvis bonus – Good Rex kastede fire touchdowns, mens Bad Rex mistede en fumble og kastede to interceptions. Redskins har ikke været det store værd i dele af sæsonen, men har voldt de fleste modstandere problemer i et vist omfang. Jaguars kan være uden Jones-Drew, men Rashad Jennings bør kunne udfylde jobbet nogenlunde. Kan de få gang i Jennings er de nået langt, og det bør der være mulighed for mod Redskins’ løbeforsvar. Jaguars kan være ramt lidt på psyken af nederlaget til Colts – et nederlag der frem for at sikre dem divisionstitlen, fratog dem retten til selv at styre slutspilsskæbnen. Jeg har ikke meget fidus til Redskins generelt, og som sådan heller ikke i den her kamp, men jeg går alligevel linen ud her.

 

Washington Redskins 27 @ 24 Jacksonville Jaguars

 

Tennessee Titans @ Kansas City Chiefs

Titans har ganske vist stadig en mulighed for at vinde divisionen og nå slutspillet, men selv Titans-spillerne tror vel næppe på at det kan lade sig gøre. Chiefs er to sejre fra at tage divisionstitlen, og med Chargers’ slutprogram er der næppe plads til at tabe her. Titans har dog fået gang i angrebet de seneste kampe og kan blive en ubehagelig overraskelse for Chiefs, hvis ikke de er klar fra start. Men Chiefs på Arrowhead med Matt Cassel under center har jeg alligevel ikke helt modet til at gå imod.

 

Tennessee Titans 20 @ 27 Kansas City Chiefs

 

Detroit Lions @ Miami Dolphins

Miami Dolphins må tage prisen for mest mærkværdige statistik i år med deres 1-6 på hjemmebane og 6-1 på udebane. De seks nederlag i syv kampe kom ovenpå to nederlag i de to sidste hjemmekampe i 2009, og holdet har altså dermed tabt 8 af de seneste 9 kampe i Miami. Lions fik brudt deres stime af udebanenederlag i sidste uge, og vil prøve at bygge videre på det ved at udvide deres sejrsstime til tre kampe i træk, og med Shaun Hill tilbage under center mod et Dolphins-mandskab, der ikke længere kan nå noget, kan jeg godt se Lions levere overraskelsen, og måske spille sig væk fra sidstepladsen i NFC North.

 

Detroit Lions 17 @ 13 Miami Dolphins

 

San Francisco 49ers @ St. Louis Rams

NFC West kan uanset udfaldet af denne uges kampe ikke undgå først at blive afgjort i næste uge. Denne uge skal blot afgøre hvorvidt 49ers skal have chancen for at spille med om divisionstitlen eller om den går til vinderen af Seahawks-Rams-opgøret på næste søndag. Rams har ikke imponeret de seneste uger og Bradford har ikke kastet et touchdown i de seneste tre opgør. 49ers er tilbage hos Troy Smith, og han fik ført 49ers til sejr over Rams hjemme på Candlestick Park i det seneste møde. Svær kamp at spå om, da jeg ser det som et spørgsmål om hvilken quarterback, der kan træde i karakter og levere det nødvendige drive. Bradford er den bedste og mest talentfulde af de to, men magien virker bare til at være gået af ham for nu, så selvom jeg ser Rams som favoritter her går jeg med Troy Smith og 49ers.

 

San Francisco 49ers 16 @ 13 St. Louis Rams

 

De sene søndagskampe:

San Diego Chargers @ Cincinnati Bengals

Bengals ødelagdee med sejren i søndags over Browns umiddelbart deres chance for at skulle drafte first overall i april, mens Chargers ærgrede sig over Chiefs’ sejr over Rams. Chargers er tvunget til at vinde de sidste kampe og håbe på at Chiefs snubler, da det nok er lidt tvivlsomt at Ravens eller Jets taber de sidste to kampe. Bengals uden Owens og med udsigt til kun at have Ochocinco på banen til ca. halvdelen af holdets offensive snaps hænger det på Cedric Benson og trods en god kamp i sidste uge, har jeg svært ved at se ham få succes her. Colt McCoy kunne ikke udnytte Bengals’ defensive skader, men det bør Philip Rivers og co. være i stand til.

 

San Diego Chargers 30 @ 13 Cincinnati Bengals

 

Houston Texans @ Denver Broncos

Broncos er kun to nederlag og en Panthers-sejr i næste uge fra at skulle drafte first overall. Det er nok tvivlsomt om det ender sådan – men det er mest fordi Panthers skal vinde for at tillade det. Texans, formentlig uden Andre Johnson, har tabt seks af de seneste syv, mens Broncos har tabt fem i træk og ni af de seneste ti. Something’s gotta give – og selvom selv Tim Tebow bør kunne få en hæderlig kamp mod Texans’ secondary, så bør løbeforsvaret kunne holde Knowshon Moreno nogenlunde i skak, mens Arian Foster omvendt har et drømmematchup.

 

Houston Texans 24 @ 10 Denver Broncos

 

Indianapolis Colts @ Oakland Raiders

En ubehagelig kamp for Colts. Uden Austin Collie (og Dallas Clark) er angrebet bare ikke det samme, selv hvis Blair White leverer en god kamp, og overfor et Raiders-mandskab, der indtil flere gange har vist at de er i stand til at lægge pres på quarterbacken, løbe bolden effektivt med Darren McFadden, og – vigtigst af alt – score points, kan det blive en hård aften for Colts, som dog kan glæde sig over måske at få Joseph Addai tilbage. Don’t be fooled – Browns præstation i sidste uge er ikke noget man skal forvente hver uge, og Addai giver nu engang bare bedre chancer for at kunne køre et balanceret angreb, som Colts og Manning vil foretrække det. Intet udfald i denne kamp vil overraske mig – udover et blowout – men jeg går med holdet, der har mest brug for sejren.

 

Indianapolis Colts 30 @ 27 Oakland Raiders

 

New York Giants @ Green Bay Packers

Rundens største brag. Vinder Giants er de i slutspillet og Packers ude – vinder Packers bringer de sig i position til at tage NFCs andet Wild Card, for næsen af netop Giants. Lidt glemt i sidste uges mirakelsejr til Eagles er netop at de var nødt til at levere et mirakel for at vinde – efter Giants havde formået at sætte 31 points på tavlen over 3½ quarter med stærkt spil på begge sider af bolden. Packers kom tæt på at slå Patriots med Matt Flynn under center, og får nu Aaron Rodgers tilbage. Kan han og holdet følge op på præstationen fra søndag ser det godt ud for Packers. Jeg har ingen fornemmelse omkring denne kamp – begge skal rejse sig efter nederlag, der omstændighederne i betragtning må have været svære at sluge og begge hold har brug for sejren. I mangel af bedre går jeg med hjemmeholdet.

 

New York Giants 17 @ 23 OT Green Bay Packers

 

Seattle Seahawks @ Tampa Bay Buccaneers

Glansen er ved at være gået af Buccaneers, der ”endelig” tabte til et hold de burde have slået. Det kan meget vel blive det der i sidste ende betyder at holdet ikke får en slutspilskamp i år. De har dog stadig en teoretisk chance for at nå det, og det kræver en sejr her over et Seahawks-mandskab, der med to sejre i de sidste kampe selv kan afgøre deres videre skæbne. Hvis Rams besejrer 49ers inden Seahawks går på banen her vil dette være et så godt som ligegyldigt opgør for gæsterne, da de så ”bare” skal besejre Rams på hjemmebane i næste uge for at vinde divisionen. Jeg kan heller ikke rigtig læse den her kamp, men jeg går med hjemmeholdet.

 

Seattle Seahawks 13 @ 20 Tampa Bay Buccaneers

 

Sunday Night Football:

Minnesota Vikings @ Philadelphia Eagles

Det er vel i sidste ende ligegyldigt om Favre starter den her kamp eller ej for Vikings – han fuldfører den alligevel næppe, hvis han starter den. Joe Webb under center mod et Eagles-mandskab, der med en sejr her endegyldigt lukker NFC East og kan spille sig tættere på NFCs andenseedning (og teoretisk set også førsteseedningen), lover ikke godt i min optik. Slet ikke med al det momentum Eagles må tage med ind til den her kamp ovenpå sejren over Giants. Vi så så sent som sidste uge i den helt sene søndagskamp, at man aldrig skal sige aldrig når et stærkt spillende hold møder et hold, der må starte en backup for første gang – så jeg vil ikke sige at Vikings er uden chancer. Men jeg har svært ved at se dem levere overraskelsen.

 

Minnesota Vikings 10 @ 31 Philadelphia Eagles

 

Monday Night Football:

New Orleans Saints @ Atlanta Falcons

De forsvarende Super Bowl-mestre mod Falcons’ young guns. Falcons’ sejr i New Orleans i starten af året satte tonen for Falcons’ flotte sæson, og med en sejr her vil Matt Ryan bygge på sin i forvejen flotte hjemmebanestatistik. Kampen her har alle ingredienserne til at blive et brag og selvom det, næsten uanset udfaldet her, virker oplagt at Falcons tager divisionen og NFCs førsteseedning mens Saints tager andenpladsen og femteseedningen, så kan jeg ikke få mig selv til at tro på at der venter os andet end et brag af en kamp. Det kan gå begge veje og det her er endnu en kamp jeg ingen fornemmelse har omkring.

 

New Orleans Saints 23 @ 24 Atlanta Falcons

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 16 Preview - del 2


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70