Peter Jensen » Ekspertblog

Week 2 Preview

19/09-2010, 16:52
Af Peter Jensen

Anden runde i NFL-sæsonen står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på over; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.

 

Buffalo Bills @ Green Bay Packers

Et af ligaens bedste hold på hjemmebane mod et af ligaens dårligste hold. Any Given Sunday, I know – men jeg har svært ved at se det ske. Bills’ forsvar – uden Posluszny – får svært ved at stoppe Packers’ angrebsmaskine, også selvom den må undvære Ryan Grant. Der er potentiale i Bills’ forsvar, men jeg har stadig svært ved at se det stoppe Packers. Samtidig var angrebet horribelt i sidste uge på hjemmebane og har en sværere matchup her mod Packers. Det kan godt blive et blow-out.

 

Buffalo Bills 13 @ 34 Green Bay Packers

 

Miami Dolphins @ Minnesota Vikings

Dolphins slap efter fem nederlag på stribe i Buffalo langt om længe afsted med en sejr, selvom det ikke var i imponerende stil. Vikings havde sat alt ind på at få hævn over Saints, men ineffektivt angrebsspil kunne ikke supplere et til tider rigtig godt spillende forsvar. Vikings er favoritter på hjemmebane, men får det ikke nemt mod Mike Nolans forsvar. Meget kan atter afhænge af Adrian Peterson i stedet for Brett Favre, og jeg er ikke sikker på at det er nok her. Dolphins er et ret komplet hold, og selvom de ikke for alvor har imponeret kom de bedre fra land og måtte ikke ud i en 110-120% indsats, som i sidste ende ikke bar frugt. Vikings’ tre ekstra dage til at forberede sig til denne kamp taler for at de kan tage sejren her – men jeg tror ikke på at det bliver nemt.

 

Miami Dolphins 13 @ 17 Minnesota Vikings

 

Kansas City Chiefs @ Cleveland Browns

Browns skuffede med et 14-17-nederlag i sidste uge mod Buccaneers, mens Chiefs qua nogle enkelte store spil overraskende slog Chargers 21-14 mandag nat. Chiefs har masser af unge playmakers på offensiven, og forsvaret så overraskende godt ud mod Chargers. Det var et topmotiveret hold der slog til hjemme på det regnvåde Arrowhead Stadium i mandags – og det må have givet holdet en masse selvtillid. Spørgsmålet er så om de kan have samme motivation på udebane mod en på papiret relativt svag modstander, der ikke er i samme division. Begge holds løbeangreb har ganske fine matchups, mens kasteangrebene ser ud til at få det sværere. Hjemmebanen giver en lille fordel til Browns, der vandt da de to hold mødtes i slutningen af sidste sæson i Kansas City, og kan Browns begrænse Chiefs’ store spil – ikke mindst på special teams; der hvor Chargers slet ikke kunne – og måske selv levere nogle store spil (Cribbs havde to kick return touchdowns sidste år) er de kommet langt. Chiefs har potentialet til at tage sejren, men jeg vil se mere stabilitet fra dem før jeg går med dem på udebane. Jeg skyder på en lavtscorende affære her – men det kan ligeså vel ende med over 70 points ligesom sidste år.

 

Kansas City Chiefs 10 @ 13 Cleveland Browns

 

Chicago Bears @ Dallas Cowboys

Jeg har ikke den store tiltro til Bears’ evne til at stoppe Cowboys’ pass rush. Bears’ offensive linje, ikke mindst LT Chris Williams, har været horribel gennem preseason og også i sidste uge og overfor Ware og Spencer er det et mareridt-matchup. Cutler får næppe tid til at finde Knox og Hester (der også meget vel kan være dækket godt op) og det vil lægge pres på Matt Forté og Devin Aromashodu når der skal hhv. løbes og kastes. Det er næppe holdbart ift. at tage sejren i Dallas mod et hjemmehold, der er pisket frem til sejren og har et angreb, som Bears’ kasteforsvar kan få svært ved at hamle op med – ikke mindst med Kosier og Colombo tilbage på den offensive linje. Hvis Bears’ linje finder et nogenlunde niveau kan det godt ende i en shootout, men det kan også let blive et blow-out.

 

Chicago Bears 17 @ 31 Dallas Cowboys

 

Arizona Cardinals @ Atlanta Falcons

Cardinals vandt ikke uden problemer hjemme mod Rams, mens Falcons efter overtid måtte give fortabt mod Steelers i sidste uge. Cardinals-sejr her vil ganske enkelt ikke give et retvisende billede af de to hold – Cardinals er ikke et 2-0-hold og Falcons er ikke et 0-2-hold. Alene her må jeg sige hvis der er retfærdighed til så vinder Falcons. Retfærdighed findes dog ikke, så Falcons må selv ud og hive sejren i land. Det bør der dog også være mulighed for. Cardinals’ angreb er noget tvivlsomt og møder bedre modstand end i sidste uge, mens Falcons’ angreb får en bedre matchup end i sidste uge mod Steelers. På hjemmebane skal Falcons vinde denne kamp.

 

Arizona Cardinals 20 @ 27 Atlanta Falcons

 

Tampa Bay Buccaneers @ Carolina Panthers

Bucs overraskede en smule med sejren i første spillerunde, mens Panthers som forventet ikke kunne tage fra New Meadowlands med en sejr i bagagen. Bucs virker dog stadig en smule undervurderede og Panthers en smule overvurderede, og med Chris Gamble tvivlsom til kampen kan Mike Williams få en god kamp for Bucs. Panthers’ kasteforsvar lavede godt nok tre interceptions i sidste uge, men tillod også flere store spil – og samtidig så angrebet ikke altid lige overbevisende ud. Matt Moore vil starte trods den hjernerystelse han pådrog sig i sidste uge, men fokus vil formentlig være på løbeangrebet her. DeAngelo Williams har en god matchup, men hvad med Jonathan Stewart? Få carries og næsten helt anonym i sidste uge – men de har begge en god matchup her. Jeg har lyst til at gå med Buccaneers-sejren her, og rammer de dagen har de niveauet til at slå de fleste hold i ligaen, men hjemmebanefordelen gør udslaget.

 

Tampa Bay Buccaneers 20 @ 23 Carolina Panthers

 

Philadelphia Eagles @ Detroit Lions

Eagles uden Kolb, men med Vick og Lions uden Stafford, men med Shaun Hill. Tjah, hvis Stafford var med ville jeg være klar på overraskelsen her – uden Stafford; not so much. Vick er svær at vurdere – han gjorde det godt i sidste uge, men har altid været svingende i sine præstationer, i hvert fald som passing quarterback. Lions vil formentlig lægge mere vægt på løbet, og her skal Jahvid Best gøre det bedre end i sidste uge (men stadig gerne score to gange). Lions’ front seven ser bedre ud end længe og Ndamukong Suh og Corey Williams kan måske nyde godt af at Eagles er uden Jamaal Jackson i midten af den offensive linje. Det her kan blive tættere end man umiddelbart tror, men det kræver formentlig at Lions kan holde kampen lavtscorende og deres bageste forsvar kan begrænse DeSean Jackson, Brent Celek, Jeremy Maclin osv. – og det er mere tvivlsomt

 

Philadelphia Eagles 24 @ 13 Detroit Lions

 

Baltimore Ravens @ Cincinnati Bengals

Vigtigt divisionsopgør i AFC North, hvor Bengals er tvunget til at vinde for at undgå at falde to sejre bag Ravens (og måske Steelers). Ravens kan omvendt lægge afstand til Bengals og slippe fra land med to sejre i to svære udekampe fra starten af sæsonen. Bengals’ angreb var uimponerende i første halvleg i sidste uge og reelt set var det vel kun fordi Patriots kom stort foran at kasteangrebet begyndte at ligne noget i anden halvleg. Ravens’ secondary-depth er tvivlsom og blev ikke testet i sidste uge – det gentager sig ikke i dag. Ochocinco, TO, Shipley og Gresham bør få masser af chancer for at præstere – men spørgsmålet er om den offensive linje og Palmer har klassen til at få det til at ske. Cedric Benson mod Ray Lewis bliver spændende at følge, og det samme gør Ravens’ kasteangreb overfor Leon Hall og Jonathan Joseph i Bengals’ secondary. Bengals har hjemmebane og har mest brug for sejren – men jeg er alligevel på Ravens her mod et lidt overvurderet Bengals-mandskab, som dog havde et godt tag i Ravens sidste år.

 

Baltimore Ravens 20 @ 14 Cincinnati Bengals

 

Pittsburgh Steelers @ Tennessee Titans

I de sidste 35 kampe har Pittsburgh Steelers’ forsvar kun én eneste gang tilladt en running back at løbe for over 100 yards – kan Chris Johnson ændre den statistik? Casey Hampton er dog ude her, hvilket forbedrer Johnsons matchup. Steelers vil formentlig bruge Rashard Mendenhall en hel del mod et Titans-forsvar, der tillod Darren McFadden at have en god kamp i sidste uge, og det vil tage presset af Dennis Dixon. Steelers er slet ikke uden chancer her, men med hjemmebane og en overbevisende præstation i uge 1 går jeg med Titans mod et Roethlisberger-less Steelers-mandskab.

 

Pittsburgh Steelers 16 @ 24 Tennessee Titans

 

Seattle Seahawks @ Denver Broncos

Broncos, der ellers plejer at åbne sæsonen hæderligt, kom skidt fra land med nederlaget i Jacksonville, mens Seahawks chokerende let lammetævede 49ers hjemme på Qwest Field. Helt så let bliver det næppe i den her uge, men kan Seahawks bare finde nogenlunde samme motivationsniveau som i sidste uge, vil de være godt stillet overfor et lidt tamt Broncos-forsvar, der kæmper med at få lagt pres på quarterbacken. Kyle Orton vil udfordre Seahawks’ kasteforsvar, men jeg er ikke sikker på at det er nok til at sikre Broncos sejren i denne.

 

Seattle Seahawks 27 @ 20 Denver Broncos

 

St. Louis Rams @ Oakland Raiders

Trods tre interceptions af Sam Bradford var Rams ikke langt fra at kunne tage sejren mod Cardinals. Et alt for selvsikkert Raiders-mandskab blev på den anden side kørt over af Titans. Darren McFadden har en god matchup mod Rams’ løbeforsvar, og Raiders’ kasteforsvar kan godt komme til at volde problemer for Sam Bradford, der står overfor sin første dosis af Nnamdi Asomugha. Rams kan med Steven Jackson som bærende kraft sagtens holde kampen tæt og sågar tage sejren, men Raiders er det bedste hold og med hjemmebanefordel og noget at bevise efter sidste uges skuffelse, går jeg med hjemmesejren her.

 

St. Louis Rams 13 @ 24 Oakland Raiders

 

Houston Texans @ Washington Redskins

To hold, der begge kom godt fra land med flotte sejre mod divisionsmodstandere. Kun ét af holdene vil dog stå med en 2-0-record efter i dag. Mike og Kyle Shanahan kender næsten alt til Texans der er værd at vide, men man må også spørge sig selv om hvor meget af den viden Gary Kubiak har om Shanahan’erne han kan udnytte til egen fordel her. Det kan blive lidt af en skakkamp mellem de to sidelinjer. Redskins har forsvaret til at begrænse Texans’ offensive produktion – men Texans vandt klart sidst de stod overfor et Mike Shanahan-mandskab. Den kan gå begge veje, og jeg har ærligt talt svært ved at beslutte mig for hvad jeg hælder mest til her. Hjemmebanefordelen bliver afgørende for mit valg her.

 

Houston Texans 20 @ 23 Washington Redskins

 

New England Patriots @ New York Jets

Patriots udraderede Bengals i sidste uge, mens Jets’ angreb viste sig at være ikke-eksisterende mod Ravens. Lidt glemt i alt dette er dog det faktum at Jets formåede at holde Ravens til 10 points trods klart Ravens-dominans i både yardage og time of possession – og at Jets blev dømt for et utal af penalties. Forsvaret er stadig stærkt, men der er kun én Darrelle Revis, og hverken Cromartie eller Kyle Wilson lignede Revis-kloner når de stod overfor Anquan Boldin. Patriots bør kunne udnytte deres offensive chancer bedre end Ravens, men Jets kan vel næppe levere en så ringe offensiv præstation igen i denne uge. Ingen tvivl om at favoritværdigheden er hos Patriots, men Rex Ryan og Jets ved hvordan man holder et Patriots-angreb lidt i snor. Om det er nok afhænger dog af hvad Jets’ angreb selv kan levere, og overfor et Patriots-forsvar, der er langt fra Ravens’ defensive niveau, er der chancer. Jets kan ikke tåle at åbne 0-2 efter to hjemmekampe, så selvom det taler mod min logik går jeg med Jets her.

 

New England Patriots 13 @ 17 Jets

 

Jacksonville Jaguars @ San Diego Chargers

Chargers dominerede i store perioder Chiefs, men tabte pga. nogle få store spil. Nu har de hjemmebane mod et Jaguars-mandskab, der overraskede mig en smule ved at slå Broncos i sidste uge, men som til tider har haft svært ved at møde motiverede op til ikke-divisionskampe. Chargers starter ofte sæsonen dårligt, men at åbne 0-2 efter møder med Chiefs og Jaguars, vil ikke være acceptabelt. Philip Rivers har en super matchup mod et svagt Jaguars-secondary, så hvis forsvaret kan begrænse Jones-Drew bør vejen være banet for en sejr.

 

Jacksonville Jaguars 10 @ 27 San Diego Chargers

 

New York Giants @ Indianapolis Colts

Manning Bowl vol. 2.0. For fire år siden hev Colts sejren hjem i New York (New Jersey), og nu kommer lillebror så til Indianapolis for at få revanche. Colts’ forsvar kunne ikke lukke ned for Arian Foster i sidste uge, men det var i høj grad FB Vonta Leach’s fortjeneste at Foster gik amok i den kamp. Madison Hedgecock er ikke på samme niveau, så der bør være bedre muligheder for at Colts får stoppet Ahmad Bradshaw og Brandon Jacobs. Det store spørgsmål er om Colts’ linje kan beskytte Peyton Manning i denne kamp, i modsætning til sidste uge. Giants har masser af farlige pass rushers, der vil ææælske at blive sluppet løs mod specielt LT Charlie Johnson. Der er flere ting der kan tale for Giants-overraskelsen her, men Colts på hjemmebane har fordelen, og Peyton Manning bør på en eller anden måde finde en måde at undgå at Colts åbner sæsonen 0-2.

 

New York Giants 30 @ 34 Indianapolis Colts

 

New Orleans Saints @ San Francisco 49ers

Denne burde ligge til Saints. 49ers åbnede horribelt i sidste uge og lignede på ingen måde et hold med slutspilskaliber – Saints’ angreb havde det svært mod Vikings, men forsvaret så til gengæld stærkt ud. Kan forsvaret holde niveauet i denne uge får 49ers det svært, for Frank Gore kan ikke gøre det hele selv. Drew Brees bør udnytte 49ers’ manglende dybde på cornerbackpositionen – men det sagde man på den anden side også før kampen mod Vikings. Jeg vil gerne tro på at 49ers leverer overraskelsen her, og vil heller ikke blive absolut chokeret hvis det sker – men bortset fra at der er på hjemmebane i den her uge har jeg svært ved at finde argumenterne for at 49ers lukker Saints’ angreb ned. Det kan ske – men det kræver helt andre takter end i sidste uge, samtidig med at Saints’ angreb fortsætter deres takter fra åbningskampen.

 

New Orleans Saints 31 @ 20 San Francisco 49ers

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 2 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70