Peter Jensen » Ekspertblog

Week 2 Preview + Power Rankings

18/09-2011, 02:30
Af Peter Jensen

Lad os tage et kig på rundens kampe. Bemærk, at bud på resultater IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på et overspil; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.

 

Inden mine bud på kampene følger her Power Rankings forud for Week 2:

1. (-) Green Bay Packers (1-0)

De forsvarende mestre gjorde intet for at sætte førstepladsen over styr.

 

2. (1 op) New England Patriots (1-0)

Fortsætter Brady på samme niveau tager han sin tredje MVP-titel.

 

3. (5 op) Baltimore Ravens (1-0)

Fabelagtig præstation i alle spillets facetter.

 

4. (1 op) Philadelphia Eagles (1-0)

Det var ikke helt så suverænt som cifrene antyder, men det var rigeligt til en sejr

 

5. (1 ned) New Orleans Saints (0-1)

Ingen skam i at tabe til Packers – men 79 tilladte points i de seneste to kampe må bekymre trænerstaben.

 

6. (-) San Diego Chargers (1-0)

Ikke voldsomt overbevisende sejr mod Vikings, men det er september og de vandt og det er nok til at blive hvor de er.

 

7. (5 ned) Pittsburgh Steelers (0-1)

Baseret på spillet mod Ravens skulle de være i ligaens nederste fjerdedel. Det er en ommer og den bør de ikke forspilde.

 

8. (1 op) New York Jets (1-0)

Jets har en eller anden evne til gang på gang at vinde de tætte kampe – den evne skal ikke undervurderes.

 

9. (1 op) Houston Texans (1-0)

34-7 og kun én plads op? Ja, for det var mod Colts...

 

10. (5 op) Chicago Bears (1-0)

Forrygende sejr over Falcons – kan de følge op med endnu en sejr over NFC South når de gæster New Orleans?

 

11. (4 ned) Atlanta Falcons (0-1)

Ukarakteristisk dårlig præstation. Det skal der rettes op på når Eagles og Vick kommer på besøg.

 

12. (1 op) Detroit Lions (1-0)

En fin præstation, der dog stadig lod noget tilbage at ønske er ikke nok til at sende Lions ind i top 10.

 

13. (1 ned) Dallas Cowboys (0-1)

Smed for første gang i klubbens historie en føring på 14 points i fjerde quarter. Tre gode quarters i hver kamp er ikke nok til at nå i slutspillet.

 

14. (3 op) Arizona Cardinals (1-0)

Mødte overraskende god modstand fra Panthers og selvom sejren ikke var køn, så var den der.

 

15. (1 ned) Tampa Bay Buccaneers (0-1)

Masser af plads til forbedring, men så længe de har Freeman kan de holde sig inde i enhver kamp.

 

16. (5 ned) St. Louis Rams (0-1)

Tumler ikke fem pladser ned pga. nederlaget til Eagles, men pga. skaderne den kamp førte med sig.

 

17. (1 ned) New York Giants (0-1)

De kunne snildt falde længere baseret på præstationen mod Redskins, men fornemmelsen siger mig at det vil være forkert at gøre, så jeg holder dem oppe lidt endnu.

 

18. (5 op) Buffalo Bills (1-0)

Wow... men det var altså mod Chiefs.

 

19. (5 op) Oakland Raiders (1-0)

Fem pladser op kan være for meget – men 24 før sæsonstart kan også have været for lavt. Raiders dominerede, men vandt alligevel kun snævert og det bekymrer mig.

 

20. (8 op) Washington Redskins (1-0)

Redskins undervurderet? Baseret på uge 1: Ja!

 

21. (-) Jacksonville Jaguars (1-0)

Vandt, men bliver hvor de var – for SÅ kønt var det altså ikke.

 

22. (3 ned) Cleveland Browns (0-1)

Har nu tabt 11 af 12 åbningskampe siden de kom ind i ligaen igen.

 

23. (3 op) Miami Dolphins (0-1)

Taber med 14 og rykker tre op? Når man giver Patriots så god modstand kan det lade sig gøre, selvom forsvaret er en bekymring.

 

24. (2 ned) Minnesota Vikings (0-1)

Hvem behøver et kasteangreb? Well, Vikings gør.

 

25. (7 ned) Indianapolis Colts (0-1)

Hvem behøver et kasteangreb? Colts. Og et løbeangreb og –forsvar ville heller ikke skade.

 

26. (4 op) Cincinnati Bengals (1-0)

Hentede sejren, men jeg er stadig ikke solgt på Bengals.

 

27. (4 op) San Francisco 49ers (1-0)

Erstat Bengals med 49ers og se ellers ovenfor.

 

28. (3 ned) Tennessee Titans (0-1)

Kenny Britt er the real deal og vi ved at Chris Johnson også er det. Resten af holdet? Ikke baseret på kampen mod Jaguars.

 

29. (3 op) Carolina Panthers (0-1)

Hvor pokker kom det spil fra, Cam Newton? Imponerende flot offensivt spil sender Panthers væk fra bunden

 

30. (3 ned) Denver Broncos (0-1)

Snævert nederlag, men Broncos var domineret – og er ramt af skader.

 

31. (11 ned) Kansas City Chiefs (0-1)

Absolut ikke et snævert nederlag – og Eric Berry blev skadet. Chiefs kan være endnu dårligere end jeg troede.

 

32. (3 ned) Seattle Seahawks (0-1)

Jeg er ikke sikker på at Seahawks er ligaens dårligste hold, men præstationen mod 49ers lod meget tilbage at ønske. Løbeangrebet var ineffektivt, angrebet lavede tre turnovers og special teams var på Chargers-niveau.

Week 2 Preview:

De tidlige søndagskampe:

Oakland Raiders @ Buffalo Bills

To hold, der begge kom flot fra start. Bills rundbarberede Chiefs på Arrowhead Stadium, mens Raiders tog til Mile High Stadium og dominerede Broncos på begge sider af bolden – men alligevel kun vandt med tre points.

 

Ingen af de to sejre var voldsomt overraskende (når jeg kigger tilbage nu er jeg faktisk lidt overrasket over at jeg tog Broncos over Raiders, men sådan går det jo), men selvom Bills sejr kom mod et umotiveret Chiefs-mandskab var den så overbevisende at jeg ikke helt tror på at det var et tilfælde. Læg dertil, at Raiders har haft en kort uge efter en sen mandagskamp (senere end normalt) og har taget turen fra det sydvestlige USA til det nordøstlige og skal spille en tidlig kamp. Advantage: Bills.

 

Oakland Raiders 17 @ 24 Buffalo Bills

 

Green Bay Packers @ Carolina Panthers

Cam Newton imponerede voldsomt i sin første start, men det var mod et svagt Cardinals-forsvar, og nu venter de forsvarende Super Bowl-mestre. Det holdt i sidste ende hårdt for Packers mod Saints, men sejren blev hentet hjem i en svær kamp, og med tre dage ekstra til at forberede sig til denne kamp, og en rookie-quarterback overfor Dom Capers, er det svært at have den store tiltro til Panthers.

 

Packers bør kunne løbe bolden og Panthers’ forsvar var sårbart overfor store spil i sidste uge og tillod to lange touchdowns. Med Jennings, Finley, Nelson, Driver, Jones, Cobb – og Starks og Grant – ligner det på papiret et overmatched Panthers-forsvar, der ligeledes kan få sin sag for in the trenches når Packers har bolden, hvis Packers’ o-line kan levere ligeså godt spil som i sidste uge.

 

Green Bay Packers 35 @ 17 Carolina Panthers

 

Kansas City Chiefs @ Detroit Lions

Chiefs var endnu ringere end jeg overhovedet havde turdet tænke de kunne være – på begge sider af bolden. Nu er Eric Berry så også røget ud med en skade. Uden at levere sit allerbedste spil formåede Lions stadig at besejre et talentfuldt Buccaneers-mandskab – og se relativt imponerende ud.

 

Brandon Flowers – nyligt beriget med en stor og velfortjent kontrakt – får sin sag for når han undervejs vil stå overfor Calvin Johnson, der har en markant fordel qua sin højde, og selv hvis Flowers formår at holde Johnson nogenlunde i skak, så venter der forsvaret et svært matchup mod Lions’eksplosive angreb. Lions’ offensive linje er markant bedre end den får kredit for, og får Cheifs ikke bedre gang i pass rushet end i sidste uge kan Stafford få alt for meget tid til at kaste bolden. På den anden side af bolden kan Chiefs muligvis løbe bolden og holde Lions’ angreb af banen – men de vinder næppe uden at kaste bolden, og det kræver at Matt Cassel leverer noget han ikke har gjort siden før nytår: Semi-anstændigt spil. Og det vil jeg se ham levere før jeg tror på han gør det. Lions er større favoritter end de har været i omkring 10 år – men de har gjort sig fortjent til det med fem regulære sæsonsejre i træk (og en imponerende preseason – selvom man ikke skal lægge for meget i dét)

 

Kansas City Chiefs 10 @ 27 Detroit Lions

 

Cleveland Browns @ Indianapolis Colts

Umulig kamp at spå om. Colts blev sat eftertrykkeligt på plads af Texans og skal nu op mod endnu et solidt løbehold. Denne gang er de dog på hjemmebane og Browns skuffede med deres nederlag til Bengals. Peyton Hillis har et drømme-matchup som han bør kunne udnytte til en stor kamp – men Browns’beslutning om tilsyneladende ikke at lade Haden skygge Reggie Wayne har jeg på fornemmelsen at de (på trods af at det er Kerry Collins der er bag center for Colts) kommer til at fortryde.

 

Jeg har egentlig god fidus til Browns i denne sæson, men efter sidste uges ydmygende nederlag må de stjerner som Colts har på begge sider af bolden være motiverede for at vise at de er bedre end det. Spørgsmålet er så bare om de er det – som Colts-fan er jeg nødt til at tro på det... indtil de modbeviser mig (muligvis allerede inden kl. 22).

 

Cleveland Browns 17 @ 20 Indianapolis Colts

 

Tampa Bay Buccaneers @ Minnesota Vikings

Buccaneers lod meget tilbage at ønske mod Lions, men det samme må i den grad siges om Vikings’ præstation mod Chargers. Der var positive takter fra begge undervejs, men Buccaneers’ manglende løbeangreb og Vikings’ ikke-eksisterende kasteangreb var klare bekymringer.

 

Vikings vender hjem til deres dome, og bør få lidt mere gang i kasteangrebet – og for den sags skyld også løbeangrebet med Adrian Peterson – men Donovan McNabb har bare ikke meget kørende for sig spillemæssigt, kan blive jagtet af Buccaneers’ unge pass rushers (især fra den blinde side som Charlie Johnson af en eller anden årsag stadig skal dække af) og kan blive tvunget til at kaste i retning af Aqib Talib. Vikings’ defensiv leverede fint spil, og især Ray Edwards’ erstatning Brian Robison var en oplevelse på defensive end. Overfor Jeremy Trueblood kan han gøre livet surt for Josh Freeman. Bucs skal have bedre gang i alle faser af angrebet, men umiddelbart har jeg mere fidus til at Freeman kan få det end jeg har til at McNabb kan gøre det for Vikings.

 

Tampa Bay Buccaneers 20 @ 13 Minnesota Vikings

 

Chicago Bears @ New Orleans Saints

Okay, jeg tog fejl. The Bears aren’t who I thought they were. Imponerende præstation mod Falcons – Saints up next? Saints viste masser af gode takter mod Packers, men de har nu tilladt 79 points i deres seneste to kampe – om end begge på udebane. Nu er de tilbage i deres Superdome, men Bears kommer med masser af selvtillid efter den flotte præstation, og bliver næppe nogen let opgave for Saints.

 

Saints er svækket i kasteangrebet med Colston ude og Lance Moore tvivlsom – men de kan så glæde sig over at Michael Turner formåede at løbe godt mod Bears på sine chancer i sidste uge. Det kan give Mark Ingram chancen for for alvor at vise sig frem – men er det nok? Bears’ angreb var godt kørende mod Falcons og hvis ikke Saints’ løbeforsvar viser mere end det gjorde mod Packers kan Matt Forté få endnu en stor kamp. Hjernen siger Saints tager den her – mavefornemmelsen er mere iffy.

 

Chciago Bears 27 (OT) @ 24 New Orleans Saints

 

Jacksonville Jaguars @ New York Jets

Smash-mouth football at its finest? Måske på papiret, men jeg er ikke overbevist om at det bliver tilfældet. Jaguars vil formentlig forsøge at løbe bolden meget med Mike Thomas fanget på Revis Island og Jason Hill og Marcedes Lewis stærkt tvivlsomme, men Jets’ løbeforsvar er ikke sådan at præstere mod.

 

Jets vil formentlig forsøge at få gang i løbeangrebet efter Shonn Greene og co. blev holdt i skak mod Cowboys, men Jaguars holdt Chris Johnson fint nede – men blev udnyttet i kastespillet. Mark Sanchez havde en god kamp mod Cowboys’ skadesplagede secondary, og mod et Jaguars-forsvar der med sikkerhed er uden Derek Cox bør Sanchez være i stand til at levere endnu en god præstation, og en kamp der er god nok til at sende Jets på 2-0.

 

Jacksonville Jaguars 14 @ 24 New York Jets

 

Seattle Seahawks @ Pittsburgh Steelers

Super Bowl XL-revanche. Mere væsentligt: Steelers-revanche for sidste uges ukarakteristisk dårlige offensive præstation –med syv turnovers – mod Ravens. Seahawks are who we thought they were (og tilsyneladende dårligere end det eftersom jeg havde på fornemmelsen at de var gode nok til at besejre 49ers...).

 

Jeg tror ikke på revanche her. Det endte 21-10 i Suepr Bowl. Lad os bare sige det gør det igen – og så tilføje et touchdown for den klasseforskel der på papiret bør være her.

 

Seattle Seahawks 10 @ 28 Pittsburgh Steelers

 

Baltimore Ravens @ Tennessee Titans

Ravens imponerede stort på begge sider af bolden mod Steelers. Titans skuffede mod Jaguars. Titans har svoret at de vil gøre mere for at få gang i Chris Johnson i denne uge, men overfor et uhyggeligt Ravens-forsvar ligner det en svær opgave. Chancen skal måske nærmere findes i at få gang i Kenny Britt (11 touchdowns i sine seneste 10 kampe) mod et Ravens-forsvar der må undvære både Jimmy Smith og Chris Carr – men selv uden de spillere er Ravens’secondary markant stærkere end Jaguars’.

 

Ligeså imponerende den defensive præstation var fra Ravens’side, ligeså imponerende var den offensive. Ray Rice var forrygende og Joe Flacco var også stærkt spillende, og de bør kunne drage fordel af et fint matchup mod Titans. Spørgsmålet er om Ravens risikerer at tage lidt for let på opgaven efter sidste uges flotte sejr med nogle på papiret lidt sværere opgaver forude (@ Rams og vs. Jets inden bye week i uge 5). Jeg tillader mig at tro på at Ravens er professionelle nok til ikke at falde igennem efter den flotte sejr

 

Baltimore Ravens 24 @ 13 Tennessee Titans

 

Arizona Cardinals @ Washington Redskins

Cardinals hev sejren hjem med hiv og sving mod Panthers, mens Redskins var overraskende stærke i deres sejr over Giants. Nu tager Cardinals – ligesom Raiders – turen på tværs af landet til en tidlig kamp, hvilket statistikken klart siger taler imod dem i denne kamp, og med tanke på hvad Cam Newton kunne gøre ved Cardinals’ secondary, hvad kan så en overraskende velspillende Rex Grossman så ikke gøre? Det bekymrer mig lidt, at Cardinals var afhængige af et par lange touchdowns for at hente sejren.

 

Logikken siger mig at Redskins bør tage den her baseret på ovenstående, men fornemmelsen siger mig at Cardinals kan overraske her. Jeg mener at Cardinals er det bedste hold af de to (hvilket dog klart opvejes af udebane og tidlig kamp på østkysten), og at Redskins ikke har holdet til at kæmpe med i NFC East – men jeg har sgu taget fejl så mange gange før, så hvorfor ikke for en gangs skyld med logikken (og statistikken) og sige at Redskins stik mod al min logik går på 2-0?

 

Arizona Cardinals 24 @ 30 Washington Redskins

 

De sene søndagskampe: 

Dallas Cowboys @ San Francisco 49ers

De store mandskaber i NFC (og NFL) for omkring tyve år siden er nu reduceret til et hold i genopbygning og et hold, der ikke kan levere varen gennem fire quarters. Cowboys var fremragende gennem tre quarters mod Jets, men (endnu) et mentalt kollaps af Tony Romo – kulminerende med et kast lige mellem numrene på Darrelle Revis i stedet for Miles Austin – kostede sejren og gav Cowboys deres første nederlag i historien i en kamp de havde ført med 14 points i fjerde quarter.

 

49ers formåede at hive sejren hjem over Seahawks, men offensiven var ikke imponerende og størstedelen af pointene kom takket være forrygende returns af Ted Ginn Jr., og en kicker i David Akers, som – i modsætning til angrebet (størstedelen af tiden i hvert fald) – kan score når han står i red zone. Jeg anser stadig 49ers for en kandidat til et top 5-valg – og også stadig for en mulighed til topvalget – i næste års draft, mens Cowboys er et hold, der kan kæmpe med om slutspil. Jeg kan let tage fejl igen – men her siger både logik og fornemmelse at Cowboys tager den, selv uden raske cornerbacks og med eller uden Dez Bryant.

 

Dallas Cowboys 24 @ 16 San Francisco 49ers

 

Cincinnati Bengals @ Denver Broncos

For to år siden startede Josh McDaniels-æraen på spektakulær vis i Denver med Brandon Stokleys sene touchdown mod netop Cincinnati Bengals. McDaniels-æraen er for længst slut, og Broncos kan nu tage endnu et skridt mod Andrew Luck-æraen med et nederlag.

 

Nuvel, jeg tror (og håber) ikke der er nogen der seriøst går efter Andrew Luck på nuværende tidspunkt, men Broncos formentlig uden Champ Bailey, Elvis Dumervil og Knowshon Moreno og med en Brandon Lloyd på mindre end 100% er ikke umiddelbart en opskrift på succes. Løbeforsvaret var hullet som en si mod Raiders og Bengals’ offensive linje bør være god nok til at dominerede og give plads til en god dag for Cedric Benson. Om kasteoffensiven med Andy Dalton kan følge trop tør jeg næsten ikke spå om – men jeg er heller ikke sikker på at det bliver nødvendigt.

 

Cincinnati Bengals 13 @ 10 Denver Broncos

 

Houston Texans @ Miami Dolphins

Dolphins leverede overraskende godt spil mod Patriots, men måtte alligevel give fortabt overfor en absurd godt spillende Tom Brady og hans angreb. Texans’ kasteangreb er også stærkt, men når alligevel ikke Patriots’ niveau og Matt Schaub viste lidt svingende spil mod Colts i sidste uge (den første interception var dog ikke hans skyld).

 

Løbeangrebet var til gengæld skarpt, men Dolphins’løbeforsvar er ganske solidt – og kasteforsvaret også bedre end det viste. Chad Henne var overraskende skarp mod Patriots og selvom Texans’ forsvar er forbedret, så kan der stadig sættes points på tavlen imod det. Jeg vil ikke blive voldsomt overrasket hvis Dolphins tager sejren, men med en kort uge og et bittert nederlag til Patriots i en kamp de var godt med i, kan jeg tvivle på at Dolphins formår at rejse sig til denne kamp – og dermed føjer endnu et hjemmebanenederlag til samlingen. Det kan dog stadig meget vel blive tæt.

 

Houston Texans 31 @ 27 Miami Dolphins

 

San Diego Chargers @ New England Patriots

Allerede i uge 2 kan vi få afgørelsen på hvem der skal lægge græstæppe til årets AFC Championship Game. Jeg har masser af tro på begge disse mandskaber – og efter Patriots’ offensive præstation mod Dolphins i mandags er der næppe mange, som ikke har troen på dem. Chargers var mindre overbevisende i deres sejr over Vikings, og vi er stadig i september hvor Chargers traditionelt har det svært.

 

Philip Rivers ser dog ret skarp ud og – news flash! –han er en bedre quarterback end Chad Henne. Dermed ikke sagt at Rivers kaster for over 400 yards i denne kamp, men Patriots viste i uge 1 at der stadig er plads til forbedringer på forsvaret. Chargers holdt kampen mod Patriots tæt sidste år og havde succes med at holde Bradys produktion nede. Jeg har lyst til at gå med overraskelsen her, men Patriots på hjemmebane giver dem en tilpas stor fordel til at de bør tage sejren her.

 

San Diego Chargers 20 @ 24 New England Patriots

 

Sunday Night Football: 

Philadelphia Eagles @ Atlanta Falcons

Michael Vick returns. Kan Falcons virkelig åbne sæsonen 0-2? Det ser slet ikke helt urealistisk ud efter det klare nederlag til Bears i sidste uge og med et besøg fra Vicks Philadelphia Eagles – et hold, der har haft et solidt tag på Falcons de seneste år.

 

Eagles viste de ventede svaghedstegn i linebackerkæden og Michael Turner viste tilpas gode takter mod Bears til at jeg tør tro på at han også kan få en god kamp i de sene nattetimer. Falcons bør samtidig være ekstra motiverede – både pga. Vicks tilbagevenden og pga. sidste uges nederlag –og selvom det bestemt frister mig at gå med Eagles, baseret på det eksplosive angreb og det stærke kasteforsvar, så har jeg bare for svært ved at se Falcons levere så dårligt spil to uger i træk. Om bedre spil er nok til en sejr er en anden side af sagen, men jeg går alligevel med Falcons og satser dermed på at NFC South ikke går ind til uge 3 med Bucs alene i toppen af divisionen på 1-0.

 

Philadelphia Eagles 17 @ 20 Atlanta Falcons

 

Monday Night Football:

St. Louis Rams @ New York Giants

Skadesramte Giants tager imod skadesramte Rams. Steve Spagnuolo vender tilbage til New York uden sin Steven Jackson (formentlig), uden Danny Amendola og med Sam Bradford næppe helt på 100%. Angrebet har et fint matchup mod et skadesplaget Giants-forsvar, men de ovennævnte skader kan let være for meget til at få succes.

 

Giants kom elendigt fra start med et klart nederlag til Redskins og kan være uden Hakeem Nicks. Eli Manning gjorde det ganske pænt og løbeangrebet har et ganske fint matchup mod et Rams-forsvar, der tillod nogle store spil fra LeSean McCoy. Spagnuolo kender Giants – men Giants’ stab kender også Spagnuolo.

 

Fornemmelsen siger mig at det ikke bliver nogen køn kamp – som holdet med de fleste raske skill postion-spillere vinder.

 

St. Louis Rams 13 @ 17 New York Giants

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 2 Preview + Power Rankings


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70