Peter Jensen » Ekspertblog

Week 3 Preview

26/09-2010, 16:32
Af Peter Jensen

Tredje runde i NFL-sæsonen står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på over; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.

 

Tennessee Titans @ New York Giants

To hold der begge fik ørerne i maskinen i sidste uge. Titans reddede lidt af æren mod slutningen mod Steelers, men bænkningen af Vince Young taler sit tydelige sprog om hvor skidt det stod til. Chris Johnson blev lukket ned, men har mulighed for at komme godt tilbage her mod et Giants-forsvar, der lod Colts’ (!!!) løbeangreb gå amok i sidste uge. Det var dog til dels af respekt for kastet at det skete, men Johnson har en god matchup her, som han bør kunne udnytte. Men er det så nok på udebane mod et Giants-hold, der bør kunne presse Titans’ kasteforsvar? Jeg ved det ikke, men jeg synes det lugter af et tæt opgør, hvor hjemmebanen får en lille fordel.

 

Tennessee Titans 24 @ 27 New York Giants

 

Cincinnati Bengals @ Carolina Panthers

Panthers’ Jimmy Clausen-æra sparkes i gang hjemme mod Bengals, og det bliver bestemt ikke nogen let debut overfor en af ligaens bedste cornerbackduoer. Bengals har på papiret det bedste forsvar og det bedste angreb, så det er svært at se hvordan Panthers skal vinde her, medmindre Bengals spiller som i første halvleg mod Patriots. Kan Panthers få gang i løbeangrebet er der håb, men den her ligger til Bengals,

 

Cincinnati Bengals 19 @ 10 Carolina Panthers

 

Pittsburgh Steelers @ Tampa Bay Buccaneers

Et møde mellem to hold som få havde forventet ville være 2-0 her. Steelers har imponeret ved at besejre Falcons og Titans, mens Bucs’ sejre er hevet i hus mod Browns og Panthers. Jeg ved godt hvad der imponerer mig mest – og det er ikke Bucs. Buccaneers kan med hjemmebanen såmænd sagtens gå hen og overraske hvis Steelers slækker lidt på det imponerende forsvarsspil de har vist de seneste uger, og som har holdt dem inde i deres kampe – og reelt set vundet kampene for dem. Men Steelers’ pass rush mod Bucs’ offensive linje taler klart imod Buccaneers, og Freeman kan let komme til at lave fejl, der vil koste dyrt.

 

Pittsburgh Steelers 23 @ 10 Tampa Bay Buccaneers

 

Buffalo Bills @ New England Patriots

Bills fik stryg af Packers i sidste uge, og nu venter et Patriots-mandskab, der formentlig vil gøre alt for at få hævn ovenpå sidste uges nederlag til Jets. Patriots er et hold, der ofte har leveret storsejre ugen efter et bittert nederlag, og selvom Bills har formået at holde nogle af de seneste indbyrdes opgør relativt tætte, så kan jeg godt forestille mig at Patriots ikke alene bringer sig op på 14 sejre i træk mod Bills, men også gør det i absolut overlegen stil. Bills har atter Fitzpatrick under center og hans kemi med Lee Evans er bedre end Trent Edwards’, så måske Bills kan få flyttet bolden en lille smule.

 

Buffalo Bills 10 @ 38 New England Patriots

 

Cleveland Browns @ Baltimore Ravens

Ravens udradrede Browns i begge møder sidste år, og Browns er kommet skidt fra land i år. Godt nok har begge deres nederlag været smalle (3 til Bucs, 2 til Chiefs), men det var to af de kampe der på papiret rent faktisk var rimelige muligheder for at vinde i år. Denne hører ikke til i samme kategori, og slet ikke med det forsvarsspil Ravens har vist hidtil i sæsonen. Ravens’ angreb har ikke imponeret specielt i de hidtidige kampe, men selvom det ikke nødvendigvis bliver let i denne kamp, så er der muligheder her, og dette er en kamp Ravens skal bruge til at tanke selvtillid ovenpå sidste uges nederlag og inden det vigtige opgør mod Steelers i næste uge.

 

Cleveland Browns 6 @ 27 Baltimore Ravens

 

San Francisco 49ers @ Kansas City Chiefs

Et uventet 2-0-hold tager imod et uventet 0-2-hold. 49ers er bedre end deres record viser og Chiefs er dårligere end deres viser, så er der retfærdighed til vil 49ers vel vinde her. Så let går det dog næppe. 49ers viste gode takter mod Saints, men fejl koster, og det viste den kamp tydeligt. Chiefs har bestemt ikke spillet fejlfrit, men de har udnyttet modstandernes fejl og lavet tilpas mange spil til selv at vinde. Jeg er fristet af at gå med Chiefs her, men 49ers viste tilpas meget fremskridt i mandags til at jeg tør tro på at de går ud og vinder her – Chiefs får svært ved at stoppe Frank Gore og Vernon Davis, og 49ers’ forsvar er godt nok til at begrænse Chiefs’ produktion.

 

San Francisco 49ers 17 @ 13 Kansas City Chiefs

 

Dallas Cowboys @ Houston Texans

Vigtigt opgør mellem ligaens to Texas-baserede hold. Kan 2-0-Texans gøre det rigtig rigtig onde mod 0-2-Cowboys? De har bestemt holdet til det, ikke mindst med deres kasteangreb. Jay Cutler ødelagde Cowboys’ secondary i sidste uge, trods manglen på en left tackle (og vil nogen sige at det var hele den offensive linje der manglede skal jeg nok lade være med at brokke mig), så hvorfor skulle Matt Schaub ikke også kunne det, når han har et bedre receiverarsenal (og en bedre running back)? Cowboys er i desperation mode og Tony Romo bør blive den tredje quarterback i træk til at kaste Texans’ forsvar i sænk – men er det nok til at vinde? Ingen anelse, men det bliver mit bud, selvom det altså er udeholdet jeg går med her.

 

Dallas Cowboys 34 @ 30 Houston Texans

 

Detroit Lions @ Minnesota Vikings

Puha, jeg er fristet. M-e-g-e-t fristet... Vikings har ikke vist nok i de første uger til at jeg tør tro på at de tager sejren klart her. Havde Lions Stafford under center ville jeg uden tvivl have taget dem til at vinde, men med Shaun Hill er jeg ikke så sikker. Vikings ville tidligere bare kunne løbe Lions over med Adrian Peterson, men løbeforsvaret er ikke så dårligt længere som det har været, og Vikings kan blive tvunget til at gå gennem luften, og her har Favre ikke imponeret endnu i år. Jahvid Best har med fem touchdowns i de første to kampe gjort et hurtigt indtryk og kan Lions få bolden i hænderne på ham på screens (så han slipper for at lege med Kevin og Pat Williams) kan han blive farlig for Vikings. Hvorom alting er – hvor fristet jeg end er til at gå med Lions her, så er Vikings på hjemmebane, har vundet 14 af de seneste 15 opgør mod Lions og har mest brug for sejren, da de jo – trods alt – er en potentiel playoffkandidat. Men jeg vil ikke blive vildt overrasket hvis Lions ender med at tage sejren.

 

Detroit Lions 13 @ 17 Minnesota Vikings

 

Atlanta Falcons @ New Orleans Saints

To hold jeg reelt set ikke rigtig ved hvor jeg har. Falcons udraderede Cardinals i søndags, ugen efter at være blevet lukket helt ned af Steelers. Og hvor er Saints’ eksplosive angreb? Det er to hold der så småt har fået tradition for at spille pointrige opgør, og selv uden Reggie Bush må Saints tage favoritværdigheden her. Falcons har uden tvivl hvad der skal til for at tage sejren her, men Saints er på hjemmebane, og får fordelen.

 

Atlanta Falcons 22 @ 27 New Orleans Saints

 

Washington Redskins @ St. Louis Rams

Redskins smed sejren væk mod Texans og tabte i overtid, mens Rams tabte et tæt opgør for anden uge i træk. På papiret ser Rams overmatchet ud her, men Redskins’ kasteforsvar har vist svaghedstegn de seneste uger, og Bradfords kemi med Mark Clayton kan lægge grobunden for en lille overraskelse. Den ligger til Redskins – men jeg går med hjemmebanen.

 

Washington Redskins 17 @ 20 St. Louis Rams

 

Philadelphia Eagles @ Jacksonville Jaguars

Eagles med Vick—æh Kolb.. eller... nå nej, det blev Vick. Reid snakkede lidt frem og tilbage, men valgte i sidste ende den eneste logiske beslutning; at starte Michael Vick. If it ain’t broke, don’t fix it. Vick har en lækker matchup mod Jaguars’ kasteforsvar, og med DeSean Jackson og Jeremy Maclin til rådighed skulle han have gode muligheder for at levere en god kamp. Eagles’ forsvar havde store problemer med Jahvid Best i sidste uge og på den baggrund kan man være bekymret for hvor stor skade Jones-Drew kan lave her – men i sidste ende er dette en kamp som Jaguars typisk choker i. De kan indenfor divisionen, men udenfor ser det værre ud, og det gjorde det bestemt også i sidste uge. 1-3 mod NFC West sidste år, hvor den eneste sejr kom i overtid mod Rams vidner lidt om de problemer der til tider er i Jacksonville.

 

Philadelphia Eagles 31 @ 17 Jacksonville Jaguars

 

Indianapolis Colts @ Denver Broncos

Colts kom tilbage på sporet med sejren over Giants i søndags og skal nu forsøge at indtage Inwesco Field at Mile High hvor Broncos i sidste uge kørte Seahawks over. Broncos må undvære Knowshon Moreno og både Champ Bailey og Andre Goodman døjer med skader, der i sidste ende kan betyde at de misser kampen (og hvis de er med, vil kunne hæmme dem), og det er skidt forud for et møde med en brandvarm Peyton Manning. Broncos’ pass rush er ikke ret godt, så Colts’ problemer på den offensive linje vil næppe blive udstillet i samme omfang som det gjorde mod Texans og til dels Giants. Colts er, selv uden Garcon, for farlige gennem luften til at jeg tror på at Broncos kan stoppe det – heller ikke selvom Demaryius Thomas skulle formå at følge op på sin fornemme debut i sidste uge, og levere noget der bare minder lidt om Brandon Marshalls præstation i sidste års kamp mod Colts

 

Indianapolis Colts 27 @ 17 Denver Broncos

 

Oakland Raiders @ Arizona Cardinals

Et af de på papiret mindst attraktive opgør i denne uge. To hold der begge er 1-1, med smalle sejre over Rams og forsmædelige udebanenederlag til hhv. Titans (Raiders) og Falcons (Cardinals). Who wants it more... or less? Raiders starter Bruce Gradkowski, og selvom jeg vil fastholde at Campbell er den bedste quarterback på Raiders’ roster, så ser holdet bare ud til at køre bedre med Gradkowski under center, ligesom sidste år. Modsat Raiders har Cardinals ikke skiftet quarterback, og vil altså stadig forsøge at få angrebet til at køre med Derek Anderson under center. Løbeangrebene kan blive spændende at følge med Darren McFaddens gennembrud og Beanie Wells’ forventede comeback, men i sidste ende handler det her opgør formentlig om hvem der er mindst dårlige på dagen. Det kan gå begge veje, og uden at jeg har reelt tiltro til nogle af de to quarterbacks, så har jeg mest tro på at Gradkowski kan levere mirakler, især når Andersons bedste mål, Larry Fitzgerald vil være dækket tæt af Nnamdi Asomugha.

 

Oakland Raiders 21 @ 14 Arizona Cardinals

 

San Diego Chargers @ Seattle Seahawks

Nå, hvilket Seahawks-mandskab får vi så at se? Dem der sønderbankede 49ers hjemme på Qwest Field eller dem der blev kørt over af Broncos i Denver? Og hvilket Chargers-mandskab bliver det? Dem der tillod flere store spil i uge 1 og havde dumme turnovers, eller dem der dummede sig med turnovers i uge 2, men også selv fremtvang nogle? Seahawks kan godt holde denne kamp tæt og kan sagtens gå hen og levere overraskelsen mod et Chargers-mandskab, der er ustabilt her i starten af sæsonen. Chargers er dog det bedste mandskab, og spørgsmålet er om ikke dét at der er kommet lidt ro omkring McNeills situation (selvom han ikke er med her) kan have en form for effekt på holdet.

 

San Diego Chargers 23 @ 17 Seattle Seahawks

 

New York Jets @ Miami Dolphins

Jets uden Revis tager til det sydlige Florida, hvor Dolphins tager imod. Begge hold har vist stærkt forsvarsspil de seneste uger, og Jets har vist det bedste angrebsspil – i anden halvleg mod Patriots i søndags. Det er to hold der har fået tradition for at spille tætte kampe. Dolphins har vundet de seneste tre, men udeholdet har vundet fire af de seneste fem kampe. Med to tvivlsomme angreb og to stærke forsvar er der lagt op til en formodet lavtscorende affære, og derfor spår jeg naturligvis masser af points.

 

New York Jets 23 @ 27 Miami Dolphins

 

Green Bay Packers @ Chicago Bears

Sidste år mødtes de to i åbningskampen, hvor det blev en hård og tæt kamp. Bears’ manglende offensive linje uden Chris Williams mod Packers’ stærke pass rush med Clay Matthews i spidsen bliver spændende at følge – Bears vil gøre klogt i at angribe kampen som de gjorde det mod Cowboys efter de tidlige problemer i den kamp. Tre-skridt drops og hurtig afvikling af kastene, så ikke Cutler kan nå at blive ramt. Med to stærke angreb er der lagt op til et shootout... og derfor bliver det nok lavtscorende med min gode evne til at spå sådan noget. Packers’ angreb er det stærkeste af de to og forsvaret ligeså – men Bears’ hjemmebanefordel eliminerer lidt af forskellen. Packers kan sagtens tabe her, men jeg føler Bears har overpræsteret hidtil.

 

Green Bay Packers 13 @ 10 Chicago Bears

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 3 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70