Peter Jensen » Ekspertblog

Week 4 Preview

02/10-2010, 23:36
Af Peter Jensen

Fjerde runde i NFL-sæsonen står for døren. Tre hold er ubesejrede - mindst ét vil også være det efter denne runde, da Chiefs sidder over i den første runde med bye weeks. Men hvad med Steelers og Bears? Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på over; og at jeg spår en sejr til ét hold betyder ikke at værdien ikke kan være på det andet hold.

 

De tidlige søndagskampe:

New York Jets @ Buffalo Bills:

Bills ydede overraskende god modstand mod Patriots i uge 3, men hang gennem hele anden halvleg tilpas langt bagud til at det, trods alt, aldrig rigtig blev spændende. De kunne ikke stoppe kastet og tillod Tom Brady at ramme på 78% af sine 27 kast for tre touchdowns og en skyhøj passer rating. Løbet kunne de heller ikke stoppe – så hvordan skal de dog kunne stoppe Jets’ løbeangreb (specielt når de mangler både Andra Davis og Marcus Stroud); og kasteangreb for den sags skyld? De får fordelen af hjemmebane i denne kamp, modsat sidste uge, og lad os ikke glemme at Bills og Jets sidste år leverede to tætte opgør, herunder en af Mark Sanchez’ fem-interception-kampe, da Bills vandt 16-13 efter overtid i New Jersey. Mark Sanchez er én af tre quarterbacks, der ikke har stået for en turnover endnu i år efter tre kampe, men det har været tæt på nogle gange, og han har fået en interception omstødt efter review. Hjemme i det nordvestlige New York led Bills i uge 1 et smalt nederlag til Dolphins, som Jets vandt over efter et mindre shootout i Miami i mandags. Jets’ kasteforsvar tillader et hav af yards uden Revis, men pass rushet bør få en god dag mod Bills’ svage offensive linje, og det vil kunne ryste Ryan Fitzpatrick nok til at Jets kan sikre sig sejren og fastholde føringen i AFC East.

 

New York Jets 24 @ 17 Buffalo Bills

 

Cincinnati Bengals @ Cleveland Browns

Bengals vandt en uskøn kamp mod Panthers i sidste uge, mens Browns trods en flot præstation af Peyton Hillis måtte se Ravens tage sejren efter Anquan Boldin tre gange scorede touchdown og generelt drev gæk med Eric Wright. Begge hold har gode løbeangreb, men spørgsmålstegn i kasteangrebet. Browns vil måske/måske ikke få Jake Delhomme tilbage, mens Carson Palmer stadig er under center for Bengals, men bliver ved med ikke at imponere. Det kan sagtens blive tæt ligesom sidste år på samme bane (23-20 til Bengals efter overtid), men alt til trods er Bengals det bedste hold – de har det bedste forsvar, både mod løb og kast, og de har flere våben i angrebet end Browns. Det har aldrig forhindret overraskelser i at finde sted tidligere, men jeg tror ikke det sker i den her.

 

Cincinnati Bengals 20 @ 17 Cleveland Browns

 

Baltimore Ravens @ Pittsburgh Steelers

Klassisk divisionsopgør i AFC North mellem to hold der traditionelt set har haft stærke forsvar. Det må i allerhøjeste grad siges også at være tilfældet for Steelers i år, der efter tre kampe blot har tilladt 11 points mod modstandere der alle er 2-1 forud for fjerde runde – og dermed altså samlet 6-0 i kampe mod andre hold end Steelers. Steelers’ angreb har uden Ben Roethlisberger kæmpet med at finde effektiv mand bag center, og baseret på uge 3 fandt de det i veteranen Charlie Batch, der kickstartede kasteangrebet mod Buccaneers’ forsvar. Samme effektivitet kan vi næppe forvente overfor et bedre Ravens-forsvar, der også bør få lagt pres på Steelers’ offensive linje og derigennem tvinge Batch ud af lommen. For Ravens var Joe Flacco uimponerende i de første par kampe, men nød godt af et svagt spillende Browns-forsvar i søndags; der venter en hård opgave her mod Steelers’ stærke forsvar, og det kan meget vel blive hér kampen finder sin afgørelse. Kan Ravens’ offensive linje beskytte Flacco og give ham tid til at finde sine receivers, specielt Anquan Boldin, kan Steelers få problemer, men uden succes med kastet skal kampen vindes af Ray Rice og forsvaret, og her har jeg mere tiltro til Rashard Mendenhall overfor Ravens’ løbeforsvar samt Steelers’ forsvar.

 

Baltimore Ravens 12 @ 17 Pittsburgh Steelers

 

Denver Broncos @ Tennessee Titans

Broncos’ kasteangreb har været en positiv oplevelse de første uger af sæsonen, men derudover har der ikke været meget opløftende omkring holdet i år. Løbeforsvaret kommer på en svær prøve her mod Chris Johnson, og Titans vil gøre alt for at få Johnson i gang og holde Vince Young fra at kaste for meget – kan de lykkes med det har Titans rigtig gode chancer her. Broncos kan måske udnytte et lidt svagt Titans-secondary, men jeg tvivler på at Kyle Orton kan vinde denne kamp for Broncos, især på udebane.

 

Denver Broncos 19 @ 24 Tennessee Titans

 

Detroit Lions @ Green Bay Packers

Lions tabte for tredje gang i år i søndags til Vikings, mens Packers qua bl.a. et hav af fejl var med til at sikre Bears deres tredje sejr i år, og deres eget første nederlag i 2010-sæsonen. Packers er klar til hævn, og hvem mere oplagt at lade det gå udover end divisionens mangeårige prügelknabe fra Detroit. Packers har ikke siden 1991 tabt på Lambeau Field når Lions har været på besøg, og de har vundet de seneste ni indbyrdes opgør og 17 af de seneste 19, herunder 26-0 på hjemmebane i sidste sæson. Jahvid Best ser ud til at være med for Lions, men han kommer næppe til at hjælpe meget på jorden mod et solidt Packers-løbeforsvar; han kan dog give Shaun Hill et godt våben i kastespillet, hvor Calvin Johnson kan se frem til at stå overfor Charles Woodson en god del af dagen. Lions’ sejre skal nok komme, men jeg har overordentligt svært ved at se det ske her – dertil er de for ”banged up” på specielt den offensive side af bolden.

 

Detroit Lions 10 @ 27 Green Bay Packers

 

San Francisco 49ers @ Atlanta Falcons

Ligaens mest overraskende sejrsløse hold mod det første hold i år der formåede at besejre de forsvarende Super Bowl-mestre. Sidst de to mødtes, i San Francisco sidste år, udraderede Falcons hjemmeholdet med 45-10; en sejr der blev grundlagt på et stærkt løbeangreb og en stor kamp af Roddy White. Det bliver næppe helt så enkelt her, men får 49ers atter en dårlig start på kampen skal det ikke udelukkes at vi igen vil se dem give op. 49ers har tilladt 31 i begge udekampe i år og har blot scoret otte points i snit på udebane. Med ny offensiv koordinator kommer der måske nye boller på suppen, og glem ikke at Falcons kommer fra en hårdt tilkæmpet sejr over Saints, mens 49ers har noget at bevise ovenpå sidste uges horrible præstation, som vel at mærke kom i forlængelse af et hårdt nederlag til Saints. Falcons er dog samlet set som det bedste af de to hold pt., og selvom en overraskelse ikke skal udelukkes, hopper jeg på hjemmeholdets vogn her.

 

San Francisco 49ers 13 @ 24 Atlanta Falcons

 

Carolina Panthers @ New Orleans Saints

I sidste uge led Saints sæsonens første nederlag mens Jimmy Clausen led sit første nederlag som starter. Clausen fik en skidt start med en passer rating på 0,0 i første halvleg mod Bengals, og selvom han spillede sig op i anden halvleg er det næppe ham Panthers skal hænge hatten på i dette opgør, i en svær matchup mod Saints’ kasteforsvar. Saints’ svaghed er løbeforsvaret, så vi må forvente en god dosis DeAngelo Williams – og Jonathan Stewart og til dels Mike Goodson – for at holde Drew Brees på bænken. Saints kan risikere at skulle undvære Pierre Thomas og det vil lægge mere pres på Brees og kasteangrebet overfor et hæderligt Panthers-secondary. Jeg har svært ved at se Saints tabe to kampe i træk – især på hjemmebane – men kan sagtens se Panthers yde god modstand her, og forud for sidste sæson hvor hjemmeholdet vandt begge kampe var 9 af de seneste 11 møder endt med udesejr.

 

Carolina Panthers 17 @ 27 New Orleans Saints

 

Seattle Seahawks @ St. Louis Rams

Der er stor forskel på Seahawks ude og hjemme – det har de første uger af sæsonen vist. Men der er stadig tale om et Seahawks-mandskab, der har vundet ti kampe i træk mod Rams; både i år hvor begge hold har været dårlige, og tilbage i 2006, hvor begge hold var noget bedre end nu (de fleste af udesejrene har dog været relativt smalle). Trods udebane på Seahawks være favoritter, på trods af Rams’ flotte sejr i søndags mod Redskins. Steven Jackson er tvivlsom og det kan lægge ekstra pres på Sam Bradford. Seahawks’ pass rush, specielt Chris Clemons, gjorde det onde ved Chargers i sidste uge – Clemons registrede hele 18 sacks, pressures eller hits overfor Brandyn Dombrowski, og selvom Rodger Saffold næppe tillader det samme, så viser det altså at det kan blive en svær opgave. Jeg er stadig ikke solgt på Seahawks, men de må tage favoritværdigheden her i hvad der ligner en tæt kamp.

 

Seattle Seahawks 23 @ 20 St. Louis Rams

 

De sene søndagskampe:

Indianapolis Colts @ Jacksonville Jaguars

Glem alt hvad du har set fra Jaguars indtil nu i år – nu er det en divisionskamp. Jaguars har, efter sejr i uge 1, leveret to forfærdelige præstationer i træk, men Jaguars har traditionelt et helt andet tændingsniveau i kampe indenfor divisionen. 11 af de seneste 13 kampe er således endt med en sejrsmargin på max. otte points, og i de 16 kampe siden divisionsomlægningen er det 13 af 16. Colts har klart fordelen her og er storfavoritter næsten uanset status på de skadede spillere. Jeg har bare en lille bitte smule mere tiltro til Peyton Manning end David Garrard (og Maurice Jones-Drew), så jeg går med Colts, der har vundet 6 af 8 kampe i Jacksonville siden 2002 – men jeg gætter på at det ”vanen tro” bliver afgjort indenfor én scoring.

 

Indianapolis Colts 27 @ 20 Jacksonville Jaguars

 

Houston Texans @ Oakland Raiders

Texans kom ned på jorden efter en god sæsonstart da de tabte kampen om Texas til Cowboys i søndags. Raiders havde alle chancer for at tage sejren mod Cardinals, men Janikowski brændte på det skammeligste et kort field goal for sejren. Texans’ kasteforsvar har været horribelt, men efter at have stået overfor – og være blevet brændt af – Peyton Manning, Donovan McNabb og Tony Romo venter nu Bruce Gradkowski og en uimponerende receivergruppe, hvor begge startere er Questionable. Texans’ løbeangreb har en solid matchup overfor Raiders løbeforsvar. Andre Johnson ender nok med at starte selvom han ikke er på 100%, men vil blive skygget af Nnamdi Asomugha, og vi skal derfor nok ikke forvente det store af ham. Det vil lægge ekstra pres på Jacoby Jones og Kevin Walter. Jeg synes der er masser af ting der taler for Texans her, men fornemmelsen – og måske min naive tro på at Raiders rent faktisk er bedre end de plejer at være – taler modsat. Raiders’ pass rush vil givet forsøge at udnytte Duane Browns fravær på left tackle, og det kan betyde problemer for Matt Schaub, der ikke helt har levet op til forventningerne endnu i år.

 

Houston Texans  21 @ Oakland Raiders 23

 

Washington Redskins @ Philadelphia Eagles

Donovan McNabb vender tilbage til Philadelphia. Redskins har efter en fornem sæsondebut med sejr over Cowboys skuffet de seneste uger med først et bittert overtidsnederlag til Texans og senest i søndags 16-30 ude mod Rams. Eagles har med Michael Vick under center tilsyneladende fundet noget der virker – Vick har imponeret de seneste to kampe, men det har været mod nogle af de dårligste kasteforsvar i ligaen, og her er Redskins’ af en anden kaliber. Det hører dog med at DeAngelo Hall over tre kampe har tilladt 23 af 24 kast at blive completed, herunder alle otte i sidste uge fra rookie Sam Bradford. Kan Vick få samme succes med at kaste mod Hall er der gode muligheder for DeSean Jackson og Jeremy Maclin i denne kamp. Det er et divisionsopgør, McNabb kender Eagles’ forsvar ud og ind, så der er masser af grund til at tro på en spændende kamp. Logikken siger Eagles tager den, men Redskins har vundet tre af de seneste fire i Philly, og tabte kun 24-27 sidste år, så hvorfor ikke tage sejren igen her?

 

Washington Redskins 30 @ 27 Philadelphia Eagles

 

Arizona Cardinals @ San Diego Chargers

Cardinals kan brøste sig af den tvivlsomme titel at være ligaens dårligste 2-1-hold efter min mening. Smal sejr over Rams, heldig sejr over Raiders og kæmpenederlag til Falcons. Omvendt er Chargers et af ligaens bedste 1-2-hold, og hjemme på Qualcomn Stadium vandt de da også overbevisende i uge 2 mod Jaguars. Ryan Mathews er tilbage og med de problemer cardinals har vist sig at have mod løbet bør Mathews sammen med Mike Tolbert kunne få en god dag, og give plads til Philip Rivers til at finde sine receivers. Cardinals’ special teams har tilladt tre returntouchdowns og Cardinals’ returner LaRod Stephens-Howling kan på den baggrund vise sig at blive farlig at have med at gøre for Chargers. Cardinals har også Beanie Wells på noget nær 100%, hvilket bør gøre deres angreb markant bedre – men så længe Derek Anderson er under center og de møder kvalitetsmodstand har jeg svært ved at se dem hente sejre, så jeg går med Chargers her.

 

Arizona Cardinals 13 @ 30 San Diego Chargers

 

Sunday Night Football:

Chicago Bears @ New York Giants

En kamp jeg har umådeligt svært ved at blive klog på. Jeg er imponeret over Bears’ 3-0-record, men langt fra over Bears’ spil. De havde tabt til Lions hvis ikke det var for en tåbelig regel og de havde formentlig også tabt i mandags hvis ikke det var for Packers’ mange straffe; sejren over Cowboys var dog flot. Giants har dog heller ikke været imponerende i år, så jeg har svært ved at forstå at de bliver gjort til så store favoritter som de gør. Bears’ offensive linje får det svært overfor Giants’ pass rush, som dog må klare sig uden Mathias Kiwanuka. Giants har bestemt holdet til at volde Bears problemer, men i sidste ende må det også konstateres at Bears har haft den nødvendige skarphed i modsætning til Giants. Giants’ angreb har dog været ganske godt, men har lidt under nogle dumme og uheldige turnovers (fire af Eli Mannings interceptions er kommet på deflections af Giants-receivers), og Ahmad Bradshaw har vist gode takter. Han får dog en svær kamp overfor Bears’ løbeforsvar, der  hidtil har lukket ganske godt ned for modstanderne. Jeg kan gå med til Giants som svage favoritter, men jeg går med Bears her.

 

Chicago Bears 24 @ 20 New York Giants

 

Monday Night Football:

New England Patriots @ Miami Dolphins

Endnu en kamp der er svær at vurdere. Patriots’ forsvar har langt fra været imponerende i år og specielt kasteforsvaret har set svagt ud – de kan få det svært mod Brandon Marshall her. Omvendt har Dolphins’ forsvar ualmindeligt svært ved at stoppe tight ends og Patriots har i Aaron Hernandez og Rob Gronkowski en ung duo, der kan volde store problemer ned gennem midten for Dolphins. I de første to kampe havde Mike Nolans forsvar succes med at holde modstanderne til 10 points, men Jets ødelagde den statistik med 31 i mandags, bl.a. takket være to touchdowns af Dustin Keller. Sidste år greb Randy Moss et touchdown overfor Vontae Davis i begge møder, og de to vil atter stå overfor hinanden i denne kamp. Hjemmebanefordelen taler for Dolphins, og det samme gør Patriots’ defensive problemer. Men er det nok overfor Tom Brady og Patriots’ angreb? Jeg er ikke sikker. Patriots må, trods udebane, tage favoritværdigheden på sig, men jeg har en mærkelig fornemmelse, der siger at Dolphins alligevel finder en måde at trække det længste strå på – men den fornemmelse kan nå at ændre sig mange gange frem til kampstart.

 

New England Patriots 21 @ 24 Miami Dolphins

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 4 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70