Peter Jensen » Ekspertblog

Week 4 Preview + Power Rankings

01/10-2011, 18:08
Af Peter Jensen

Lad os tage et kig på rundens kampe. Bemærk, at bud på resultater IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på et overspil; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.

 

Inden mine bud på kampene følger her Power Rankings forud for Week 4:

1. (-) Green Bay Packers (3-0)

Tre touchdowns af Finley – wow.

 

2. (1 op) New Orleans Saints (2-1)

Fin sejr til Saints – og flot spil af Brees.

 

3. (6 op) Baltimore Ravens (2-1)

Dér fik Torrey Smith da vist sit gennembrud.

 

4. (-) Pittsburgh Steelers (2-1)

Skær nu ned på de turnovers, Steelers. Langt fra overbevisende, men gode hold finder måder at vinde den slags kampe på – selv mod dårlige hold.

 

5. (3 ned) New England Patriots (2-1)

Fra 21-0 til 24-31 og 31-34. Den kamp skulle være lukket Patriots. Forsvaret SKAL forbedres uanset hvor fantastisk Brady er (og han var god mod Bills trods de fire interceptions)

 

6. (-) Houston Texans (2-1)

Slipper for at rykke ned trods nederlaget – de mødte et stærkt hold og gav Saints kamp til stregen.

 

7. (2 ned) New York Jets (2-1)

Come back, Nick Mangold!

 

8. (3 op) Detroit Lions (3-0)

Uanset hvor vild jeg er med det Lions leverer i år (meget!), så er det altså stadig for tidligt at sende dem op blandt ligaens fem bedste hold. Husk lige, at de kom bagud 0-20 til Vikings! Flot at vinde kampen på trods af det, men det burde ikke være blevet så spændende.

 

9. (1 op) San Diego Chargers (2-1)

Jeg burde næsten rykke Chargers ned, men de vandt selvom det ikke var kønt og de kommer ud af september med en 2-1-record og det skal ikke undervurderes.

 

10. (3 op) Buffalo Bills (3-0)

To fantastiske comebacks på hjemmebane – kan de følge op på det på udebane, uden at skulle levere et comeback?

 

11. (4 ned) Philadelphia Eagles (1-2)

Nightmare Team

 

12. (-) Dallas Cowboys (2-1)

Jeg kan ikke få mig selv til at rykke dem ned når de vinder trods alle deres fejl – men omvendt kan jeg heller ikke få mig selv til at rykke dem opad når de laver alle de fejl.

 

13. (5 ned) Atlanta Falcons (1-2)

Falcons skal tanke selvtillid i Seattle.

 

14. (1 op) Tampa Bay Buccaneers (2-1)

Hører ret beset nok til længere oppe, men en smal sejr hjemme over Falcons får mig ikke til at rykke Bucs foran Falcons.

 

15. (2 op) Oakland Raiders (2-1)

Hører nok også til længere oppe, men den tætte gruppe af hold, der er bedre end de har præsteret efter tre kampe og hold, der overpræsterer, er endnu for mudret at gennemskue. Fortsætter tendensen kommer der dog til at ske ting og sager i den gruppe indenfor de næste uger.

 

16. (3 op) New York Giants (2-1)

Se ovenfor.

 

17. (3 ned) Chicago Bears (1-2)

Ligeså flot de spillede i uge 1, ligeså grimt var det i uge 2 – og ligeså snotdumt var det at lave holding på det fantastisk opsatte punt return, der kunne have bragt spænding ind i kampen mod Packers.

 

18. (3 op) Cleveland Browns (2-1)

Har mødt tre hold, der samlet er 0-6 i kampe mod andre hold end Browns.

 

19. (1 op) Tennessee Titans (2-1)

Kenny Britt er ude for sæsonen og Chris Johnson er endnu ikke kommet i gang. Det er næppe langtidsholdbart.

 

20. (4 ned) Washington Redskins (2-1)

Når de ikke kan slå et Cowboys-hold, der laver så mange fejl, så står det skidt til.

 

21. (4 op) San Francisco 49ers (2-1)

Jeg er stadig ikke overbevist om at 49ers er meget bedre end jeg forventede før sæsonen – de vinder bare mere end jeg forventede.

 

22. (4 ned) Arizona Cardinals (1-2)

Ethvert hold der taber til Seahawks fortjener at ryge et stykke nedad i rangeringen...

 

23. (6 op) Carolina Panthers (1-2)

Kønt var det ikke (vådt var det til gengæld!), men Panthers fik sin sejr og nyder godt af at så mange andre hold tabte.

 

24. (1 ned) Miami Dolphins (0-3)

Bør måske være længere nede, men de holdt da i det mindste kampen tæt...

 

25. (3 ned) St. Louis Rams (0-3)

... i modsætning til Rams. Sejren skal komme i den her weekend!

 

26. (2 ned) Jacksonville Jaguars (1-2)

Blaine Gabbert-æraen startede i monsun-regn – med et nederlag. Det ligner endnu et nederlag når Saints kommer på besøg

 

27. (1 ned) Cincinnati Bengals (1-2)

Jeg er rent faktisk lidt spændt på at se Bernard Scott i aktion – han kan godt være en opgradering over Benson; men er det nok til at slå Bills?

 

28. (1 ned) Denver Broncos (1-2)

Skaderne er så småt på retur – men Broncos er stadig et af ligaens allerdårligste hold.

 

29. (3 op) Seattle Seahawks (1-2)

Tillykke, Seahawks – så bliver det da ikke 0-16 i år.

 

30. (2 ned) Minnesota Vikings (0-3)

Vikings er alt det Bills ikke er.

 

31. (1 ned) Indianapolis Colts (0-3)

Bring on the Painter!

 

32. (1 ned) Kansas City Chiefs (0-3)

Nå, det blev da i det mindste tæt den her gang. Det kan det også blive mod Vikings – men at Chiefs er underdog hjemme mod et af ligaens allerdårligste hold siger alt om hvor dårlige Chiefs er i år. En 32. plads er ikke sigende nok...

 

De tidlige søndagskampe:

Carolina Panthers @ Chicago Bears

Bears faldt til 1-2, mens Panthers fik sin første sejr i sæsonen i sidste uge. Logikken taler klart for at 2-2-holdet efter denne kamp vil være Bears – Newton får et svært matchup og Matt Forté får et indbydende matchup, der kan tage tilstrækkeligt med pres af Jay Cutlers skuldre. Panthers har dog vist sig ganske konkurrencedygtige indtil nu, så der er ingen garanti for at Bears henter sejren – og slet ikke for at det bliver en storsejr. Nederlaget i sidste uge var hårdt, og med Lions forude kan der være mere fokus på den kamp end et på papiret mere overskueligt opgør mod sidste års dårligste mandskab.

 

Carolina Panthers 13 @ 20 Chicago Bears

 

Buffalo Bills @ Cincinnati Bengals

To forrygende comebacks af Bills i de seneste to uger har sikret dem en uventet 3-0-record. Sidste år leverede Bills et lignende comeback (var nede 7-28 i løbet af første halvleg) mod Bengals og vandt med 49-31. Så voldsom blive scoren næppe her – Bengals’ forsvar er ganske habilt – og selvom det må have givet en masse selvtillid at hente de flotte sejre for Bills, så må det også tære lidt på kræfterne. Derudover blev begge comebacksejre hentet foran hjemmepublikummet. Skal Bills virkelig tages alvorligt i år – hvilket jeg stadig ikke er overbevist om – så skal de vinde her. Jeg tror også de gør det, men jeg er ikke overbevist om at det bliver i overbevisende stil (et stort comeback tror jeg dog heller ikke bliver påkrævet).

 

Buffalo Bills 24 @ 20 Cincinnati Bengals

 

Tennessee Titans @ Cleveland Browns

En kamp jeg har særdeles svært ved at gøre mig klog på. Titans’ angreb har præsteret overraskende godt uden en effektiv Chris Johnson, men Kenny Britts sæsonafsluttende skade i sidste uge er en klar bekymring. Browns har hentet to relativt uoverbevisende sejre mod sejrsløse hold – Colts og Dolphins – og lidt et nederlag til Bengals. Jeg er ikke solgt på nogle af mandskaberne, som jeg ser som ganske lige, så i mangel af gode argumenter den ene eller den anden vej går jeg med Browns, hvis løbeforsvar kan være godt nok til at udskyde Chris Johnsons sæsongennembrud mindst én uge endnu.

 

Tennessee Titans 10 @ 13 Cleveland Browns

 

Detroit Lions @ Dallas Cowboys

Cowboys har nogle store mangler på holdet – den indvendige del af den offensive linje ser skidt ud (hej Ndamukong Suh) og cornerback-gruppen ser stadig ikke ret god ud (hej Calvin Johnson). Omvendt var Lions’ offensive linje under massivt pres fra Vikings i sidste uge, og med DeMarcus Ware og Anthony Spencer kan Matthew Stafford potentielt være under pres igen i denne kamp. Cowboys har stadig ikke gået gang i løbeangrebet og fraværet af Austin i kasteangrebet er en bekymring – så jeg har mere tiltro til at Lions får gang i et eller andet, selvom de må undvære Justin Durant og kan få det svært med Jason Witten. Cowboys’ seneste ni kampe er blevet afgjort indenfor tre points – seneste kamp der ikke blev det var en 35-19-sejr i uge 11... over Lions. Tiden er inde til revanche.

 

Detroit Lions 27 @ 24 Dallas Cowboys

 

Pittsburgh Steelers @ Houston Texans

Steelers’ offensive linje er mere eller mindre i ruiner, løbeangrebet fungerer ikke for alvor, Ben Roethlisberger alene har stået for 8 turnovers i år og holdet virker generelt set bare ikke til at være så godt som man havde forventet. Texans har et af ligaens bedste løbeangreb, et stærkt kasteangreb og et forbedret forsvar. Men jeg tager Steelers. Texans’ sejre er kommet mod dårlige hold (ikke at Steelers’ ikke er det...) og selvom de ydede god modstand til Saints i sidste uge endte det med nederlag, og Texans virker bare til at mangle dét der nu engang skal til for at vinde de store kampe. Favoritter skal de være, men jeg satser på en lille overraskelse.

 

Pittsburgh Steelers 27 @ 22 Houston Texans

 

New Orleans Saints @ Jacksonville Jaguars

Saints har i al stilfærdighed leveret ganske godt spil de første uger, og var altså under én yard fra potentielt at tvinge Packers ud i overtid på Lambeau Field i sæsonpremieren. Drew Brees spiller forrygende og havde endelig Lance Moore tilbage på fuld styrke i sidste uge, samtidig med at Mark Ingram fik sit første touchdown. Jaguars har Blaine Gabbert under center fra start for anden gang og trods hjemmebanen er det svært at se hvordan Jaguars skal stoppe Saints’ angrebsmaskine.

 

New Orleans Saints 31 @ 13 Jacksonville Jaguars

 

Minnesota Vikings @ Kansas City Chiefs

Chiefs kom overraskende tæt på mod Chargers i sidste uge, men faktum er altså at Chiefs er ligaens dårligste mandskab. Potentiale er der masser af, men det nytter bare ikke noget når man i dén grad mangler kvalitet på quarterback-positionen. Cassel fungerede fint i Weis’ angreb, men duer ikke i Haleys system. Skaderne hjælper heller ikke. Vikings har leveret tre gode første halvlege og været foran samlet med 54-7 ved pausen – men når man taber anden halvleg (plus overtid) med samlet 6-67 hjælper det bare ikke meget. Jared Allen står overfor sit gamle hold og en rystende usikker Matt Cassel kan få det svært når Allen og Robison kommer drønende mod ham. Det kan reelt set gå hvad vej det skal være, men jeg hælder mest mod at Haley kommer ét nederlag tættere på fyresedlen, og Chiefs ét nederlag tættere på Andrew Luck-æraen.

 

Minnesota Vikings 20 @ 10 Kansas City Chiefs

 

San Francisco 49ers @ Philadelphia Eagles

Eagles led et vigtigt nederlag til Giants i søndags, der sender dem til bunds i NFC East, mens 49ers hentede en sejr, der sender dem til tops i NFC West. Eagles’ forsvar har været overraskende svagt og hvis Alex Smith kan spille som han gjorde i sidste uge venter der et drømme-matchup for Vernon Davis. Frank Gore har ikke snittet over 2,7 yards pr. carry i en kamp i år og er tvivlsom til denne kamp, hvor han ellers også har et lækkert matchup mod et svagt Eagles-forsvar. Eagles vil have Vick under center, og tiden må være inde til at han bryder igennem i år. Det bliver dog ikke let da han kan ventes at være under pres fra en solid 49ers-front, med Justin Smith i spidsen. Jeg kan ikke se Eagles på 1-3 og 49ers på 3-1, så mit bud må blive at Eagles drager fordel af at 49ers spiller en tidlig kamp på østkysten.

 

San Francisco 49ers 17 @ 34 Philadelphia Eagles

 

Washington Redskins @ St. Louis Rams

Efter en flot præstation i uge 1 er Redskins så småt kommet ned på jorden. Rams er omvendt landet hårdt på jorden her tre uger inde i sæsonen. Rams’ kampprogram er aldeles modbydeligt og skal de undgå en katastrofal 0-7-start er dette en af de bedste chancer de får, hjemme mod et Redskins-hold, der ikke er helt så godt som det får kredit for. Redskins kunne ikke drage fordel af alle Cowboys’ fejl i mandags, har haft en kort uge og skal op mod et Rams-mandskab, der har ryggen mod muren. Da Rams var et af NFLs allerdårligste hold spillede de tætte kampe med Redskins (19-17-sejr i 2008, 7-9-nederlag i 2009 – begge i Washington); Rams har ikke været gode i år, men de er bedre end de var dengang – og nu er de på hjemmebane.

 

Washington Redskins 16 @ 20 St. Louis Rams

 

De sene søndagskampe:

New York Giants @ Arizona Cardinals

Siden premierenederlaget til Redskins har Giants leveret ganske fint spil, og selvom sejren over Eagles langt fra var køn hele vejen igennem, så var det en ganske imponerende sejr, der må aftvinge lidt respekt. Cardinals har ikke for alvor fået det til at svinge i år og er 1-2 efter tre tætte kampe – problemet for Cardinals er at det har været mod nogle relativt svage hold det er endt sådan, og Giants er det bedste hold de har mødt. Fitzgerald har på papiret et fint matchup her, men Giants’ forsvar holdt godt igen mod Eagles i sidste uge og den defensive linje er stærk nok til at få sat Kevin Kolb under pres. Jeg er ikke sikker på at hjemmebanefordelen er nok her for Cardinals. Bekymringen for Giants må være at de er mentalt opslidte efter sejren over Eagles – men med tre hjemmekampe forude (den første mod Seahawks) tror jeg de kan bevare fokus her.

 

New York Giants 28 @ 20 Arizona Cardinals

 

Atlanta Falcons @ Seattle Seahawks

Falcons har fået en skidt start på sæsonen – men de har været oppe mod tre hårde modstandere, så det var ikke helt uventet. Seahawks er et af ligaens dårligste hold, og blev blæst af banen mod Steelers i uge 2, mens de holdt det tæt indtil kort før tid mod 49ers og hentede en snæver sejr over Cardinals. Hjemmebanen på Qwest Field skal ikke undervurderes og det skal den lange rejse fra Georgia til Washington heller ikke – men Falcons har gjort det godt under Mike Smith når de har været på vestkysten, og vandt bl.a. klart i Seattle sidste år. Falcons skal tilbage på sporet, og dette er en kamp de skal formå at komme det i, hvis de er i nærheden af at være så gode som mange forventede de ville være.

 

Atlanta Falcons 30 @ 17 Seattle Seahawks

 

Denver Broncos @ Green Bay Packers

Packers’ angreb kører fornemt og Broncos er generelt ikke ret godt kørende. Broncos får Elvis Dumervil og måske også Champ Bailey tilbage, men det er svært at tro på at det er nok til at undgå et nederlag her. Broncos har ikke for alvor fået gang i angrebet i år og at de har holdt alle tre kampe i år tætte (og vundet den ene) er ikke nødvendigvis sigende for hvor gode de er. I min bog er de stadig et af ligaens fem dårligste hold – mens Packers er det bedste. Den klasseforskel bør blive vist frem i dette opgør – i hvert fald i tilstrækkelig grad til at Packers vinder. Broncos er 0-4-1 all time på Lambeau Field og har tabt de seneste to besøg på det legendariske stadion med samlet 9-72.

 

Denver Broncos 10 @ 31 Green Bay Packers

 

New England Patriots @ Oakland Raiders

Siden 2003 har Patriots kun én gang tabt to regulære sæsonkampe i træk (uge 12 og 13 i 2009). Raiders er på rette spor og har flere gode matchups i denne kamp, hvor både Darren McFadden, Jason Campbell og Denarius Moore bør trives. Richard Seymour skal op mod sit gamle hold for første gang siden han blev tradet væk i 2009, men han møder Patriots på et skidt tidspunkt – for Patriots har noget at bevise, og Brady er i absolut topform og bør være i stand til at udnytte Raiders’ manglende dybde i det bageste forsvar. Skal Raiders vinde skal det formentlig være netop Seymour og hans kammerater på den defensive linje, der sikrer sejren ved at få sat Brady under pres. Vi er 3½ måned fra 10-års dagen for Tuck Rule-kampen, der startede Patriots’ dynasti. Jeg skyder på en gentagelse – bortset fra at vi lige smider 18 points oveni hvert holds score fra den kamp.

 

New England Patriots 34 @ 31 Oakland Raiders

 

Miami Dolphins @ San Diego Chargers

Chargers har endnu til gode at levere en god præstation – mens Dolphins endnu har sæsonens første sejr til gode. Chargers er kommet ud af september med skindet på næsen qua en 2-1-record og at spillet har været uimponerende skal der næppe lægges for meget vægt på; det var jo i sidste ende næsten bare som forventet. Skaderne er dog en bekymring – men det er ikke umiddelbart nok til at få mig til at skyde på Dolphins. Gæsterne må undvære Daniel Thomas, og det kan muligvis vise sig afgørende for Reggie Bush tror jeg ikke på kan trække læsset i denne kamp. Det er et møde mellem to hold, der er gode til at finde måder at gøre det svært for sig selv – Chargers bl.a. via dumme turnovers og Dolphins via deres red zone-problemer. Jeg tror mest på at Chargers er i stand til at overkomme deres problemer til denne kamp.

 

Miami Dolphins 17 @ 23 San Diego Chargers

 

Sunday Night Football:

New York Jets @ Baltimore Ravens

Overbevisende har det ikke været fra Jets endnu i år – overbevisende har det været fra Ravens i to af tre kampe i år; men den ene kamp det ikke var det i skræmmer mig stadig. Rex Ryan har revanche til gode efter hans gamle klub hentede en smal 10-9-sejr i New Jersey i uge 1 sidste sæson, og selvom jeg egentlig gerne vil tro at han får revanche her, så går jeg med Ravens. Jets’ offensive linje er hårdt ramt med Mangold ude (muligvis tilbage til denne kamp, men det bliver ikke på 100%) og Wayne Hunter som en svag right tackle, og det vil formentlig give problemer med at løbe bolden. Omvendt kunne Jets ikke lukke ned for Darren McFadden i sidste uge, og Ray Rice bør også kunne volde dem problemer. Fem spillere har løbet for over 100 yards mod Rex Ryans Jets-forsvar og Rice kan blive den sjette.

 

New York Jets 16 @ 20 Baltimore Ravens

 

Monday Night Football:

Indianapolis Colts @ Tampa Bay Buccaneers

Buccaneers’ længe ventede revanche mod Colts for det famøse MNF-meltdown på Raymond James Stadium venter mandag aften – men det bliver mod Curtis Painter. Painter får endelig den chance han reelt set burde have haft fra starten af sæsonen, og skal man tro meldingerne fra Colts-land, så er det noget der bliver sat pris på (Reggie Wayne har jo været ude og kritisere at man hentede Collins i stedet for at give Painter chancen – og Pierre Garcon viste god kemi med Painter i sidste uge), hvorfor der muligvis kan blive ydet en ekstra indsats fra offensivens side i dette opgør (samtidig med at Painter har fået en hel uges træning med starterne). Men er det nok? Næppe. Den offensive linje fungerer stadig ikke optimalt og får det svært mod Buccaneers’ pass rush, mens Josh Freeman og LeGarette Blount kan volde problemer – det skal dog bemærkes, at Colts siden ydmygelsen i uge 1 har holdt ganske godt stand mod løbet i deres kampe mod Browns og Steelers, hvilket giver grund til at tro/håbe på at de også kan gøre det her og give seerne en seværdig kamp. Jeg aner ikke hvad jeg skal forvente af Colts, der godt kan overraske – men formentlig skuffer igen, og kan gøre klar til et potentielt 0-4 vs. 0-4-opgør mod Kansas City Chiefs i næste uge.

 

Indianapolis Colts 20 @ 30 Tampa Bay Buccaneers

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 4 Preview + Power Rankings


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70