Peter Jensen » Ekspertblog

Week 7 Preview

23/10-2010, 13:30
Af Peter Jensen

Syvende runde i NFL-sæsonen står for døren, og mens diskussionen om hjelm-til-hjelm-hits stadig raser er det altså blevet tid til en ny runde.

 

49ers og Broncos har begge på papiret relativt lette kampe, men kan udsigten til at skulle til London i næste uge fjerne noget fokus? For what it's worth kan det nævnes at kun to af de seks hold, der har spillet i London vandt ugen inden de skulle spille der (Giants i '07, Patriots i '09). For to år siden tabte Saints til Panthers ugen inden de tog til London og slog Chargers (der havde tabt til Bills inden de tog til England), og sidste år var det Buccaneers, der tog til London med et nederlag til Panthers i bagagen - kan Panthers gøre det til tre i træk mod 49ers?

 

Derudover venter mødet/genforeningen mellem Shanahan og Cutler, Favres anden tur til Lambeau Field og så selvfølgelig NFC East-opgøret mellem Giants og desperate Cowboys mandag nat...

Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på over; og at jeg spår en sejr til ét hold betyder ikke at værdien ikke kan være på det andet hold.

 

De tidlige søndagskampe:

Buffalo Bills @ Baltimore Ravens

Et af ligaens bedste hold mod ligaens vel nok dårligste hold pt., og så har Ravens oven i købet hjemmebanefordel. Der bør være klasseforskel her, men det er NFL og man skal aldrig sige aldrig. Kan Bills holde skansen bare nogenlunde mod løbet, få Ryan Fitzpatrick til at finde sit bedste spil frem og evt. lukrere på at Ravens undervurderer Bills og tager sejren for givet på vej til deres bye, kan overraskelsen ske. Men jeg tror ikke på det.

 

Buffalo Bills 17 @ 31 Baltimore Ravens

 

Cincinnati Bengals @ Atlanta Falcons

Med nederlaget i søndags til Eagles er Falcons nu pludselig kun foran Saints grundet tiebreakerfordelen, selvom de set over hele sæsonen indtil nu har spillet bedre end Saints. Mod et Bengals-mandskab, der slet ikke har fungeret i deres seneste kampe, bør Falcons hjemme i Georgia Dome komme på rette spor. Carson Palmer ligner slet ikke en NFL-quarterback i øjeblikket og holdet laver for mange mentale fejl og turnovers på de forkerte tidspunkter. Forsvaret burde rette op på det, men spiller heller ikke op til sidste års niveau. Topniveauet er dog højt nok til at besejre Falcons, men jeg har svært ved at se dem ramme det.

 

Cincinnati Bengals 16 @ 27 Atlanta Falcons

 

Cleveland Browns @ New Orleans Saints

To hold der begge spillede bedre end forventet i sidste uge. Saints så langt om længe ud til at finde det offensive spil, der bragte dem til Super Bowl-sejren i februar, frem, mens Colt McCoy ikke så så overmatched ud som de fleste havde forventet mod Steelers’ forsvar. Saints’ bageste forsvar er skadesramt og bevarer McCoy modet nedad banen kan det give bonus – hans receiverkorps er dog hårdt ramt efter de hits Massaquoi og Cribbs modtog fra James Harrison, og det gør ikke ligefrem en svag gruppe bedre. Peyton Hillis skal have lagt så meget af arbejdsbyrden på sig som muligt fra starten og forsvaret skal finde storspillet frem for at Browns hænger med her. Browns er bedre end deres record viser og medmindre Saints’ angreb fortsætter med at klikke – og jeg vil se det gøre det to uger i træk før jeg tør stole på det – kan jeg godt se Browns holde kampen relativt tæt; jeg har dog svært ved at se Saints tabe her.

 

Cleveland Browns 20 @ 28 New Orleans Saints

 

Jacksonville Jaguars @ Kansas City Chiefs

Chiefs har lidt to hårde nederlag til AFC South-modstandere – begge var dog på udebane. Nu venter så et Jaguars-mandskab, der blev ydmyget af Titans foran et udsolgt stadion i Primetime. Vil det demotivere Jaguars eller vil de kunne hive ekstra kræfter frem til at yde modstand her? Og hvordan reagerer Chiefs på to uger i træk at have givet alt og måttet konstatere at det ikke var nok? Der er spørgsmålstegn nok ved begge hold. Jaguars’ quarterbacksituation gør – kombineret med at Chiefs’ kasteforsvar er stærkt – at arbejdsbyrden skal lægges på Maurice Jones-Drew, som dog hidtil i år har skuffet en smule. Chiefs’ angreb har en hæderlig matchup. Løbeangrebet får det ikke helt let, men Matt Cassel bør kunne få en god kamp mod Jaguars’ elendige kasteforsvar, som han havde det mod Texans’ i søndags.

 

Jacksonville Jaguars 13 @ 24 Kansas City Chiefs

 

Philadelphia Eagles @ Tennessee Titans

Eagles kom stormende ud af tunnelen mod Falcons og kom hurtigt stort foran, bl.a. takket være to DeSean Jackson-touchdowns. Nu mangler de Jackson og hvor stærkt kasteangrebet end så ud med Jeremy Maclin som den primære receiver, venter der en lidt anden opgave mod et Titans-forsvar, der har set stærkt ud de seneste uger. Titans’ angreb ser ud til at måtte undvære Vince Young, og selvom Kerry Collins er en habil backup vil det formentlig blive Chris Johnson – og til dels Javon Ringer – der skal trække læsset her. Titans ligner det stærkeste hold af de to i øjeblikket og med hjemmebanefordelen oveni går jeg med dem.

 

Philadelphia Eagles 23 @ 27 Tennessee Titans

 

Pittsburgh Steelers @ Miami Dolphins

En kamp der umiddelbart kan ligge til højrebenet – et Dolphins-hold der er sejrsløse på hjemmebane i år og først vandt efter overtid mod et skadesplaget Packers-mandskab mod ligaens måske stærkeste hold i øjeblikket. Steelers har dog et hårdt kampprogram forude med Saints, Bengals (der slog dem to gange sidste år og har slået Ravens i år) og Patriots på programmet i de kommende tre uger – denne kamp vil være den første af tre udekampe på stribe, og fokus kan ligge længere fremme. Hvor meget har al den fokus der har været på James Harrison påvirket holdet? Jeg tror på Steelers, men jeg tror det bliver hårdere end mange umiddelbart vil være fristet til at tro.

 

Pittsburgh Steelers 17 @ 13 Miami Dolphins

 

San Francisco 49ers @ Carolina Panthers

49ers fik langt om længe en markering i sejrskolonnen i sidste uge – Panthers undlod samtidig at få endnu en markering i nederlagskolonnen fordi de sad over. Panthers har bænket Jimmy Clausen og starter atter Matt Moore under center. Med en bye week til at få styr på tingene kan Panthers måske levere en god kamp mod et hold, der efter sidste uges grimme sejr over Raiders kan være lidt for selvtilfredse – og kan risikere at have fokus rettet mod turen til London i næste uge. 49ers vil være det lette valg her – de ER det bedste hold af de to og bør have fået et skud selvtillid med sejren over Raiders. Men fortsætter Panthers som vi har set hidtil i år venter der ikke mange muligheder for at finde en sejr, og så skal en kamp som denne udnyttes. Jeg går med Panthers – men jeg tror mest på 49ers.

 

San Francisco 49ers 10 @ 13 Carolina Panthers

 

St. Louis Rams @ Tampa Bay Buccaneers

En kamp hvor mange af ligaens – forhåbentlig – kommende stjerner får lov at være på banen på samme tid. Rams er markant bedre i år end tidligere og Bucs har også set ganske gode ud – på nær når de har tabt; der har det været elendigt. Rams er det bedste mandskab, men skal have fuldt fokus på denne opgave efter en flot sejr i søndags over Chargers; omvendt skal Buccaneers samle sig selv op efter at være blevet kørt ud af banen af divisionsrivalerne fra Saints. Rams’ sidste udebanekamp endte i et kæmpenederlag til det tredje hold, der valgte i top 3 i aprils draft, men det var en ukoncentreret omgang football, som de ikke har leveret i andre kampe i år. Hjemmebanefordelen giver Bucs en svag favoritværdighed, men jeg satser på at Rams rider videre på bølgen fra i søndags.

 

St. Louis Rams 24 @ 20 Tampa Bay Buccaneers

 

Washington Redskins @ Chicago Bears

To hold, der begge har vist sig at have et højt topniveau og et lavt bundniveau. Redskins har leveret nogle flotte sejre og Bears ligeså, men de har også begge tabt kampe de bør vinde. Bears’ offensive linje er i ruiner, hvilket giver Jay Cutler svære arbejdsbetingelser – han har dog et fint matchup overfor Redskins’ secondary, der langt fra har imponeret i år. Kan Bears få gang i Matt Forté mod et hold der tillod Joseph Addai sit længste løb i karrieren i søndags (46 yards) bør de tage sejren her. Redskins skal hive sig selv op efter et hårdt nederlag til Colts, men Bears’ forsvar kan komme til at volde problemer her. Trods Bears’ problemer (understatement of the year) med at beskytte Jay Cutler må de tage favoritværdigheden på sig, men Redskins spiller en hård, fysisk omgang football for tiden, der i den forgangne uge har tvunget flere Colts-spillere på sidelinjen i kortere eller længere tid, og jeg vil såmænd ikke blive specielt overrasket hvis Cutler ikke gennemfører kampen for Bears. Min oprindelige fornemmelse sagde Redskins, og Shanahans kendskab til Cutler fra Broncos-tiden kan blive afgørende, men jeg er så småt begyndt at hælde mere mod Bears-sejren. Uanset hvad tror jeg på at det bliver tæt.

 

Washington Redskins 17 @ 20 (OT) Chicago Bears

 

De sene søndagskampe:

Arizona Cardinals @ Seattle Seahawks

Seahawks overraskede med en sejr i Chicago i søndags, mens Cardinals ovenpå den overraskende sejr over Saints har holdt en friuge. Cardinals har vundet fem af de seneste syv møder, herunder de seneste to i Seattle, men Seahawks er bedre end de foregående år, mens Cardinals nu starter Max Hall på quarterback i stedet for Kurt Warner. Jeg vil se Cardinals levere en god udekamp (mod et hold der ikke var ligaens dårligste sidste år og giver debut til deres rookiequarterback) før jeg tror på dem på udebane. Hjemme på Qwest Field har Seahawks spillet godt i år og de må også være favoritter. Jeg må dog indrømme at jeg føler at jeg bør have bedre fidus til Cardinals her end jeg har.

 

Arizona Cardinals 7 @ 20 Seattle Seahawks

 

New England Patriots @ San Diego Chargers

Skadesplagede og kriseramte Chargers mod et Patriots-mandskab med momentum. Chargers er i win-now-mode, og kan ganske enkelt ikke tåle et nederlag her – de skal enten holde trit med Chiefs eller udnytte en mulighed for at hente noget af det tabte ind, og den motivation kan blive afgørende her, selvom stort set alle matchups i kampen taler for Patriots. Patriots viste god moral i sejren over Ravens i søndags, og bør også have motivationen med tanke på at de med et nederlag vil være 1½ sejr efter Jets i divisionen, hvilket – med Jets’ evne til at vinde selv når spillet ikke helt kører – kan vise sig at være for meget at indhente, selvom sæsonen stadig er ung. Patriots er det bedste hold, men Chargers bør være mest motiverede og har også hjemmebanefordelen – skadessituationen gør dog at jeg må gå med Patriots her.

 

New England Patriots 30 @ 24 San Diego Chargers

 

Oakland Raiders @ Denver Broncos

Upset-alert. Broncos bør på mange punkter være Raiders overlegne her. De spiller bedst for tiden og burde have slået Jets i søndags; omvendt er Raiders’ quarterback-situation ikke ret godt, løbeforsvarets matchup ligeså skidt og bundniveauet endnu værre. Ikke desto mindre har jeg lidt fidus til Raiders her – det er et divisionsopgør, de har vundet de seneste to år i Denver trods tvivlsom quarterback-situation og de ser ud til at få Darren McFadden tilbage. Broncos’ angreb kan ikke bede om meget bedre matchups end her – masser af mål i kasteangrebet mod et Raiders-forsvar, der kun har én Nnamdi Asoumugha, og muligheden for at få Knowshon Moreno i gang mod et af ligaens dårligste løbeforsvar. Men om det så kræver special teams, overraskende godt spil på angreb eller forsvar – eller elendigt spil af Broncos, der (ligesom 49ers) kan have fokus rettet mod næste uges tur til London og være mentalt kørt ned efter et bittert nederlag til Jets – kan jeg godt se Raiders holde den her tæt og evt. vinde. Men Broncos kan også godt vinde med 20-30 points.

 

Oakland Raiders 20 @ 17 Denver Broncos

 

Sunday Night Football:

Minnesota Vikings @ Green Bay Packers

Favre vender tilbage til Lambeau Field for anden gang – og modtagelsen bliver næppe meget bedre end første gang. Om resultatet så bliver anderledes finder vi ud af søndag nat. Vikings fik en vigtig sejr over Cowboys i søndags, mens Packers for anden uge i træk måtte ud i overtid – og for anden uge i træk tabte. Det minder lidt om Packers’ 2008-sæson med nederlag i alle de tætte kampe, og jeg har svært ved at se Packers stikke af fra Vikings med alle de skader de er ramt af både offensivt og defensivt. Vikings skal dog spille betydeligt bedre end de gjorde mod Cowboys for at tage sejren her – men det kan de også godt. Packers er trods skadeshelvedet favoritter (og de ser også ud til at få Clay Matthews tilbage), men jeg har svært ved at gå mod Favre i en kamp som denne hvor han vil være topmotiveret.

 

Minnesota Vikings 31 @ 27 Green Bay Packers

 

Monday Night Football:

New York Giants @ Dallas Cowboys

Giants har vundet de seneste to år i Dallas og har leveret helt forrygende spil i de seneste kampe – ikke mindst på forsvaret. Cowboys har uge efter uge fundet en måde at skyde sig selv i foden på, og får de ikke styr på deres tåbelige penalties bør Giants vinde her. Cowboys har dog i lange perioder spillet langt bedre end deres record berettiger, og selvom kampen i søndags også mere eller mindre var ”vind-eller-forsvind” er denne det i endnu højere grad i og med det er et divisionsopgør, og hvis ikke det kan få Cowboys til at levere de spil der skal til og undlade fejl, der ville medføre skideballe på miniput-niveau, på de kritiske tidspunkter, kan de ligeså godt kaste håndklædet i ringen. De slog et brandvarmt Texans-mandskab i uge 3, og selvom en stor del af mig siger Giants her, så må, skal og bør Cowboys kunne finde det nødvendige til at vinde og endelig give hjemmepublikummet den sejr de har hungret efter. Jeg dummede mig ved at skyde på storsejr til Cowboys i sidste uge og jeg dummer mig nok også med det den her gang – men det bliver ikke desto mindre mit bud.

 

New York Giants 17 @ 34 Dallas Cowboys

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 7 Preview


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70