Peter Jensen » Ekspertblog

Week 9 Preview + Power Rankings

06/11-2011, 02:29
Af Peter Jensen

Lad os tage et kig på rundens kampe. Bemærk, at bud på resultater IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på et overspil; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold.


Inden mine bud på kampene i denne runde, følger her Power Rankings forud for Week 9. Bemærk, at fra næste runde starter Thursday Night Football. Power Rankings vil komme op sammen med en TNF-preview torsdag:

1. (1) Green Bay Packers (7-0)

Efter friugen venter nu et besøg hos Chargers.

 

2. (5) Pittsburgh Steelers (6-2)

Slog sidste uges nummer to og overtager andenpladsen inden divisionsbraget mod Ravens.

 

3. (2) New England Patriots (5-2)

Overhales af holdet de tabte til. Utrolig hvor stor en forskel der er fra nummer 1 på listen til de efterfølgende hold...

 

4. (4) San Francisco 49ers (6-1)

Slog Browns, men det er ikke nok til at rykke op.

 

5. (8) Detroit Lions (6-2)

Gennembankede Tebow og hans disciple og kom tilbage på sporet inden friugen.

 

6. (6) Baltimore Ravens (5-2)

Vandt over Cardinals, men det burde aldrig have været så tæt.

 

7. (7) Houston Texans (5-2)

Jeg er stadig ikke helt solgt på Texans, men forsvaret begynder at ligne noget, og det bør være nok selvom angrebet ikke fungerer – i hvert fald mod nogle af ligaens dårligere hold.

 

8. (3) New Orleans Saints (5-3)

Hvor er Saints dog bare ualmindeligt ustabile...

 

9. (9) New York Giants (5-2)

Ingen Nicks eller Bradshaw. En sejr over Patriots vil være en større overraskelse end Super Bowl-sejren over dem.

 

10. (13) Buffalo Bills (5-2)

Fik i ugens løb korrigeret sacktotalen mod Redskins fra ni til ti – efter fire i de første seks kampe.

 

11. (14) Cincinnati Bengals (5-2)

Det kan godt være Bengals endnu ikke har mødt besejret en topmodstander, men med én enkelt undtagelse har de vundet de kampe de burde. Dybden på den defensive linje er uhyggelig.

 

12. (10) New York Jets (4-3)

Glider to pladser ned i friugen inden turen går til New York for at møde Bills.

 

13. (11) Atlanta Falcons (4-3)

Holder fri og glider to pladser ned, men kan glæde sig over at skulle møde Colts. Det svarer næsten til en bye week – og det kan være nok til at rykke lidt op igen.

 

14. (18) Philadelphia Eagles (3-4)

Andy Reid er nu 13-0 i sin første kamp efter en bye week.

 

15. (15) Chicago Bears (4-3)

Hjemme fra London – nu går turen til Philly.

 

16. (12) San Diego Chargers (4-3)

Kostbar fumble af Rivers kostede førstepladsen i AFC West og kan – med et besøg i denne uge fra Green Bay – potentielt sende Chargers på 4-4 med tre nederlag på stribe.

 

17. (19) Kansas City Chiefs (4-3)

Bliver under Chargers fordi jeg tror Chargers havde taget sejren på neutral grund – Arrowhead er intimiderende.

 

18. (16) Oakland Raiders (4-3)

Glider et par pladser ned i friugen – men med et besøg fra Broncos skulle der være potentiale for at gå i den rigtige retning i næste uge.

 

19. (20) Tampa Bay Buccaneers (4-3)

Hopper en enkelt plads op efter turen fra London til Tampa.

 

20. (23) Tennessee Titans (4-3)

Et besøg fra Colts var ikke nok til at få gang i Chris Johnson. Hvad er så?

 

21. (17) Dallas Cowboys (3-4)

Av av av... og så i Primetime.

 

22. (21) Carolina Panthers (2-6)

Newton spillede atter godt – og tabte.

 

23. (22) Cleveland Browns (3-4)

Ingen Hillis eller Hardesty i denne uge.

 

24. (28) Minnesota Vikings (2-6)

Ponder overstrålede ikke Newton – men Ponder gjorde god figur, og vandt.

 

25. (25) Jacksonville Jaguars (2-6)

Forsvaret leverer stadig anstændigt spil, men Gabberts vej mod at ligne en NFL-quarterback er stadig lang.

 

26. (31) St. Louis Rams (1-6)

Hvor kom dét fra?

 

27. (24) Denver Broncos (2-5)

Hvis dét er hvad Broncos får ud af at køre et system, der skulle øge Tebows muligheder for succes, så er det nok ikke Tebow, der skal satses på (det er det så heller ikke alligevel i min optik).

 

28. (27) Seattle Seahawks (2-5)

Fortjente ikke at tabe med 22 – men sejren burde de ikke have fået.

 

29. (26) Washington Redskins (3-4)

Første shutout i Mike Shanahans NFL-head coach-karriere.

 

30. (29) Arizona Cardinals (1-6)

Det var så seks nederlag på stribe.

 

31. (30) Miami Dolphins (0-7)

Det var så syv nederlag på stribe – men to kampe i træk med konkurrencedygtigt spil. Jeg tror næsten Dolphins er for gode til at blive ved med at tabe.

 

 

32. (32) Indianapolis Colts (0-8)

Det var så otte nederlag på stribe – og sker der ikke noget med spillet på banen, så kan det lidt blive til yderligere otte.

 


De tidlige søndagskampe:

New York Jets @ Buffalo Bills

Udhvilede efter en friuge skal Jets forsøge at følge op på sejren over Chargers mod et Bills-mandskab, der atter er tilbage foran hjemmepublikummet efter sidste uges forrygende defensive præstation mod Redskins. Bills har været ustoppelige på hjemmebane i år, og er 4-0 mens Jets er 0-3 på udebane. Jets har været gode med ryggen mod muren de seneste år og et nederlag her vil sende dem to kampe fra førstepladsen i divisionen. Dertil kommer et stærkt kasteforsvar – men selvom jeg er fristet af at gå med Jets her gør hjemmebanefordel, bedre quarterback (ikke noget jeg havde troet jeg skulle kalde Fitzpatrick for 1-2 år siden) og bedre løbeangreb at jeg alligevel går med Bills her. Men der skal meget til at overraske mig ved denne kamp.

 

New York Jets 23 @ 27 Buffalo Bills

 

Seattle Seahawks @ Dallas Cowboys

Seahawks var godt med i kampen mod Browns i sidste uge, men smed enhver mulighed for sejr i slutfasen og endte med at lide et stort nederlag. Cowboys var aldrig med i kampen mod Eagles og led et endnu større nederlag. Ét hold kommer tilbage på rette spor, og når Seahawks får prygl på hjemmebane, så tør jeg ikke tage dem på udebane – heller ikke selvom Tarvaris Jackson er under center. Cowboys’ matchup er dog ikke let mod et stærkt løbeforsvar og et solidt pass rush – Rob Ryan og Cowboys’ forsvar har dog noget at revanchere ovenpå ydmygelsen i mandags, og det må så gå ud over Seahawks.

 

Seattle Seahawks 17 @ 24 Dallas Cowboys

 

Cleveland Browns @ Houston Texans

Overbevisende var det bestemt ikke fra ende til anden, men Texans hentede alligevel den vigtige sejr over Jaguars, mens Browns aldrig for alvor kom i nærheden af sejren mod 49ers. Browns er uden såvel Hillis som Hardesty og Texans har så småt lært at klare sig uden Andre Johnson – ikke mindst fordi forsvaret under Wade Phillips er så tilpas meget forbedret at storspil fra angrebet ikke længere er en nødvendighed for at vinde. Også denne gang bør det være nok.

 

Cleveland Browns 10 @ 24 Houston Texans

 

Atlanta Falcons @ Indianapolis Colts

Rams chokerede et NFC South-mandskab i sidste uge. Kan Colts gøre det samme? Addai ventes at være med og Falcons må undvære left tackle Sam Baker – foruden hjemmebanefordelen er det vist ca. hvad der er at sige af positive ting for Colts i denne kamp (nåja, udover lige Any Given Sunday). Sidst Colts mødte et NFC South-mandskab tabte de med 55; så galt går det næppe denne gang – men jeg spår ikke en Colts-sejr.

 

Atlanta Falcons 27 @ 17 Indianapolis Colts

 

Miami Dolphins @ Kansas City Chiefs

Chiefs strøg til tops i AFC West med mandagens sejr over Chargers, mens Dolphins for anden uge i træk var lige-ved-og-næsten. Dolphins virker for tiden for godt spillende til ikke før eller siden at vinde og med en kort uge ovenpå den vigtige sejr kan Chiefs’ fokus risikere ikke at være helt hvor det skal være. Jeg er fristet til at gå med Dolphins, der har Daniel Thomas tilbage, men Chiefs har ikke kæmpet sig ud af 0-3-hullet blot for at smide det hele på gulvet igen mod Dolphins.

 

Miami Dolphins 16 @ 20 Kansas City Chiefs

 

Tampa Bay Buccaneers @ New Orleans Saints

Jeg kan ikke gennemskue Saints. Taber til Bucs, sønderbanker Colts og bliver så sat på plads af Rams. Bucs kan jeg heller ikke gennemskue – slår Saints og taber så i London til Bears efter en elendig offensiv præstation. Saints har noget at revanchere, både fra det seneste møde og fra sidste uge, og selvom Bucs har haft en uge til at få rettet problemerne er jeg ikke sikker på at det er nok. Jeg tror Drew Brees er klar til at tage hævn.

 

Tampa Bay Buccaneers 20 @ 28 New Orleans Saints

 

San Francisco 49ers @ Washington Redskins

For første gang som NFL-head coach måtte Mike Shanahan se sit hold forlade banen uden at have sat points på tavlen da de i sidste uge gæstede Bills i Toronto. Nu venter et stærkere forsvar, men det er til gengæld på hjemmebane den her gang. Uden at have tjekket voldsomt meget op på det har jeg en fornemmelse af at hold, der kommer fra et shutout går ud og gør ganske pæn figur i den efterfølgende kamp. 49ers vandt uden større besvær over Browns i sidste uge, og selvom jeg ikke umiddelbart føler at Redskins’ angreb er bedre, tror jeg godt at 49ers kan få det lidt svært her – bare ikke svært nok til at de taber, selvom jeg ikke vil udelukke overraskelsen.

 

San Francisco 49ers 16 @ 13 Washington Redskins

 

De sene søndagskampe:

Denver Broncos @ Oakland Raiders

5 gode minutter mod Dolphins. 0 gode minutter mod Lions. Det er vist således Tim Tebows seneste to kampe kan summeres op, helt kort. Raiders gjorde det dog ikke meget bedre da de for to uger siden blev ydmyget med 0-28 hjemme mod Chiefs. Nu venter en anden divisionsrival så, og Carson Palmer har haft mere tid til at blive dus med angrebet. Jeg er langt fra overbevist om at Palmer har hvad der skal til for at føre Raiders længere end Jason Campbell kunne gøre, men medmindre Broncos finder noget helt andet spil frem end de seneste uger, så bør selv middelmådigt spil være rigeligt for Raiders – også uden Darren McFadden.

 

Denver Broncos 10 @ 27 Oakland Raiders

 

Cincinnati Bengals @ Tennessee Titans

Titans hentede en pligtsejr over Colts, mens Bengals hentede en sejr på Qwest Field – sejren var dog ikke helt så overbevisende som resultatet indikerede. Titans har endnu ikke fået gang i løbeangrebet og mod en stærk defensiv Bengals-linje, bliver det næppe heller i denne weekend at Chris Johnson bryder løs. Hjemmebanefordelen skal ikke undervurderes her, men på papiret er dette et matchup, der er i Bengals’ favør, og selvom jeg ikke er overbevist om at Bengals kan stå distancen når modstanderne hedder Steelers og Ravens, så tror jeg de er gode nok til at hente sejren her.

 

Cincinnati Bengals 27 @ 13 Tennessee Titans

 

St. Louis Rams @ Arizona Cardinals

Hvis ikke dette var et divisionsopgør ville det nok være rundens mest uinteressante kamp. Ved nærmere eftertanke er jeg ikke engang sikker på at det faktum at det er et divisionsopgør gør nogen forskel. Begge hold skal nærmest vinde resten af kampene i år for at kunne gøre sig bare minimale forhåbninger om slutspil – og det har ingen af holdene umiddelbart niveauet til at kunne gøre. Quarterback-situationen hos Rams er uklar, mens John Skelton ser ud til at starte for Cardinals. Efter sidste uges sejr må Rams stå med de bedste kort på hånden, men måske et skift på quarterback-positionen kan hjælpe Cardinals i denne ene kamp. Skelton gik 2-2 som starter sidste år selvom spillet ikke var overbevisende – alt klikkede for Rams i sidste uge, men det sker sjældent to uger i træk for dårlige hold (at alt så ikke behøver klikke for dem i dette opgør for at vinde er en anden side af sagen).

 

St. Louis Rams 24 @ 27 Arizona Cardinals

 

New York Giants @ New England Patriots

Super Bowl-rematch. Giants topper NFC East, men forspringet kan meget vel være skrumpet ind efter dette møde. Patriots tabte i sidste uge, og det gør de sjældent to kampe i træk. Giants må undvære både Hakeem Nicks, Ahmad Bradshaw og David Baas, og selvom Eli Mannings matchup mod Patriots’ forsvar ser godt ud, så går jeg ikke mod Brady og co. på hjemmebane umiddelbart efter et nederlag.

 

New York Giants 24 @ 31 New England Patriots

 

Green Bay Packers @ San Diego Chargers

All good things must come to an end. For Chargers’ vedkommende har det været Philip Rivers’ stærke spil, der i den grad er blevet stoppet i denne sæson. For Packers’ vedkommende? Indtil nu er det hele vist gået ganske godt, men det kan blive stoppet her. Chargers skal, trods det middelmådige spil i de seneste uger, ikke undervurderes. Der er tæt kamp i AFC West og holdets topniveau er godt nok til at volde Packers problemer – rammer Packers dog atter sit topniveau er der ingen hold i NFL, der kan følge med. Chargers’ forsvar har ikke været skræmmende i år og med Shaun Phillips ude igen i denne uge, kan det blive svært at stoppe Aaron Rodgers. Packers vinder højst sandsynligt, men jeg satser alligevel på overraskelsen her.

 

Green Bay Packers 27 @ 31 San Diego Chargers

 

Sunday Night Football:

Baltimore Ravens @ Pittsburgh Steelers

Sæsonens første møde mellem holdene blev lidt af en fuser ud fra et spændingsmæssigt synspunkt. Ravens’ forsvar dominerede og Ben Roethlisberger kostede indtil flere turnovers i kampen. Nu venter så et møde i Pittsburgh og Steelers har i de seneste uger leveret stærkt spil og ventes atter at have James Harrison med. Joe Flacco har været ret ustabil i denne sæson og Steelers’ forsvar virker klar til at straffe det. Med et velspillende Ravens-forsvar på den anden side af banen er der så lagt i ovnen til endnu et spændende opgør – og jeg satser på at Steelres får deres hævn.

 

Baltimore Ravens 19 @ 24  Pittsburgh Steelers

 

Monday Night Football:

Chicago Bears @ Philadelphia Eagles

Eagles er langt om længe begyndt at spille godt, men der venter en svær opgave når Bears kommer på besøg. Eagles har haft det særdeles svært mod løbet i år og Matt Forté har været en af ligaens bedste running backs i denne sæson. Bears viste derudover sidste år at de var i stand til at slå Eagles, da de vandt 31-26 på hjemmebane. Nu er det så i Philly, men i modsætning til sidste uge har Eagles ikke haft en bye week til at forberede denne kamp – det har Bears derimod. Men jeg tager stadig Eagles.

 

Chicago Bears 28 @ 31 Philadelphia Eagles

Anbefalinger 0 anbefalinger

Til toppen af siden

Week 9 Preview + Power Rankings


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70