Peter Jensen » Ekspertblog

Week 1 Preview - søndagskampene

12/09-2010, 16:20
Af Peter Jensen

Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - de er lavet uden at skele til odds på kampene. At jeg spår en kamp som højtscorende betyder ikke at værdien er på over; og at jeg spår en sejr til et hold betyder ikke at værdien ikke er på det andet hold. Bud på de to kampe, der spilles mandag, kommer i løbet af i morgen.

 

Cleveland Browns @ Tampa Bay Buccaneers

To af sidste års bundpropper – Browns, der sluttede så flot af, men har ændret en del i truppen i løbet af offseason, og Bucs, der fortsætter genopbygningen af holdet og vil have masser af unge spillere i nøgleroller. Jerome Harrison har en god matchup mod et af sidste års allerdårligste løbeforsvar, men tilføjelsen af bl.a. Gerald McCoy bør forbedre Buccaneers’ evne til at stoppe løbet. Når Browns kaster bliver det spændende at se hvilken version af Jake Delhomme vi får at se og om andre end Mohammed Massaquoi og Kellen Winslow kan være trusler. Bucs må undvære suspenderede Aqib Talib, hvilket ikke gør Massaquois matchup dårligere. Buccaneers vil formentlig forsøge at løbe bolden langt ned i halsen på Browns, hvis løbeforsvar er af lidt tvivlsom kvalitet. Cadillac Williams havde en solid comebacksæson sidste år og vil få masser at arbejde med – og også Kareem Huggins må forventes at få en rolle i kampen. Josh Freeman har haft en hel offseason med vished om at han er starter til at forberede sig til denne sæson og har vist god kemi med rookie Mike Williams. Browns’ secondary ser dog ganske solidt ud, så det er næppe her Bucs skal vinde kampen.

 

Jeg anser Browns for svage favoritter i denne matchup, qua bedre forsvar og mere rutineret angreb. De enkelte enheder matchet op mod hinanden taler også for Browns som favoritter – men jeg hopper på Buccaneers her. Kan de udnytte hjemmebanefordelen og få gang i Cadillacen kan det unge hold få en god start på sæsonen.

 

Cleveland Browns 16 @ 17 Tampa Bay Buccaneers

 

Miami Dolphins @ Buffalo Bills

Delfinerne har ikke vundet i Buffalo de seneste fem år, så selvom det på papiret ligner en overkommelig kamp mod Bills, kan Dolphins få problemer i aften. Trent Edwards har set overraskende god ud i preseason, og har i Lee Evans et stærkt mål. Evans vil dog formentlig blive skygget af Vontae Davis, hvilket ikke bliver en nem kamp at vinde for receiveren – modsat Davis vil Jason Allen starte på bekostning af Sean Smith, men Bills har ikke meget at kaste i hovedet af Allen; Steve Johnson vil starte, men har ikke vist meget i sin tid i ligaen. Bills skal – og vild – formentlig holde fokus på løbeangrebet hvor C.J. Spiller vil trække læsset. Men er gode running backs bag en tvivlsom offensiv linje nok? Linjen skal ligeledes kæmpe mod Koa Misi og Cameron Wake, og sidst nævnte var en ligaens bedste pass rushers sidste år når han endelig var på banen. Bills’ forsvar ser betydeligt stærkere ud end angrebet, men omstilling fra 4-3 til 3-4 er aldrig let, og pass rushet er lidt af et spørgsmålstegn – og med Jake Long og Vernon Carey på de to tackles er Chad Henne godt beskyttet. Han har i Brandon Marshall fået en stærk receiver, der kan dominere de fleste cornerbacks, og med et løbeangreb, der har Ronnie Brown tilbage, skulle der være mulighed for at slippe Wildcat’en løs mod et Bills-forsvar, der rangerede blandt ligaens dårligste mod løbet sidste år.

 

Overraskelsen skal ikke udelukkes her, men det lugter af en sejr til delfinerne.

 

Miami Dolphins 24 @ 13 Buffalo Bills

 

Cincinnati Bengals @ New England Patriots

Patriots’ svækkede forsvar mod Bengals’ forstærkede angreb er en matchup der bliver spændende at følge. Kan Patriots’ unge secondary holde tigernes Ochocinco, Owens, Shipley og Gresham nede? Ochocinco overfor Butler og Owens overfor McCourty ligner mismatches, som Carson Palmer kan udnytte. Palmer bør få en del tid i lommen overfor et svagt Patriots-pass rush, der næsten kun kan overraske positivt i denne sæson. Bengals kan dog meget vel tænkes at gå efter at angribe Patriots på jorden med Cedric Benson og forsøge at løbe over og igennem Patriots’ tre forreste, hvor kun Wilfork for alvor holder niveau. MEN... det er Patriots på hjemmebane, og med Tom Brady under center, Moss out wide, Welker tilbage fra sin knæskade og flere unge pass catchers til rådighed bør Patriots kunne sætte en del points på tavlen.

 

Jeg ved ikke hvor jeg har Bengals i år – det var deres 6-0-record indenfor divisionen der for alvor blev afgørende; spillet udenfor divisionen var tvivlsomt og mange af deres sejre blev hevet hjem uden at imponere. Jeg tvivler på gentagelse, og selvom de på papiret har et meget stærkt hold og flere steder ser ud til at have en fordel overfor Patriots her (bl.a. takket være en stærk CB-duo i Hall og Joseph) tør jeg ikke gå imod hjemmeholdet i denne.

 

Cincinnati Bengals 24 @ 28 New England Patriots

 

 Indianapolis Colts @ Houston Texans

Siden Texans kom ind i ligaen i 2002 har de kun én gang formået at slå Indianapolis Colts. De må til denne kamp Brian Cushing (karantæne) og starter rookie-CB Kareem Jackson, der erstatter Dunta Robinson, der er taget til Atlanta. Mod et så stærkt kasteangreb som Colts’ kan det blive to afgørende faktorer i en kamp, der ligner et af uge 1’s største brag. Texans har været tæt på mod Colts i flere omgange de seneste år, og har sågar haft skovlen under Colts i flere opgør for så selv at smide det væk. Kan Texans holde sig fri af turnovers er de bestemt ikke uden chancer i denne. Arian Foster har overtaget starterjobbet på running back og skal tage presset lidt af Matt Schaub og det eksplosive kasteangreb, hvor Andre Johnson har gode muligheder for en stor kamp. Colts’ offensive linje er ramt af skader og Texans’ Mario Williams kan få gode arbejdsbetingelser. Manning er dog så hurtig til at slippe af med bolden at han næsten eliminerer modstandernes pass rush.

 

Colts vil nok forsøge at få lidt gang i løbeangrebet, men det er Mannings hold og med den måske gruppe af skill position-spillere på angrebet i hans karriere venter der Texans’ forsvar en stor mundfuld. Jeg tvivler på at Texans har dybden i det bageste forsvar til at modstå Colts’ angreb, og med Mannings evne til at vinde de tætte kampe, tror jeg Colts trækker det længste strå – men det ligner en kamp der er spændende til det sidste.

 

Indianapolis Colts 20 @ 17 Houston Texans

 

 Oakland Raiders @ Tennessee Titans

Chris Johnson vil nå 2500 rushing yards i år – det sker næppe, men han bør stadig få leveret en solid sæson. Det kan dog blive en svær sæsondebut mod et forstærket Raiders-hold. Richard Seymour er rykket indvendigt på linjen hvor han bør forstærke løbeforsvaret og tilføjelsen af Rolando McClain til linebackerkæden giver begrundet håb om at Raiders kan holde Johnson lidt i skak. Vince Young har et tvivlsomt receiverkorps til rådighed – Nate Washington, Justin Gage og Kenny Britt er såmænd en fin trio, men Britt er faldet lidt i unåde hos Jeff Fisher og med Nnamdi Asomugha som modstander vil Young formentlig være tvunget til kun at kigge på den ene side af banen kampen igennem. Raiders’ forsvar viste sidste år at det, når motivationen er der, kan levere fornemme præstationer (se kampen mod Eagles), og hvis motivationen er der til denne kamp kan det blive mere end svært for Titans. Jason Campbell er ny mand under center hos Raiders og Louis Murphy vil nok se sen del til Cortland Finnegan i denne kamp – til gengæld har Campbell i tight end Zach Miller en spiller der kunne stå foran sit store gennembrud nu hvor han har en quarterback, der selv på sine værste dage er flere niveauer over JaMarcus Russells topniveau. Michael Bush er tvivlsom til kampen og det lægger pres på Darren McFadden, der endnu ikke har levet op til forventningerne.

 

Titans er favoritter i denne kamp, men jeg kan ikke slippe fornemmelsen af at Raiders er klar til at tage et kæmpeskridt frem i denne sæson og vil være motiveret til at sætte tonen fra første færd. Der er spørgsmålstegn ved begge angrebs matchups i denne kamp, så det kan blive lavtscorende, og bliver det dét har Raiders en god mulighed for at tage sejren.

 

Oakland Raiders 13 @ 10 Tennessee Titans

 

Detroit Lions @ Chicago Bears

To spændende angreb – Mike Martz’ Air Show har indtaget The Windy City og Lions har i den grad opgraderet angrebet forud for denne sæson med tilføjelserne af Nate Burleson, Tony Scheffler og Jahvid Best til at få nogle spillere væk fra opdækning af Calvin ”Megatron” Johnson. Løbet skal respekteres med den konstant home run-trussel i Best, og Burleson og Scheffler er begge solide spillere, der kan skabe noget hvis de får plads. Spørgsmålet er om Matthew Stafford oplever en sophomore slump, eller om han er klar til at tage et skridt i den rigtige retning i denne, sin anden sæson i ligaen. På trods af at Calvin Johnson har været den eneste trussel i Lions’ angreb har han været dominerende i sine tidligere kampe mod Bears, og der er spørgsmålstegn ved hjemmeholdets bageste forsvar, så der skulle være potentiale for at Lions får sat masser af points på tavlen. Det samme er dog tilfældet med Bears’ angreb, der står overfor et af ligaens dårligste secondaries i Lions’. Lions har opgraderet deres front seven – ikke mindst fire-mandsfronten og bør have et farligere pass rush, hvilket kan skabe overraskelsen mod en Bears-linje der har set umådeligt ringe ud i preseason; ikke mindst LT Chris Williams, der får fornøjelsen af Kyle Vanden Bosch i aften.

 

Bears har hjemmebanefordel, og hvor gerne jeg end vil tro på at Lions tager sejren her og får en god start på deres anden genopbygningssæson, må jeg indrømme at Bears bør være forholdsvis klare favoritter i denne, og før eller siden må finde et defensivt modtræk, der kan begrænse Lions’ angrebs produktivitet... jeg tvivler mere på at dét lykkes for Lions’ forsvar.

 

Detroit Lions 26 @ 34 Chicago Bears

 

Atlanta Falcons @ Pittsburgh Steelers

En svær kamp at spå om. Steelers uden Big Ben mod Falcons med tvivlsomt kasteforsvar – og skader og karantæner indvendigt på den defensive linje, hvor Rashard Mendenhall kan få en stor kamp. Jeg har god fidus til Falcons i år, og knapt så meget til Steelers, men ikke desto mindre ligner det en åben kamp. Steelers på hjemmebane er altid svære, og Dennis Dixon viste gode takter i sin optræden mod Ravens sidste år. Falcons må undvære Michael Jenkins og vil støtte sig op ad Michael Turner, der dog har en svær matchup mod Steelers’ forsvar. Det lægger pres på Matt Ryan, der dog har en fin duo til rådighed i Roddy White og Tony Gonzalez. Troy Polamalu er dog tilbage i Steelers’ secondary, hvilket kan give et moralsk boost til hjemmeholdet

 

Med hjemmebanefordel, god matchup for løbeangrebet og ekstrem motivation for at vise at de ikke skal dømmes ude ”bare” fordi Roethlisberger har karantæne i de første fire kampe kan Steelers godt tage sejren her – men de får kamp til stregen.

 

Atlanta Falcons 20 @ 24 Pittsburgh Steelers 

 

Carolina Panthers @ New York Giants

To hold der sluttede sidste sæson med pilene pegende i hver sin retning – Panthers med pil op efter en flot sæsonafslutning med Matt Moore under center, og Giants med pil ned efter horribelt forsvarsspil. Det er dog udjævnet lidt hen over sommeren, og Giants’ defensive problemer kan være løst næsten alene gennem fyringen af Bill Sheridan og hyringen af Perry Fewell. Panthers’ angreb har set tandløst ud i preseason, og selvom det var uden Steve Smith, er det bekymrende at de er SÅ afhængige af ham. Panthers’ forsvar har overrasket i preseaon, men jeg er ikke sikker på det kan holde dét spil kørende ind i sæsonen. Angrebet skal i sving hvis Panthers skal vinde kampe.

 

Panthers’ løbeangreb er fantastisk og har en på papiret nogenlunde matchup mod Giants, men jeg tror mere på Ahmad Bradshaws matchup mod Panthers’ defensive linje – og så har jeg mere tiltro til Giants’ angreb. Overraskelsen kan lure, men jeg går med Giants her.

 

Carolina Panthers 20 @ 27 New York Giants

 

Denver Broncos @ Jacksonville Jaguars

To hold jeg ikke har den store tiltro til i år. Jeg er ikke solgt på Broncos’ forsvar, og ikke solgt på alt ved Jaguars, undtagen Jones-Drew (og måske Sims-Walker – der dog får lov at hygge sig med Champ Bailey i dag). Broncos har i årevis åbnet sæsonerne godt, og mod et Jaguars-hold, der de seneste sæsoner til tider ikke har virket til at være i stand til at sætte sig op til kampene udenfor divisionen, er der mulighed for at Broncos kan udnytte det. Tim Tebow er tilbage i Florida, men vil næppe se meget spilletid mod holdet som mange mener burde have valgt ham.

 

Er Jaguars motiverede kan de tage sejren, men jeg hælder mest mod at Broncos igen igen starter sæsonen stærkt (og venter til senere på året med at kollapse), og sætter Jaguars på plads.

 

Denver Broncos 20 @ 10 Jacksonville Jaguars 

 

Arizona Cardinals @ St. Louis Rams

Rams er efter min mening, indtil andet er bevist, ligaens dårligste hold. Der er bestemt potentiale for at ændre på den holdning, men for nu er det som jeg ser det. Cardinals er bestemt ikke forstærkede i forhold til sidste år, og der er klart grund til at sætte spørgsmålstegn ved hvor stærkt holdet står forud for sæsonen med Derek Anderson bag center. Cardinals er dog stadig det stærkeste hold af de to, og har en ganske fin matchup med Larry Fitzgerald (hvis Anderson kan ramme ham), Steve Breaston og Early Doucet mod et svagt Rams-secondary og Tim Hightower (og måske Chris Wells) mod en defensiv linje, der havde det svært mod løbet sidste år. Rams giver debut til Sam Bradford, og han har en ikke-prangende (men dog lidt undervurderet) receivergruppe til rådighed. Steven Jackson er rask, men kan få det lidt svært mod Cardinals’ run defense og det vil lægge pres på Bradford.

 

 

Der er bestemt grund til at tro på at Rams kan spille med her og måske vinde, men i Bradfords debut må Cardinals være favoritter til at tage sejren. Der er dog ingen garanti for at det bliver kønt.

 

Arizona Cardinals 23 @ 10 St. Louis Rams

 

Green Bay Packers @ Philadelphia Eagles

Green Bay Packers anno 2010 på besøg hos Green Bay Packers anno 2008.... sort of. Jeg ser nogle lighedspunkter mellem Eagles og Packers for to år siden, og forventer en sæson fra Eagles der vil ligge sig nogenlunde på af den Packers havde i Rodgers’ første sæson som starter. Packers anno 2010 er et helt andet og mere eksplosivt hold, der med Jennings, Driver, Jones, Nelson og Finley har masser af offensive våben som Aaron Rodgers kan fordele boldene til. Forsvaret er ligeledes stærkt, og løbeforsvaret, der sidste år tillod færrest rushing yards pr. game i ligaen, bør kunne holde LeSean McCoy i snor – det vil lægge et pres på Kevin Kolb, som jeg tvivler på at han kan klare på dette tidspunkt i karrieren.

 

Green Bay Packers 27 @ 17 Philadelphia Eagles

 

San Francisco 49ers @ Seattle Seahawks

49ers som favoritter i NFC West. Det er mange år siden man har kunnet sige det, men det er ikke desto mindre tilfældet i år. Cardinals er på vej tilbage, Rams har lang vej frem…. Og Seahawks? Ingen ved rigtig præcis hvor de står – men der ser ud til at være et stykke vej op til 49ers. Seahawks på hjemmebane skal aldrig undervurderes, men 49ers ligner på de fleste positioner det bedste hold, så det vil være en artig overraskelse hvis Pete Carroll får en sejr i sin debut som Seahawks-træner. Seahawks’ angreb vil være afhængig af løbet, og det er en skidt matchup mod 49ers’ løbeforsvar – omvendt har 49ers’ Frank Gore en fin matchup mod Seahawks’ forsvar, og med Vernon Davis og Michael Crabtree er der også gode muligheder for at Alex Smith kan levere varen i dag.

 

San Francisco 49ers 23 @ Seattle Seahawks

 

Dallas Cowboys @ Washington Redskins

Cowboys er blandt de helt store favoritter i denne sæson, men får ikke nogen nem start på sæsonen i Washington mod Mike Shanahans Redskins, for hvem McNabb ikke er 100%, men forventes at starte. Tony Romo står bag en offensiv linje, der vil være uden Kyle Kosier og Marc Colombo – begge kan erstattes af hæderlige backups, men det svækker i den grad dybden og gør linjen meget sårbar overfor yderligere skader. Romo har i nyligt forgyldte Miles Austin en god førstereceiver, og med Roy Williams, Dez Bryant og tight end Jason Witten kan angrebet blive svært at stoppe. Der kan dog sagtens være lidt opstartsproblemer, og Redskins’ forsvar er ganske stærkt, så jeg vil ikke forvente at Cowboys kaster Redskins i stykker.

 

 

Som altid mellem disse to hold kan det gå begge veje – og det kan blive et offensivt festfyrværkeri eller et nervepirrende defensivt opgør. Jeg hælder mod det sidste – og at Cowboys formår at finde akkurat nok til at vinde; men let bliver det ikke.

 

 

Dallas Cowboys 17 @ 14 Washington Redskins 

Anbefalinger 1 anbefaling

Til toppen af siden

Week 1 Preview - søndagskampene


Bookmark / Del denne artikel RSS feed for ekspertblogs fra Peter JensenSeneste blogs fra Peter Jensen

Kunsten at erkende en fejl 30/09-2014, 10:47
Start nu bare de rookies! 26/09-2014, 05:02
En mørk uge for NFL 13/09-2014, 18:47
Tanker om free agencys første dag 12/03-2014, 16:36
De hjalp sig selv ved 2014 Scouting Combine 01/03-2014, 23:44
Aaron Hernandez: Overblik og betydning 22/06-2013, 21:41
2012 All-Pro's & Awards 03/01-2013, 12:22
2012 Week 17 Preview + Power Rankings 30/12-2012, 01:04
2012 Week 16 Preview + Power Rankings 22/12-2012, 20:59
2012 Week 15 Preview 15/12-2012, 22:07
2012 Week 15 TNF Preview + Power Rankings 13/12-2012, 12:08
2012 Week 14 Preview 08/12-2012, 11:20
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings 06/12-2012, 11:44
2012 Week 13 Preview 01/12-2012, 23:10
2012 Week 13 TNF Preview + Power Rankings 29/11-2012, 12:02
2012 Week 12 Preview 24/11-2012, 22:58
2012 Week 12 Thanksgiving Preview + Power Rankings 22/11-2012, 08:04
2012 Week 11 Preview 17/11-2012, 20:44
2012 Week 11 TNF Preview + Power Rankings 15/11-2012, 12:42
2012 Week 10 Preview 10/11-2012, 19:46
2012 Week 10 TNF Preview + Power Rankings 08/11-2012, 14:10
2012 Week 9 Preview 03/11-2012, 21:34
2012 Week 9 TNF Preview + Power Rankings 01/11-2012, 19:04
2012 Midseason All-Pro's & Midseason Awards 31/10-2012, 12:41
2012 Week 8 Preview 28/10-2012, 02:51
2012 Week 8 TNF Preview + Power Rankings 25/10-2012, 12:47
2012 Week 7 Preview 21/10-2012, 10:03
2012 Week 7 TNF Preview + Power Rankings 18/10-2012, 13:48
2012 Week 6 Preview 13/10-2012, 21:34
2012 Week 6 TNF Preview + Power Rankings 11/10-2012, 13:01
2012 Week 5 Preview 06/10-2012, 21:28
2012 Week 5 TNF Preview + Power Rankings 04/10-2012, 12:44
2012 Week 4 Preview 29/09-2012, 21:43
2012 Week 4 TNF Preview + Power Rankings 27/09-2012, 12:11
2012 Week 3 Preview 23/09-2012, 16:02
2012 Week 3 TNF Preview + Power Rankings 20/09-2012, 13:53
2012 Week 2 Preview 15/09-2012, 22:55
2012 Week 2 TNF Preview + Power Rankings 13/09-2012, 10:32
2012 Week 1 Preview 08/09-2012, 20:53
Det gør ondt... men hvad nu, Manning? 07/03-2012, 14:06
Tålmodighed er en dyd – selv i NFL 07/02-2012, 13:15
2011 All-Pro's & Awards 04/01-2012, 02:39
Week 17 Preview + Power Rankings 01/01-2012, 14:10
Week 16 Preview 24/12-2011, 04:43
Week 16 TNF Preview + Power Rankings 22/12-2011, 12:22
Week 15 Preview 18/12-2011, 12:05
Week 15 T(+Sat.)NF Preview + Power Rankings 15/12-2011, 13:03
Week 14 Preview 11/12-2011, 01:50
Week 14 TNF Preview + Power Rankings 08/12-2011, 13:32
Week 13 Preview 03/12-2011, 23:46
Week 13 TNF Preview + Power Rankings 01/12-2011, 15:31
Week 12 Preview 27/11-2011, 03:23
Week 12 Thanksgiving Preview + Power rankings 24/11-2011, 12:20
Week 11 Preview 20/11-2011, 02:17
Week 11 TNF Preview + Power Rankings 17/11-2011, 17:34
Week 10 Preview 13/11-2011, 03:23
Week 10 TNF Preview + Power Rankings 10/11-2011, 20:07
Week 9 Preview + Power Rankings 06/11-2011, 02:29
Midseason All-Pro's & Midseason Awards 03/11-2011, 02:48
Week 8 Preview + Power Rankings 30/10-2011, 09:59
Week 7 Preview + Power Rankings 23/10-2011, 09:30
Week 6 Preview + Power Rankings 16/10-2011, 11:56
Week 5 Preview + Power Rankings 08/10-2011, 18:44
Week 4 Preview + Power Rankings 01/10-2011, 18:08
Week 3 Preview + Power Rankings 25/09-2011, 06:52
Week 2 Preview + Power Rankings 18/09-2011, 02:30
Week 1 Preview 11/09-2011, 09:25
2011 Preseason Power Rankings 09/09-2011, 00:43
Hvem tager priserne? 31/01-2011, 14:10
Week 17 Preview 02/01-2011, 00:52
Ugen der gik - Week 16 30/12-2010, 13:38
Week 16 Preview - del 2 26/12-2010, 15:53
Ugen der gik - Week 15 + Week 16 Preview - del 1 23/12-2010, 05:11
Week 15 Preview 19/12-2010, 15:17
Ugen der gik - Week 14 & TNF-Preview 16/12-2010, 14:54
Week 14 Preview 12/12-2010, 01:16
Ugen der gik - Week 13 & TNF-Preview 09/12-2010, 15:49
Week 13 Preview 04/12-2010, 21:57
Ugen der gik - Week 12 & TNF-Preview 02/12-2010, 13:49
Week 12 Preview 28/11-2010, 14:46
Ugen der gik - Week 11 & Thanksgiving Preview 25/11-2010, 16:02
Week 11 Preview 21/11-2010, 01:28
Ugen der gik - Week 10 18/11-2010, 04:33
Week 10 Preview 14/11-2010, 13:49
Ugen der gik - Week 9 11/11-2010, 15:02
Week 9 Preview 07/11-2010, 11:37
Moss til Titans - god idé eller dårlig idé? 04/11-2010, 00:03
Ugen der gik - Week 8 03/11-2010, 04:17
Week 8 Preview 31/10-2010, 04:07
Ugen der gik - Week 7 29/10-2010, 01:04
/ekspert/blogs/ 29/10-2010, 01:02
Week 7 Preview 23/10-2010, 13:30
Ugen der gik - Week 6 22/10-2010, 01:01
Week 6 Preview 17/10-2010, 09:47
Ugen der gik - Week 5 14/10-2010, 14:49
Week 5 Preview 10/10-2010, 17:42
Ugen der gik - Week 4 07/10-2010, 03:23
Week 4 Preview 02/10-2010, 23:36
Ugen der gik - Week 3 29/09-2010, 13:37
Week 3 Preview 26/09-2010, 16:32
Ugen der gik - Week 2 22/09-2010, 01:34
Week 2 Preview 19/09-2010, 16:52
Week 1 Preview - Monday Night Football 13/09-2010, 22:25
Week 1 Preview - søndagskampene 12/09-2010, 16:20
Preseason Power Rankings 09/09-2010, 17:22

Ekspertblogs, oversigt

Højest ratede blogs

Week 1 Preview - søndagskampene
Week 1 Preview - søndagskampene
2 Kommentarer til denne blog: 2  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (12/09-2010)
Første søndag i den nye NFL-sæson står for døren. Nedenfor følger mine bud på kampenes udfald - bemærk at buddene ikke skal ses som udtryk for hv...
12/09
2011 Preseason Power Rankings
2011 Preseason Power Rankings
0 Kommentarer til denne blog: 0  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (09/09-2011)
Sæsonen sparkes i gang om under to timer, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   ...
09/09
2011 All-Pro's & Awards
2011 All-Pro's & Awards
1 Kommentarer til denne blog: 1  1 Anbefalinger af denne blog: 1
Peter Jensen (04/01-2012)
En historisk regulær sæson er forbi. En kort offseason, fulgt op af 17 underholdende - og til tider overraskende - ugers football er slut, og kun 11 betydningsfulde kampe (samt Pro Bowl...
04/01
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview - Monday Night Football
Week 1 Preview - Monday Night Football
1 Kommentarer til denne blog: 1  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (13/09-2010)
Darrelle Revis og resten af New York Jets gør klar til at tage imod Baltimore Ravens - og i AFC West venter et divisionsopgør mellem Chiefs og Chargers.   Å...
13/09

Mest kommenterede blogs

2012 Week 3 Preview
2012 Week 3 Preview
8 Kommentarer til denne blog: 8  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (23/09-2012)
De tidlige søndagskampe – kampstart kl. 19.00: St. Louis Rams @ Chicago Bears...
23/09
Preseason Power Rankings
Preseason Power Rankings
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (09/09-2010)
Sæsonen sparkes i gang i nat, så på et hængende hår kommer her sæsonens første Power Ranking fra min hånd.   1. Indiana...
09/09
Week 1 Preview
Week 1 Preview
5 Kommentarer til denne blog: 5  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (11/09-2011)
De tidlige søndagskampe: Pittsburgh Steelers @ Baltimore Ravens ...
11/09
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
Aaron Hernandez: Overblik og betydning
4 Kommentarer til denne blog: 4  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (22/06-2013)
Aaron Hernandez er en del af en større efterforskning i disse dage - men hvad er der sket og hvad kan det få af betydning? Jeg kommer med mit bud her. ...
22/06
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
2012 Week 14 TNF Preview + Power Rankings
3 Kommentarer til denne blog: 3  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (06/12-2012)
Lad os tage et kig på torsdagens kamp. Bemærk, at mit bud på resultatet IKKE skal ses som udtryk for hvor jeg finder værdi - det er lavet uden at skele til odds på kam...
06/12

Seneste ekspertblogs

Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (06/03-2016)
Defensive tackle Jaye Howard til New Orleans Saints   Det er ikke rigtig muligt at skjule – eller bare nedtone, - hvor ringe Saints’ forsvar var i ...
06/03
Flyover
Flyover
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (16/02-2016)
Det er jo allerede længe siden, at man med sindsro kunne begynde at se frem mod næste sæson. Så det gør jeg her med en top tre over de træneransættelser, ...
16/02
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
2 + 30 hold - 2 + 30 tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (09/02-2016)
Carolina Panthers – Panthers kan være blandt NFLs absolut bedste hold i mange år frem.   Denver Broncos – Tillykke! Hele sæsonen har forsvaret v&a...
09/02
Fire hold - fire tanker
Fire hold - fire tanker
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Henrik Hansen (26/01-2016)
Carolina Panthers – They were who we thought they were.   Arizona Cardinals – Der skulle NFLs bedste hold til for at udstille deres næsten helt manglende pass...
26/01
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
Den perfekte afslutning på rivaliseringen
0 Kommentarer til denne blog: 0  0 Anbefalinger af denne blog: 0
Peter Jensen (26/01-2016)
For syttende - og med al sandsynlighed sidste - gang, stod Peyton Manning og Tom Brady på modsatte sidelinjer i en betydningsfuld NFL-kamp, da AFC-finalen søndag aften blev spill...
26/01
Ekspertblogs, oversigt

Seneste brugerblogs

Brugerblogs, oversigt

Ekspert profil

Peter Jensen


Profil og detaljer
29 år, Viby J
Ekspert siden: 30. august 2010

Beskrivelse: -
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips
Blog

RSS feed for eksperttips fra Peter Jensen RSS feed for ekspertblogs fra Peter Jensen

Ekspert statistik

Sidste 30 dage

Tilbagebetaling: 0%
Balance: 0.00
Hitrate: 0 af 0
Betvalue: 0.00
 

Aktuel sæson

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 

Alltime

Tilbagebetaling: 109%
Balance: 34.35
Hitrate: 201 af 374
Betvalue: 108.79
 
Formen:

Detaljeret statistik

 

Amerikansk fodbold

USA - NFL
170%
121%
121%
6.34
14.55
14.55
6/9
42/70
42/70