Forum Spilforslag

Kommentarer til nyheder, blogs og spilforslag  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Alm. tråd

Special spil til superbowl

af Czyber 29/01-2012 04:36
2 1034 Af Pede
02/02-2012 08:53
#1

Czyber

Antal indlæg: 12
Send PM til Czyber
Til toppen af siden
29. januar 2012, kl. 04:36

Heey

Jeg er faldet over nogle efter min mening interessante odds på nogle special spil i superbowl.

1. Bet365 - Hvem får den 1 first down:

NYG - odds 1,72
NE - odds 2,15

For mig er det lidt uforståeligt at oddsne er sådan. Den eneste grund jeg kan se til det, skulle være at de vurdere at hvis NE vinder lodtrækningen så er der større chance for de giver NYG bolden end chancen for at NYG giver NE bolden hvis de vinder lodtrækningen. For mig at se er det 50/50, det er jo en superbowl vi snakker om. Hvad mener i ?

2. Bet365 - Hvem punter først:

NYG - odds 1,72
NE - odds 2,15

Her er argumentet sikkert at NE har det bedste offense, hvilket er et udemærket argument. Jeg mener dog bestemt også at de har det ringeste defense af de 2 hold, og det er et bend don't break defense - så når NYG rammer en 4 down, vil jeg mene der er større chance for de er i FG range - end når NE rammer en 4 down. Igen ser jeg den lidt som en 50/50. Hvad mener i ?

3. Ladbrokes - Først scorende hold vinder kampen:

Ja - 1,41
Nej - 2,62

Lad os lige kigge på playoff kampene. NE har scoret først i begge playoff kampe. NYG har scoret først i 1/3 playoff kampe. Det er selvfølgelig en fordel at score først, men i en superbowl mellem disse 2 mandskaber er jeg sku i tvivl om det er en så stor fordel. Jeg ved godt at sådan et bet fra bookmakerens side oftest er baseret på statistik men den første scoring kan være 1 FG, hvilket taler godt for Nej. Yderligere har vi fat i to eksplosive offenses, og det er en superbowl hvor alt kan ske. Jeg kan godt finde over 38% for at det bliver Nej og dermed værdi i spillet. Hvad mener i ?

4. Bet365 - Vil et af holdene score 3 gange uden det andet scorer:

Ja - 1,55
Nej - 2,60

Hvis vi tager udgangspunkt i championship kampene, blev det Nej i begge kampe. Her et overblik over de seneste 4 superbowls:

Packers - Steelers - Nej
Saints - Colts - Ja
Steelers - Cardinals - Ja
Patriots - Giants - Nej

Jeg ser det som en tæt kamp ligesom sidst de mødtes i superbowl og udfra statistiken kan jeg godt forsvare over 39% på bettet - som er grænsen for værdi. Hva mener i ?

5. Bet365 - Første touchdown trøjenummer:

Over 80,5 - 1,95
Under 80,5 - 1,86

Lad os lige kigge på de mest relevante spillere fra hvert hold og deres trøjenumre, jeg sætter deres antal TD i sæsonen i parentes efter navnet:

NYG - O80 - Nicks(7), Ballard(4), Manningham(4).
NYG - U80 - Cruz(9), Bradshaw(9), Jacobs(7).

NE - O80 - Hernandez(7), Gronkowski(17), Welker(9), Brach (5).
NE - U80 - Woodhead(1), Green-Ellis(11).

Der er 7 spillere der har over nummer 80 - i gennemsnit har de scoret 7,57 TD's hver. Der er 5 spiller der har under nummer 80 og i gennemsnit har de scoret 7,4 TD's hver.

Dermed ikke den store forskel, men kigger vi kun på passing (jeg ser ret størst sandsynlighed for at 1 TD bliver et passing TD) har de scoret 7,75 TDs per mand, også er der ikke regnet med runningbacks passing TD's. Jeg kan udfra recievernes tal og holdenes tendens til at kaste godt forsvarer minimum 52% på dette spil. Hvad mener i ?

(Redigeret af bruger)Anbefalinger 0 anbefalinger
#2

Peter, NFLXpert.com

Moderator
Antal indlæg: 327
Send PM til Peter, NFLXpert.com
Til toppen af siden
29. januar 2012, kl. 10:04

Ift. spil nummer 1: Jeg tror der er større sandsynlighed for at Patriots, hvis de vinder lodtrækningen, vælger at sende deres forsvar på banen først, og modtage bolden fra starten af anden halvleg, end der er for at Giants gør det - jeg har ikke (endnu) tjekket op på hvordan Patriots har gjort i løbet af sæsonen når de har vundet lodtrækningen, men det er umiddelbart mit bedste bud på oddssætningen, kombineret naturligvis med at Giants' forsvar er en tand bedre end Patriots', og nok lettere vil kunne holde dem fra første down på et første drive, end omvendt.

De øvrige skal jeg have kigget lidt nærmere på inden jeg kommenterer nærmere.

Mvh Peter, NFLXpert.comAnbefalinger 0 anbefalinger
#3

Pede

Antal indlæg: 16
Send PM til Pede
Til toppen af siden
2. februar 2012, kl. 08:53

Fin tråd - jeg vil også godt have diskuteret mine spil, hvis det er :-) Spillene er sat, så det er ikke predictions.

Pats-Giants, længste field-goal:
1 til odds 1,82 hos NordicBet

Qua Giants' langt bedre forsvarsspil og det at Patriots oftest smider lette conversions væk. Kan forestille mig at Pats flere gange ligger på grænsen mellem punt og FG, hvorimod jeg tror Giants har bedre udgangspositioner i forhold til field goal.


Pats-Giants, flest point (halvleg):
2. halvleg + OT til 1,88 NordicBet

Tror på en nervøs start, og i 2. halvleg bør der blive satset lidt mere.


Pats-Giants, længste Touchdown:
2 til odds 1,98 hos NordicBet.

Patriots med det typiske korte passes, der bare er ren maskine når det fungerer. Manning en lidt anden QB-type, og er faktisk god til de dybe kast. Søger dem også oftere. Desuden har de bedre rush-offense, hvis nu en runningback skulle bryde.


Pats-Giants, Bradshaw over 3 pass receptions
1,98 hos Pinnacle

Har fået den hyppigt i playoff og i pressede situationer - søger tit udad på pass-plays, hvis lommen kollapser eller lignende. 3 virker overkommeligt.


Pats-Giants, hvem bliver mest sacket
Brady til 2,20 hos Bet24

Giants-forsvaret er langt bedre til at sacke, og fik blandt andet ram på Packers og Rodgers flere gange.Anbefalinger 0 anbefalinger

Opret svar til tråd

Login

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

Brugernavn
Password
    Husk login
 
  Opret bruger | Glemt password?

Forum